Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЗБЕРГ РОДЕО 03-06 Юни - 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 03-06 Юни - 2010

Пуу хубави моми бре.Малко модата не я разбирам днешната (че съм въз остарял напоследък )

След тазгодишната "зарибавка" май за догодина ще се ходи с автобуси нататъка.

Браво за снимките.А за нашите каквото и да се каже си го знаят.Видяха какво е, вече могат да си правят стратегиите.

Не обърнах внимание Теди на пролога и на същинското състезание с един и същи мотор ли е?
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Браво на всички участвали в това много голямо мероприятие, независимо по какъв начин. А Аз след тези ваши репортажи със уникални кадри искрено съжалявам, че не се отбих във петък до Eisenerz. Бях в непосредствена близост до минната, някакви си 200 км. Супер глупава и необмислена постъпка от моя страна.
      За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

И Жоро и Хаджиев и Чинелов и компанията ентусиасти. Никой няма да ми повярва, че до сега вместо да пия бири, рязах си дунапрена на седалката на мотора. Як ентусиазъм ме обзе. За какво, незнам... но сте виновни. Моля за дискче със снимките, но с по-висока резолюция само за лично ползване...как си кара мотора онзи Блазусяк?
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение

Аз сега ще наблегна на малко по-различните кадри.
          Ще се опитам да вкарам малко настроение от друг тип, което си е част от Ерзбергродео и моторните спортове въобще.

Екзотичните машини и екзотичните почитателки.
          ...
          Жорка, екзотичните машини ги видях, ама що всички ги бутат - да не би част от екзотиката да е било непаленето

А екзотични почитателки не видях - тия на снимките са си най - ординарни почитателки. Виж, ако беше снимал бални рокли или строги делови костюми - тогаз щеше да е екзотично

Коментар

Уникални кадри, прекрасни коментари ..., какво повече да кажа
            Благодаря ви, че ни направихте част от шоуто (някой ден може и аз да дойда с вас )

Жалко за несполуките на нашите момчета, догодина дано имат повече късмет.
            И въпреки това смятам, че са се представили на ниво.

Жоро (Донечки), тоя път малко си иззел функцията на Жоро Хаджиев, тъй като такива кадри (с убавите моми) май са типични повече за него, или и ти си един скрит талант в тази област?

Още веднъж ви благодаря , давайте още
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
              След направеното от адаша... трудно може да се каже нещо, камо ли да се покаже.
              Страхотни кадри, поднесени по подобаващ начин! Адмирации!

Аз сега ще наблегна на малко по-различните кадри.
              Ще се опитам да вкарам малко настроение от друг тип, което си е част от Ерзбергродео и моторните спортове въобще.

Екзотичните машини и екзотичните почитателки.

Очаквайте продължение...
              Много благодаря за тези снимки.
              И аз като човек с афинитет към тежките ендура ми харесват.
              Като ги гледам така направени, "напудрени" за по хард разходки...
              Особено по екзотични и редки модели.

За другия тип снимки на жените, нищо няма да коментирам само ще напиша скритата мисъл на голяма част от четящите : "ОЩЕ ОЩЕ"
              .

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                Жоро (Донечки), тоя път малко си иззел функцията на Жоро Хаджиев, тъй като такива кадри (с убавите моми) май са типични повече за него, или и ти си един скрит талант в тази област?
                Ицо, станах друг човек ! Ще пускам само снимки на мъже вече (с малки гъзенца)
                Ох, котьо-о !!!
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Браво на Марти . Следващия път право в десятката.
                  Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                    А екзотични почитателки не видях - тия на снимките са си най - ординарни почитателки. Виж, ако беше снимал бални рокли или строги делови костюми - тогаз щеше да е екзотично
                    Бате, за Австрия тия мадами са си голяма екзотика. Много са кът, вервай ми...!!

Иначе на адаша функциите ще ми е трудно да ги изВзема... много вдига летвата...
                    Последно редактирано от Жоро Донечки; 10-06-10, 18:30.

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
                      За другия тип снимки на жените, нищо няма да коментирам само ще напиша скритата мисъл на голяма част от четящите : "ОЩЕ ОЩЕ"
                      Те снимките вече са на свършване, ама я да видим какво ще извади Дядо Мраз от празната торба...

Опаа... останало още нещо.

Снежанка по панталонки...

Е това е. Вече останаха само моторчета и камиончета в торбата на добрия човек

Коментар

Африките и Тенеретата на друго трасе ли се карат?
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Карат само на пролога
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Ицо, станах друг човек ! Ще пускам само снимки на мъже вече (с малки гъзенца)
                            Ох, котьо-о !!!
                            Чак сега разбирам защо никой от нас не може да ти стъпи на малкия пръст по снимане...
                            За това значи всички фотографи на днешно време са мъженствени... язък.
                            За съжаление ще трябва да се задоволите с лошокачествените ми снимки защото аз все пак държа да си ги постна въпреки всичко.

Та да се върнем към ендурото и неговоите производни в Ерзберг.
                            Спускането което на живо наистина караше да настръхват всички наоколо.

Ето го Тадеуш, къде с помощ, къде без, изкачи планината за точно 35минути.

На него се падна честа да спусне първи наклона и да остави следа с блокиралата от спирачка задна гума.

И хайде в тунела...

Напред към победата...

След 2 мин. пристигна и вторият пилот с шеркото....

Третият Литенбахер беше на 3 мин след Тади.

Голямо впечатление ми направи, че чувах как идват от долу нагоре на прекъсвач, такава газ никъде не съм виждал да се раздава като първите 10-15

Пол Болтън, моят приятел от миналата година този път прелетя край мен като комар на бургаски плаж.

Движеше се четвърти и така и завърши.

Този с микрофона и точно зад каската на състезателя са екипа на Австрийската национална телевизия.

Казаха ми, че два часа след края на състезанието ще излъчват материала по Телевизията.

Така можете да проследите кой и кога са минали от там, и каква е разликата във времената им.

След като измина един час от старта, започнаха да идват и по-слабите карачи които при вида на наклона решиха да не рискуват да ги изнасят с алуминиевата носилка нагоре.

При положение, че това е състезател от първата редица, тоест от топ 50

Някой не можеха да спрат и се хакваха направо в борчетата...

Тук хванах един помощник който носи каска за траял, за да може някой от състезателите да си смени кросовата с тази.
                            Честа практика е състезателите да правят такива смени за по-добро охлаждане и видимост при каране по камъните.

Втори пешеходеш по наклона..от тук нататък все по-често се спускаха до мотора.

Опааа

След около час и половина на спускането, реших да се спусна по трасето обратно надолу и да видя има ли мечки в гората..

Бях сигурен, че някъде надолу тече купона а аз го пропускам...на върха надали вече щеше да стигне някой.

И изведнъж попаднах на опашка за банани...но..

Продължението малко по-късно днес. Харесват, не харесват снимките ще ви ги пускам.
                            Имам материал за поне още една седмица.

Коментар

Само 200 метра по права линия по долу купона наистина си течеше, оставаше ми само да започна да щракам.
                              Тук на излизане от гората имаше един завой на 180градуса, но със супер стръмен наклон придружен с ронлива/изровена почва..
                              Нямаше никакъв шанс за засилка и тракшъна беше равен на нула..без екип излизане нямаше..
                              Та снимките, коментарите и изводите оставям на вас.

От другата страна на стълбите беше спускането на щастливо изкачили се до върха...ако не беше тая 8-ма контрола горе, тук можеше да стане магистрала от шунтиращи..

Поради нулевия тракшън някой състезатели пробваха направо по бетонните стълби и ....

Време беше за лебедките...

Късметлия...

И такъв без....късмет, а ги деляха само някакви 5 метра.

Въжето вече така се беше уплело, че...

Ложите..

На тази снимка и аз си мечтаех да снимам цветенца с новата ми сапунерка...

Тази колежка май жегата и се беше отразила докато снимаше огромната опашка от чакащи за стълбата...

Този го чаках всеки момент да ми направи снимката на деня но остана така замръзнал...

Помогнаха му естествено, само едно единствено момче излетя от долу, качи се на стълбите и изхвърча като тапа покрай всички нас...
                              Даже и не можах да го снимам...много голям техничар се оказа.

Следващия моля

Един пич от ЮАР си носеше сам въже и мина напряко с чужда помощ де, но изпревари поне 5-6 човека..

Личното ми мнение е, че ако в гората сме 20 човека съпорт и се разделим на 7-8 критични места с въжета без да помагаме на други, можем да извадим наш състезател най-малко 100 места напред до върха.
                              После надолу каквото сабя покаже, ако е тренирал добре, ако ли не отиваме да пием хубава бира.

СЛЕДВА.

Коментар

Ами Адаш (Чинела) аз това имах в предвид по-горе мисля.Казваите тази година колко излезе на човек поне таксите за състезанието и за хотелчета ала бала да си знаят хората от рано.То вероятно пак ще има много желаещи до март месец и после ще утихне ентусиазма, но нека си знаеме.
                                Иван Маринов
                                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X