Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЗБЕРГ РОДЕО 03-06 Юни - 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 03-06 Юни - 2010

Понеже Чинела е зает с комшийката, рекох аз да ви пусна следващата серия.

Така както си вървях, на среща ми изкочи една позната червена тениска.

После разбрах, че макар сериозните и неотложни ангажименти, долетял от София набързо с това, за да заснеме Тадеуш и пак така набързо се скри и си замина.

В един от двата трябва да е Чинела...

Но до като беше при нас вижте с какво се занимаваше...

Разсейваше професионално ангажираните хора

Мишо си настройва техниката.

Приятел в нужда се познава...

Всякакви фенове имаше.

Понякога и Теди е сред публиката.

У нас Ред Бул-а, а в Австрия бирата дава криле

От време на време настъпваше и скука

RMX 450 инжекцион с Ремус

Един манекен на млади години

И още един

Едни от многото полски фенове.

Кой с к,вото има с това ги носи

Австрийците се спукват да ядят хляб и тестени изделия

Още една от дупките е заета с каравани

Малко в стил "1 май, откриването на сезона"

Ето на тази надпревара Марти завърши на 80-то място.

Калин Кулев на пролога даде 160-то време.
    И всички останали наши състезатели показаха в неделнеия ден, че на Ерзбергродео България има място и то достойно.
    При добро представяне на пролога и повече късмет в неделния ден, поне машините да устискат и да не се попада в жестоки тапи имаме шанс да се класираме доста напред с двуцифрено място.

Поздравления за всички българи взели участие като състезатели!
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 08-06-10, 18:39.

Коментар

Уникална обстановка!Дано догодина българските състезатели живи и здрави да направят още по добро класиране!

Поздрави!
      Последно редактирано от Ради; 08-06-10, 18:27.
      [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

здравейте и от мен,състезанието беше уникално и самата обстановка е толкова страхотна,че не може да се обясни,браво на нашите състезатели които се справиха в последния ден без помощ от нас феновете.Тази година организаторите бяха малко прекалили със охраната и не пускаха никой към контролите на които можеше да се помага,но все пак нашите момчета се справиха чудесно

Коментар

Първоначално публикуван от Барни Преглед на мнение
          ,браво на нашите състезатели които се справиха в последния ден без помощ от нас феновете.Тази година организаторите бяха малко прекалили със охраната и не пускаха никой към контролите на които можеше да се помага,но все пак нашите момчета се справиха чудесно
          Барни ти да не си братовчед на Жоро Хаджиев...
          Я попитай Мартин Иванов как стигна до 8-ма контрола.... Сифона и Сиренето са свидетели..

Жорка този в багажника е най-добрият фирмен фотограф на РЕД БУЛ, пращат го по целия свят...американец е.
          Снимката на върха с мен ми я направи той, но с моя апарат и с моите настройки.

Коментар

Всъщност видях доста помагачи, но никой от тях не пожела в никаква ситуация да помогне на някой различен от техния човек
            Интересна тактика. И нашите бързо са я усвоили и приложили на сипеите. Помагаха само на нас.

Марти е 84-ти в първия си опит на Рокет райда. В общото класиране след двата опита, най-добре се е класирал "Сиренето" със 101-во време. Аз и Марти сме съотвено 164-ти и 165-ти.
            За справка: http://www.motorrad-reporter.at/jart...Qualifying.pdf
            Интересно само защо в това класиране пише че за втори опит Марти не е статирал. Може и да е защото направи две качвания за втори опит. Може да са му ги анулирали защото е разрешено едно... Тогава обаче щеше да пише DSQ
            К. Кулев

Коментар

И аз ще започна моята втора сери в духа на Жоро...ето и автопарка на БОА...дай боже всеки му.

После потърсих Жоро и той вместо да си седи на работното място отишъл да пазарува пилоти за БОА..

След като се договориха с поляка, Жорката отиде да си го мери с другите фотографи...
              Моята комшийка казва така:- По-добре малък и работлив отколкото голям и мързелив.

Аз пък чух, че тази година се е появило ново момче чудо което искаше да впечатли организаторите и веднага хукнах да го заснема за вас.

Зад кантар, пред везна и други...

Има много хляб в това момче, остава да се добави само сол....

И бившия собственик на този мотор беше дошъл да си види машината преди да поеме по камънаците...

Тук имам една две снимки от "свободните" тренировки за тези които не ги хвана охраната..

Но да се върнем към състезанието една от контролите...няма никой в 8:15...освен един баирбудала..

На ваната все още всичко е спокойно ....

И тук още не са надули арката...

Това не знам какво е, но очаква един ден да е част от трасето...

Гледка от пътя ми нагоре...мен никой никъде не ме спря...пък и никой не видях..

С лявото рамо напред...

С това са давали вода на състезателите на първото издание на Ерзберг..

Запомнете тази къща и най-вече тази тераса...това е хасиендата на Марти.

Тази снимка е за Жоро...ей голяма е тая шатра на БОА-та

Оффф, най-после съм на върха...тоест на 12-та контрола.

Това е..

Състезателите излизат от тук и спускат обратно надолу при момичетата с червените панталони..

Ето тук..на снимката не се вижда, но беше най-трудното спускане което видях, не напразно австрийската телевизия снима точно тук заедно с фотографа на РЕДБУЛ.

Поглед от долу

Аз снимах седнал на ей тая голямата канара..идваха точно върху мене...

Пак опит да ви покажа наклона

Време е, вече арките са надути и очакват старта

Медицинските екипи свалят метална носилка на този наклон за да е готова, едно подхлъзване тук означава, че състезателят ще го събираме на парчета в тая носилка, по скоро беше като тава за агне..

Монтираха и полиспас на парапета за да могат да я изтеглят по-лесно когато е пълна..

Долу вече бяха строени, ако виждате нещо де

Всички снимат към върха, а пък аз надолу.....бунак.

Ето го байрбудалата

После ми доскуча и рекох да вляза малко в гората около двеста метра по-надолу...И..

Видях двамата механици на Тадеуш...какво ли правеха сами точно тук...

Я батко да ви нащрака малко

Бе как все на мене се случва да намеря гъби..

Тези двамата ги знам още от преди 3 години...в щатите са винаги до него по клиповете.

Стана ми чудно защо точно тук са се скрили...единият носеше масло и антифриз в раницата.
              Аз пък носех газирана вода, но и тя става за антифриз, но затова по-късно.

На южния фронт нищо нов...все още.

Изведнъж получиха обаждане по телефона, скочиха като ужилени и ....

Екшън.

Носят ме мамо, влачат ме нищо, че съм Тади Блазужиак.

Тади също буташе, всичко стана за секунди..организацията беше на ниво...

От там му ударих един спринт и обратно към върха при спускането...Тади е зад храста.

Ох уморих се, после пак...а вие си коментирайте, че страницата ще стане прекалено тежка само от снимки.
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 09-06-10, 00:45. Причина: интервал

Коментар

Браво, Чинел !
                Я чакай да видим дали ще прехвърли друга страница !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Не прехвърли.
                  А, забравих да похваля и Жоро Донечки ! Жорка, чудесни снимки и благодарим за сътрудничеството !
                  Похвали и за Вики Терзиева (тя що пък се спотайва ?!), Иво, Яна и всички останали репортери !
                  След малко започвам да качвам мои снимки, докато Чинела си почине. И само някой да смее да ми изтрие спам поста !

Хм, оказа се, че ъплоудването няма да стане толкова бързо, защото съм на мобилен нет. Е, когато стане !
                  Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 08-06-10, 21:48.
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Велико състезание и супер снимки.Справили сте се отлично.

Коментар

• От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 03-06 Юни - 2010

На мен се падна честа да обърна нова страница в твоята тема Жоро.
                      Вече си мислех, че няма да ни уважиш с внимание даже и в гейбук бях тръгнал да се регна, но сега ми олекна.
                      Аз за днес свърших, утре пак. Но с огромно удоволствие ще изчакам твоите снимки стига да не са от тези за след 24:00 часа..

40 колеги гледат темата, но нито един не пожела да ни напсува поне за да олекне откъм снимки.

Коментар

ООООЩЕ! ООООЩЕ!
                        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                        Джон Кенеди

Коментар

Пак не успяхте с прехвърлянето, но пък сте успели със снимането /както винаги, всъщност/

Възхищавам се на Чинела - толкоз катерене, морене и чакалене ... такава всеотдайност за мен е непосилна

Господин Хаджиев, очаквам и Ваше включване

Коментар

Ами Ванка всичко са онемели, какво да кажат след всичко това
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

E педе**си аиде бе!Как сте починахте ли си?
                              Много сте готини,ебати кефа с тези снимки,ама сте станали и много добри.
                              От година на година ставате все по добри!
                              Евала и на вас-снимачите!
                              Благодаря ви пичове,да сте живи и здрави!!!

Коментар

Ще се радвам и аз да съм допринесъл за настроението с някой кадър.

Но като новобранец, любител фотограф със сапунерка, толкова са ми възможностите, но още ми е рано за - голям

То при такива люде, с еййй такива, ми действаше малко комплексиращо цялата тази работа

Тука всеки държи по нещо голямо в ръцете и такива като мен се чудят за к,во ли е това нещо
                                Вики Терзиева, модераторката с която се гордеем...

Еволюцията на човека.
                                Тук повечето от нас я знаем, но пак да си я припомним.

Зори, доста от вас я познават, а и доста сигурно сте яли "боя" от нея
                                Който не се сеща - справка АТВ шампионата...

Всяка сутрин си пиехме кафето със съседите от "Фокс Рейсинг Словения", най-любезно приготвено от тях.
                                За което разбирасе сме им изключително благодарни с Николай(huko).

Първият и вторият ден се бяхме поудървили от студ.
                                А там освен бира, няма нищо подгряващо...
                                Ники - huko

Калин Кулев...

Поставяне на лепенките с номера.

На Чинела върхът от далеч.

По-отблизо...

И в пелена.

Алпите от далече.

Сега малко около мина Ерзберг.

Това е подготовка за обиколката на града.
                                Където има мотор наоколо, всичко там се събира.
                                Слиза се до града и се връщат обратно.

За тази къща доста копане е паднало.

Тези пичове дали разбират от предници

Може би успеха на този мотоциклет се дължи именно на тях?!

Специални благодарности на Жоро Хаджиев и Иван Илчев - Чинела, за труда положен от тях и зареждащ нас, хората които не сме били по тези места!

Очаквайте продължение... Имам и снимки с мотори )))
                                Последно редактирано от Жоро Донечки; 09-06-10, 00:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X