И други работи може да има кадето ти се разминаха в Сопот.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой къде си мисли че някой мами из състезанията по ендуро...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
И други работи може да има кадето ти се разминаха в Сопот.
много си в грешка приятелю
престани с тия глупости и простотии
ако така продължаваш ще те предложа за отстраняване от състезанията за не спортсменско поведение и заплахи към останалите състезатели
мога много неща да ти кажа но все още те смятам за приятел който просто нещо не е бил на кеф и за това е говорил без да мисли
което може да се случи на всеки и аз съм ги правел тези неща
все пак обаче не дей да прекаляваш помисли си добре и тогава говори
поведението ти супер ме обижда и направо обезсмисля участието ми в състезания защото вечно има някой като тебе дето да развали цялата работа и да накърни и обиди хората и то безпричинно
пак ти казвам за в момента не ти се сърдя въобще макар че има за какво разбирам бил си ядосан и така на татък но айде спри вече защото и аз имам нерви
Коментар
-
Първоначално публикуван от МАГАРЕТОИ други работи може да има кадето ти се разминаха в Сопот."91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
Митков не те заплашвам имах предвид пътеката със камъните която ти се размина на трасето в Сопот между 2ра и3та контрола. Сигурно ще ти се размине и гостуването при някои от организаторите на състезанието в Бухово както беше в Сопот. И сигурно кмпетентен колега няма да махне 2 ;3 маркера впетък привечер така че първите 5 ;6 стартирали да стигнат направо на 3та контрола. Нямам нищо против теб но се подразних от цитатите в пледираш за честни състезания и как тябва да се наказват сгафилите павилата.Така че си вземи поука и не ме разбираи погрешно. Аз лично посещавам тези мероприятия за собственно удоволствие и не преследвам коизнаи какви цели но всепак състезания без състезатели и спорове не стават.много разбирам !!!
Коментар
-
Колеги я се стегнете малко! Не може да обвиняваш някой в измама само защото има приятели в Сопот и не спи в хотел! Ако искаш да знаеш ти пък някой хора се съмняват в теб за махането на маркерите. От Янчо пък научих че миналата година с Пацо сме били карали по трасето в Хасково, при положение че бяхме във варна да копуваме мотор за светльо в петък вечер
Общо взето станеш ли 1-ви те почват
Коментар
-
Не се самняваи че съм махнал маркерит защото аз първи отидох на 3та контрола без първите 2 лентите бяха на пътя си личеше чее валяло дъжд върху тях в нещо друго дребно може да се съмняваш все пак сме на състезание но маркерите не са в моя стил.много разбирам !!!
Коментар
-
Незнам - аз от теб чувам за това, но е възможно да е карал в местността и да знае от къде да мине за да ги избегне.
В интерес на истината 1000 пъти сам написал/казал ама никой не ме слуша, че трасетата трябва да минават по най бързият възможен път между 2 контроли, ако не е така, то трябва да се сложи 3-та контрола между тях. Така беше моето трасе на Бистрица и ако ще да знаеш гората на длан няма как да измислиш някой тарикатлък!
Отдавна имам теория че организаторите на отделни кръгове умишлено допускат подобни уж грешки за да могат техни протежета да открадват от тук и там по няколко минута, това е стара тактика, която първо видях да се използва в офроуд състезанията. Може би това е и причината че Сопотчани се хванаха за моят ГПС, защото ако го имах, много бързо щях да открия пропуските в трасето.
Също по тази причина смятам за задължително Жоро да ползва ГПС за правилното анализиране на трасето и положението на контролите!!!
Ако Сопотчани нямат доверие на Жоро, то сигурен съм че никой няма да има против Сопотчани да предоставят уважаван представител за трасе координатор за по нататачните състезания, а ако нямат доброволец мисля че трябва да спрат с тези интриги! Знам че има и печени пичове с трезво мислене в Сопотският район и на тях им се извинявам за това че ги слагам под общ знаменател!
Коментар
-
Първоначално публикуван от МАГАРЕТОНе се самняваи че съм махнал маркерит защото аз първи отидох на 3та контрола без първите 2 лентите бяха на пътя си личеше чее валяло дъжд върху тях в нещо друго дребно може да се съмняваш все пак сме на състезание но маркерите не са в моя стил.Да видим кой не е отишъл на 3-ра контрола от стартиралите преди нас?
Ти кой пореден номер стартира?
Коментар
-
СТОЯН РАДОЕВ СТОЯНОВ СУЗУКИ DRZ400 E2 СОФИЯ ЕНДУРО ВИКТОРИ БУХОВО ДА 10:30:00
ДИМИТЪР ПЕНЕВ ПЕНЕВ КАВАЗАКИ KDX 200 E1 ХАСКОВО ЕНДУРУ МОТОКЛУБ ХАСКОВО ДА 10:31:00
ИВАН ВЕЛИЧКОВ МИНЕВ ХОНДА CRF 450 E2 КАЗАНЛЪК ЕНДУРУ МОТОКЛУБ ХАСКОВО ДА 10:31:00
АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТАНОВ АСЕНОВ ХОНДА CRF 250 E1 НЕ 10:32:00
ПЛАМЕН ЛЮБЕНОВ ЙОЦОВ YAMAHA 250 WR E1 АСЕНОВГРАД МОТО АСЕНОВГРАД ДА 10:33:00
СЪБИН ХРИСТОВ КОНАРЕВ YAMAHA 450 WR E2 СОФИЯ МИТИРЕЙСИНГ ДА 10:33:00
ГЕОРГИ НЕДЯЛКОВ ГЕОРГИЕВ YAMAHA 4Z 450 E2 СОФИЯ ЕНДУРО ВИКТОРИ ДА 10:34:00
ЯВОР КИРИЛОВ ИВАНОВ ХОНДА 600 XR E3 НЕ 10:35:00
МИТКО АЛЕКСАНДРОВ МИТКОВ YAMAHA YZ 400F E2 ХАСКОВО PRIME MOTOR SPORT ДА 10:36:00
ИВЕЛИН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ ХОНДА 450 E2 ПРОВАДИЯ МРК БОЛЯРИ ДА 10:37:00
ЖАСМИН ЙОРДАНОВ НИКОЛОВ КТМ 520 E3 СТ.ЗАГОРА КРЕЗИЙ ДЖОП СТ.ЗАГОРА ДА 10:38:00
ГЕОРГИ ПЕТРОВ ТОДОРОВ КТМ EXC 450 E2 СТ.ЗАГОРА КРЕЗИЙ ДЖОП СТ.ЗАГОРА ДА 10:39:00
това са първите стартирали в 10мин !
Коментар
-
Събине ти как си обясняваш случая аз минавам на 2ра контрола зяедно с номер 10 в х часа и 41 минути на 50 метра от контролата на един камък си пробих картера и се забавих там около 15 20 минути докато го затапя Митков пък е записан на 2ра контрола в х часа и 43 минути заедно със Веско две минути след мен Веско мина покраи мен а Митков не мина въобще покраи мен това става на втората обиколка.много разбирам !!!
Коментар
-
стояне не знам защо се заяждаш с мене
още повече че до скоро те имах почти за приятел дори ми даде и бензин на хасково а аз добрите неща лесно не забравям
все пак смея да твърдя че съм си минал всички контроли и то има 100 души които са ме видели
а маркери и да искам няма как да съм свалял защото тръгнах почти от последните бях изтеглил номер 55 като ред за стартиране
Бучаков тръгна 1 минута преди мене но още в началото се бе объркал и се връщаше в трасето карайки право срещу мен,от там и аз обърнах а имаше и още няколко състезатели със нас след това с бучаков карахме заедно почти до над половината трасе включително и 2 ра и 3 та контрола/попитай го ако искаш/ вече преди 4 та много ми дръпна и не можех да го следвам, след това втората обиколка паднах още в началото на теста а и дозареждах бензин и ме настигнаха Веско JRC и суйката
от там на татък карахме заедно 3 мата като ту един бе отпред ту като сгреши някъде другия го минаваше и я обърнахме направо на мотокрос на контролите се застигахме и отново стартирахме заедно
на въпросната 2 ра контрола пръв стигнах аз а веднага след мен дойде суйката и веско, докато си извадя талона обаче суйката ме изпревари и взе печат след него взех и аз и почти във същото време и веско от там пак се подгонихме като карахме заедно със суйката ,от там стигнахме до подножието на баира където бе жоро, малко след това суйката ме изпревари/даваше яка ръчка/ но пак карахме заедно до като той се хлъзна по едни камъни вече към средата на трасето и успях да го изпреваря
от там до финала срещтнах само шойлев който караше много яко изпревари ме и от там до финала карах на няколко метра след него ,а между другото не знам къде но и янчо ми сподели че сме се засекли някъде по трасето
. Това е цялата история никакви шорт или лонг кътове не зная нито ме интересуват всички контроли са ме записали и всички печати си имам ,
а тези обвинения много ме обиждат и ОБЕЗМИСЛЯТ въбще участието на когото и да е във състезание защото винаги някой може да дойде и да каже ти така ти иначе но в крайна сметка има организатори има съдии и те определят кой крив кой прав,прав е събин че някой вземе ли да дава добри времена и почват приказки
Ами аз кво да правя тгава да карам нарочно бавно ли
няма да стане
колкото мога ще си карам
не стига че участвам с най стария и слаб мотор дето струва колкото вашите джанти и аз си знам как го карам ,не стига че никой от семейството ми не ме подкрепя и не е съгласен да ходя по състезания ами сега и вие се изпотрепахте да мрънкате и то несправедливости ,добре че има и втори ден та що годе се вижда кой как кара иначе съвсем ще има приказки .
Не са хубави тия работи да знаете .
по принцип и аз като се обърка нещо на състезание после всички са ми криви но това е прекалено
Коментар
-
Митков не обръщай нещата на лични нападки, никой няма нищо против теб лично. Мисля че сме достатъчно зрели хора за да обсъдиме и да си изясним нещата очи в очи (пред монитор). По добре така от колкото да се говори зад гърба на хората и да се интригантства! Дайте да си кажем мъжки в очите кой какво го притеснява и да си дадем обяснения на въпросите зададени един от друг. Всички сме ендуристи и в гората пак ще си помагаме, независимо кой какво написал в форума ... или поне аз така чуствам нещата....
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар