заминавам за серес в 5:00АМ утре и си лягам... като се върна ще видя кой какво е написал.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой къде си мисли че някой мами из състезанията по ендуро...
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
стояне а между другото ти сигурен ли си че си минал втората обиколка тази контрола
защото аз съм и записан от контролата и имам печат и заради твоята контестация това бе проверено от съдиите и то няколко пъти
но твоето преминаване от там май не е съвсем ясно
да не би да си объркал пътя и да си хванал на другаде -точно там някъде веско ми спомена че е объркал пътя и после се е връщал да не се окаже че там си го видял
и че цялата тая помия е несправедливо исипана ,или е може би с някакви други цели
Коментар
-
Митко първо нете имам за неприятел това че съм типсмогнал веднъж съм го направил от сърце и ако се наложи пак ще ти помогна както и на други. И на мен много са ми помагали както писах по горе карам за собственно удоволствие колкото мога и нямам за цел да преча на някои или да го злепоставям без причина но ми направи впечатление че ти постоянно пишеш във форума колко си честен и толерантен а на Хасково като се бях удавил в реката ти мина покраи мен и замина и сега на Сопот пак беше след мен а като спрях на тая тясна пътека ти въобще не мина покраи мен а на контролата си записан на 2ве минути след мен става дума за каманите след 2ра контрола на 50 метра а там няма откъде да другаде да се мине без да се направи грубо нарушение на правилника ипри теб да остане незабелязано съдиите мисля че Бреичев от Еди моторс имаше доста проблеми за някаква неволна според него грешка Кокера също бе наказан заради невниманиемного разбирам !!!
Коментар
-
Апсолютно съм сигурен защото за мое нещастие тази част от трасето ми стана много добре позната ако не бях сигурен нямаше даго повдигна на въпрос.Първоначално публикуван от mitkovстояне а между другото ти сигурен ли си че си минал втората обиколка тази контрола
защото аз съм и записан от контролата и имам печат и заради твоята контестация това бе проверено от съдиите и то няколко пъти
но твоето преминаване от там май не е съвсем ясно
да не би да си объркал пътя и да си хванал на другаде -точно там някъде веско ми спомена че е объркал пътя и после се е връщал да не се окаже че там си го видял
и че цялата тая помия е несправедливо исипана ,или е може би с някакви други цели
много разбирам !!!
Коментар
-
За маркерите несъм казал че си ти а че е някои много добре запознат защото са махнати точно на место кадето се объркваш фатално в случая гбиш две контроли и на няки като нашия Данчо да не му направи впечатление каде му слагат печата си продължава и на финала го духа.много разбирам !!!
Коментар
-
ааа за това ли толкова си ми сърдита на Хасково като се бях удавил в реката ти мина покраи мен и замина
минах покрай тебе на хасково видях те че си без каска в добро здраве и си миеше нещо по мотора,там се караше по бавно по камъните и за това ти викнах "кво става"
а ти се смееше и викаш нищо мия си мотора " или нещо такова
по правилник съм длъжен да спра ако си паднал ударил се или нещо такова,но не и да ти помагам да мием мотор в реката
освен това когато минах край тебе бях със схванати пръсти на дясната ръка и не можех да стискам предната спирачка а лявата ми ръка бе с 2 см мазол,спра ли после много трудно щях да тръгна
иначе много пъти съм спирал в такива ситуации -питай например бучаков и борисов кой им помогна на бухово миналата година като се бяха нахакали на едно място
що се отнася до това
от разговора си със съдиите не останах убеден че ти имаш контролите 2 рата обиколкаАпсолютно съм сигурен
от известно време се опитвам да си обясня защо се държиш така нелогично и понеже съм 100% сигурен от къде съм минал вече си мисля че ти нещо си направил и сега се опитваш да се измъкнеш като хвърляш обвинения срещу мен
не зная дали това е така но факт е че ти тръгна 1 пръв по трасето а събин е тръгнал 5 ти и когато е минавал вече маркерите са били махнати
тоест някой от първите 4 ма ги е махнал
ако тръгнем по пътя на логика на митничарите които проверяват всеки който се държи неестественно то ти след състезанието на сам се държиш най не естественно
не зная дали си бил ти...а и не ме интересува
аз обаче съм готов по ВСЯКО време да те забера и да идем там на място да ми покажеш къде си бил и да огледаме от къде се минава и дали въобще има възможност да се мине от някъде другаде
не знам какво става но или нещо се бъркаш или имаш някакава цел от цялата тази олелия,...е сега ми идва на ума -да не би да си хванал по пътя на атв тата
просто ако си бил на трасето няма как да не си ме видял защото аз от там съм минал
а за заплахите...моли се да не ми се случи нищо на бухово защото публично ме заплашваш няколко пъти и съм уведомил когото трябва за това
а сега ти направи както аз обясни ни как можеш да докажеш например че като тръгна пръв не си свалил някой маркер
не те обвинявам че си го направил но факт е че ти тръгна пръв а 5 тият след теб вече със сигурност съобщава за махнати маркери
обясни ми без да се обиждаш от къде като мина кой бе със теб ...аз го направих това сега ти го направи
защото за това пък против теб има контестации
Коментар
-
И двата талона са заверени с всички печати относно маркерите съм писал по горе че първи изпуснах двете контроли. Ако отидем на место спора ще се разреши защото сигурно има следи от маслото а и пробката ми е някаде там и ще се види че няма как да минеш от другаде без да нарушиш. Нещо много бързо намери съдиите маи добре се познавате.много разбирам !!!
Коментар
-
съдиите са тука във форума и много добре четат какво пишеш
не знам защо си мислиш че са ти заверени всички контроли аз доколкото разбрах не е точно така и са ти под съмнение докато моите няколко пъти са ги проверили заради твоите контестации и всичко е точно
а и ти си противоречиш
как така хем си испуснал първите контроли и от там следва че не си махал маркери
хем твърдиш че талоните са ти заверени и имаш всички печати
освен това НЕ ми отговори на въпроса
аз ти отговорих през цялото време с кои хора от къде съм карал
във по горното си мнение и те могат да го потвърдят
едва ли Бучаков Веско и Суйката и тримата съм ги наговорил да лъжат за мене че и всички контроли,Янчо също ме е видял по трасето както и други хора че и Жоро ме видя точно малко след мястото от което казваш че не съм минал-от един град сте питайго него поне
докато ти така и не ми отговори по коя част на трасето кой е бил около тебе
смущава ме и друго
казваш че не си видял и мен и суйката да минаваме от там но контестация си подал само срещу мен
това ме навежда на мисълта че нещо лично имаш против мен
а твърдиш че не е така
що се отнася до нарушение- щом имам печати и съм записан на контролите значи през контролите съм минал и съм редовен дори и да не съм минал точно по пътя по който ти си минал между две контроли това не значи че съм в нарушение
състезателите трябва да съберат и заверят контролите а не да доказват на когото и да било точно от къде и по кой камък са минали
въпреки всичко продължавам да твърдя че съм си карал по трасето и отново ти казвам че съм готов и на място да идем и да изясним нещата
все пак обаче настоявам и ти да отговориш как може да докажеш че не си махал маркери след като си стартирал 1 ви 5 тият след теб вече сигнализира за липса на маркери ,другите не са казали още нищо но и те ще кажат
нямам нищо лично против теб но както аз обясних подробно къде с кого съм карал и обясних всичко най подробно така и ти исках да го обясниш но не го виждам
що се отнася дали познавам съдиите-познавам ги да все са хора от форума- а и точно тях да обвиняваш че нещо са от мене не е почтенно защото сопотлии най много ме наблюдаваха на това състезание да не направя нарушения и това всеки го знае
ако бях правил коквото и да е нарушение те със сигурност щяха да го отбележат,и въобще точно за това отидох на сопот за да ги убедя че времената които давам си ги давам най редовно и без никакви шмекерии
както го доказах и вторият ден сдтавайки 2 ри на затвореното трасе
докато ти до колкото забелязах не можа да завършиш и квалификационните маншове а на състезания миналата година си заемал челни места в навигацията
,тоест предполага се че трябва да си много добър карач
Коментар
-
Така е Митков,
не е лесно да си първи!
Питаш ли ме миналата година колко нападки понесох и как бях длъжен да обяснявам всичко. Това е и една от причините през тази година да стана трасе координатор. Ем пак си карам трасето, ем никой не ме пита от къде съм минал, къде съм съкратил и защо ме има в протокола на контролата, а нямам печат на каската.
Ако си караш за удоволствие, ти препоръчвам през следващия сезон да се кандидатираш за координатор и никой няма да те тормози
Правих тази вечер справка на времената по контролите тъй като протоколите са у мен. Те съвпадат по време и хронология точно, както ги казва Митков
Освен това бях на трета контрола, когато Митков мина от там. Редът на минаване беше такъв, както го каза той.
Доказателства за умишлено напускане на трасето няма, така че сложете точка на спора
Коментар
-
Magare i na Sopot ti kazah 4e Mitko kara6e zaedno s men nastignahgo no ot mnogo gaz ispuskahme prese4kite s besko i na 2-ra kontrola Mitko biahme zaedno i na patekata s kamanite- skalite kadeto, mnogo hora sa se gubeli-prodaljili na pred a ne da zaviat obraten po izka4vaneto ZA6TOTO NIAMA6E LENTA TOVA BE6E ODVRATITELNO NE6TO NA TAKOVA VAZLAVO MESTO DA NAIMA LENTI ILI MARKERI NO NIAMA ZNA4ENIE 1000% SAM SIGOREN ZA MITAKA za tova ne dei da pla4e6 moje da ne sigo vidial bratle i do sastezanieto v buhovo da sme zivi i zdravi bvi4ki endura-djii
Коментар
-
Наистина се оказва че е трудно да си първи.
Митков едва ли е получавал толкова упреци през живота си наведнъж
От 2 часа в петък и до старта на състезанието с него бяхме заедно навсякъде. Каквото е чул той - това и аз. Каквото е видял той - това и аз. Я сега някой да ми каже защо не можах да се класирам поне втори или трети, ебаси
Айде и на четвърто място щях да съм доволен, пък то чак осми в Е1
Пък имам претенции да се сещам малко повече от Митков от навигация.
Според мен не сме чак толко много хора в ендурото че да се караме и да се делим. Който може да кара добре той си дава постоянно добри резултати. С никакви измами не може постоянно да си отпред в класирането. Освен това в неделя на затвореното трасе се вижда от всички кой колко може.2010 CRF 250 R
Коментар
-
Принципно е така, но когато добавиш и каране в близост до района на състезанието за опознаване на спесификите(почва, гора, реки и т.н.т.) на района(както ти обясни) - както правехте вие, вече си търсиш белятаПървоначално публикуван от Жоро ХаджиевТака е Митков,
не е лесно да си първи!
Питаш ли ме миналата година колко нападки понесох и как бях длъжен да обяснявам всичко. Това е и една от причините през тази година да стана трасе координатор. Ем пак си карам трасето, ем никой не ме пита от къде съм минал, къде съм съкратил и защо ме има в протокола на контролата, а нямам печат на каската.
Ако си караш за удоволствие, ти препоръчвам през следващия сезон да се кандидатираш за координатор и никой няма да те тормози
Затова и направихме правилото тази година за забрана за каране в района на състезанията.
Помниш ли Жоро как се появихте на старт-а на Бистрица в петък вечерта с моторите? Ами ако не бяхме там и всичко беше маркирано дали щяхте да тръгнете по трасето? Подобни постъпки ви натресоха споменатите от теб проблеми, но съм абсолютно съгласен с теб че и дори да не бяхте правили подни тренировки - то пак щяха да говорят хората ще сте!
Ще се поставят да сложа 1-вата обиколка за дърпане и ще може всеки да обясни къде точно какво и как, защото имам 1час от карането ми 2-рият ден което мисля че ще покрие всичките спорни моменти като видео матерял. Отделно ще сложа време, за да може добре да обясните къде точно е станал проблема.
Относно обвинението че сопотчани са махали маркерите, много се съмнявам да е така, защото ако са те, няма логика да ги захвърлят в близост на трасето! Маркерите са махани бързо, защото няколкото ленти през които минах бяха със се клончето на което са били завързани. Имаше и няколко които си личеше че бяха късани, защото седеше само възела и изтънена накъдрена лента от опъна при късането.
Въпрос към Магарето: Има ли доказателство че си изпуснал 2-те контроли, както казваш по горе?
Въпрос към Жоро: Можеш ли да дадеш времената на магарето и Митков между контролите да сравним кой в колко часа къде е бил, т.е. ако магарето е изпуснал отбивката и е стигнал до грешната контрола и после се е върнал - това би трябвало да му е коствало много време за стигане до 2-ра контрола - ако правилно съм разбрал ситуацията???
Коментар
-
Също така ако Миткова е съкратил някъде по трасето би трябвало да е дал драстично по-добро време от колнтрола до контрола спрямо конкурентните състезатели. Жоро, разполагаме ли с подобна информация?
Митков, ти нали беше с включен ГПС в раницата - дай трака де...
Коментар
-
Имам оригиналните протоколи от всички контроли !
Сравнявах времената на Митков между контролите и те са много близки до тези на Бучака, Коокера и Кулев. Убеден съм, че няма основание да се съмняваме в казаното от него
Ако желае някой може да ги сканирам и да пусна, но онази вечер ги сравнявах минута по минута !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар