Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой къде си мисли че някой мами из състезанията по ендуро...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Мисля че ще е добре да пуснеш на Митков и на Магарето цялата хронология на състезанието + първите 5 стартирали за да се опитаме да анализираме резултатите и евентуално да се стигне до някакъв извод от цялата тази работа, защото до момента имаме само голи обвинения и оправнадания без никакви доказателства....

Коментар

ОК, довечера като се прибера ще ги пусна, че са в къщи.

Коментар

Моля въздържайте се от безмислени мнения и лични заключения, нека видиме времената и после ще обсъдим...

Коментар

Принципно, мисля че имаме достатъвно свидетели които потвърждават че Митков си е карал по трасето, което както Жоро каза се порвърждава и от всички документи на състезанието, които ще видим всички ние, за мен по-интерестно е кой е скъсал лентите и се надявам да можеме да извадим някакъв извод по въпроса, като видим временара и видео материалът...

Някой хора мислят че тази тема не е много полезна за Ендурото, но аз мисля че по добре да си говориме директно отколкото зад гърба и също така всички които си позволяват да рушат маркеровката трябва да знаят че ще има разследване по въпроса и в крайна сметка нещата ще се разберат... рано или късно...

В момента ситуацията е такава, че въпросният разрушител е доста притиснат и елементарна справка на времената ще покажат кой от 3-4 човека е изпуснал първото мястото на золума и кой не. Ако времената на 2-ра контрола са минали 2 и останалите след 10 минути на група, то ще е ясно че някой от тези двама е виновникът...

Ако се окаже че времето на Магарето между 1ва и 2ра контрола е драстично увеличено, поради това че е отишъл направо на 4-та(или която е там) и се е върнал обратно на 2-ра за да си я вземе, защото имал всички контроли(ако правилно съм разбрал) то ще се види че това което той казва е вярно. Ако пък времето между 1 и 2ра контрола на Магарето е нормално, значи е майстор на късият разказ

Коментар

Стартирах в 10.30 около 10.55 се озовах направо на 3 контрола там забелязах че момчето слага печата в трета графа исе усетих че съм пропуснал първите 2 контроли и се върнах да ги търся на около 3 километра срешнах 3 мотора като се оказа че и те са пропуснали контролите и си помислих че контролите започват от 3та от там тръгнах пак обратно и на 6та контрола бях застигнат от Митко Драганов от него разбрах че контролите са 6. От там продължих на ново вече трасето беше добре очертано вземах 1ва и 2ра контрола и финиширах за 1ва обиколка. Като това го казах на съдиите. За мен това състезание се провали още като съм минал покраи сваления маркер. За случая с Митков писах защото ми направи впечатлениеи не че имам да деля нещо снего.
            много разбирам !!!

Коментар

Според мен маркировката от петък защото лентите с клончета ги беше валяло дъжд от горе аз на Сопот маркер на земята не съм видял но в Ст Загора след като бяхме маркирали трасето някои посъщия начин беше наврял няколко важни маркера в храстите но с Жоро ги видяхме на време и ги върнахме на местата.Не съм видял никои да ги маха не мога да кажа нищо но Събине питаи Жоро или някои от Ст Загора кои се навърташе в близък хотел.
              много разбирам !!!

Коментар

Данчо пъ к помислил че контролите са 4 и организаторите нарочно са направили уловка ина двете обиколки е започвал контролите от 3та ако не бях питал Митко и аз щях да съм същия мислител като си сигурен че си карал постоянно по трасето.
                много разбирам !!!

Коментар

ок.малко по малко ще се изяснят нещата и ще се разбере всичко ...

Коментар

Ето копия от протоколите, които касаят случая!
                    От трета контрола нататък не съм ги вадил, тъй като няма спорове, а файлът ще стане много голям.
                    МИТКОВ - No. 9 , старт 11:03'00
                    МАГАРЕТО - No. 11 , старт 10:30'00
                    Моето мнение е, че и двамата казват истината, но Магарето не е забелязал кога е минал Митков, тъй като е имал технически проблем.

ТУК БЯХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ КОНТРОЛИТЕ !
                    ОТ ТЯХ СТАНА ЯСНО, ЧЕ МАГАРЕТО НАИСТИНА ПЪРВО Е ОТИШЪЛ НА ТРЕТА КОНТРОЛА И ПОСЛЕ Е ВЗЕЛ ПЪРВА И ВТОРА.
                    МИТКОВ СЕ Е ДВИЖИЛ В ГРАФИК И ИМА ВСИЧКИ КОНТРОЛИ.

Коментар

аз пък мисля че и аз нещо се бъркам и магарето

важното в случая е че и аз и магарето все пак имаме заверени контроли т.е. резултатите ни от състезанието са валидни

поради което лично аз си връщам думите отправени срещу него

явно си е минал през контролите може би при самото записване са станали някакви грешки които ни доведоха до този конфликт

Коментар

Плюсовете по протоколите са направени от съдийте при отчитане на наказанията на състезателите !

Коментар

нямам представа кой крив кой прав

знам само едно
                          отидох на състезание карах колкото можах и накрая пишман станах че съм отишъл

скарах се с хора с които до преди това бях приятел
                          писах сума ти глупости във форума от които сега ме е срам

въобще май май по добре да не бях ходил ами да си бях стоял при децата

Коментар

Вижте какво момчета,
                            смятам изкарването на протоколите във форума за нередно и такова нещо никъде в целия свят не се прави
                            Съдиите са казали своята дума и сме длъжни да ги уважаваме.
                            Ако има спорове, те се решават в комисия след контестация, а не във Форум!
                            От подобни публични актове ендурото не печели нищо, а обратното ...

Другия път всички състезатели след като приключат състезанието да изчакат да им направим гинекологичен преглед и резултатите ще постнем във Форума.
                            Сега ще изчакам малко, че баба ми иска да хвърли едно око на протоколите и след това ще ги изтрия

Коментар

Контроли

В разсикваната по-горе тема за окъсаните маркировки, искам да отбележа, че втори подред стартираха двойка от Хасково номер 911 - Димитър Пенев и номер 122 - Иван Минев. Те също са се натъкнали на скъсани маркировки. Според мен е ужасно грозно да се подиграват с труда на организатори и състезатели. Ако така вървим за напред, че къде сме тръгнали изобщо КОЛЕГИ ???И как да се развива този спорт така за напред. Сто човека сме и какво става, а ако сме хиляда? За пореден път се доказва приказката за българина, че един ако се подаде от блатото винаги ще има кой да го дръпне обратно.
                              Иво Георгиев
                              Gworkshop

Коментар

Съдиите са казали своята дума и сме длъжни да ги уважаваме.
                                това май е най разумното изказване от началото до сега

ако не се прави има риск всеки път контестациите да продължават по няколко месеца след състезанието

и това при положение че става въпрос за 100лв награди
                                а не мога да си представя за следващото състезание където наградата е доста по голяма какво ще е

определено у мен се изгражда вече една неприязън към този род прояви
                                за в бъдеще сериозно бих се замислил дали въобще си струва да се участва в подобни неща

абсолютно всякакво удоволствие от участието ми в сопот вече е напълно унищожено моля всички които съм засегнал по какъвто и да е начин да ме извинят

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X