Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка към раздел ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръка към раздел ендуро

Жоро е много прав по отношение удовлетвореността от четене и посещаване на форума, че в стария си вид беше много по достъперн и лесен за ползване.
    От друга гледна точка структурирането и подреждането е по-добре в новия си вид, всичко си има място и всеки знае къде да влезе за да потърси информация.
    Трудно е да се намери баланса за златната среда ако изобщо я има.
    А и няма как да се "изритат" посетителите с крос и супермото насоченост, макар че и аз съм съгласен с това че няма кой знае какво толкова за обсъждане спрямо ендурото.
    Варианта като гледам остава един. Да си посещаваме само ендуро раздела и да си я караме както в началото
    колкото и да имам желание, просто нямам време да обхождам всичко
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Нещо взех да се омотвам вече! Май взеха да стават прекалено сложни нещата за моята глава! От една страна за четене така е май по-лесно и подредено. От друга страна за писане става по трудно (поне за мене)! Ако пиша, къде да пиша сега?! Къде да си описвам разходките из планините (при тежките ли, в ендурото ли)?! Ами технически въпроси къде да задавам и дискутирам?! И въобще толкова ли сме много мотористите тука та да се делиме!
      Според мене проблемите не са и никога не са били, в това - къде се пише, а в това - какво се пише!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Нещо взех да се омотвам вече! Май взеха да стават прекалено сложни нещата за моята глава

Според мене проблемите не са и никога не са били, в това - къде се пише, а в това - какво се пише!
        ..много точно си го казал..

..аз обаче понеже така и така разделението е факт предлагам промяна в дизайна на нещата..не знам до колко ще е възможна а именно ..пак да има подтеми но те да излизат както преди -в прозореца над главната тема която бе мотори ендуро..както до сега бяха -избор на мотор ..технически и прочее

техническата тема..може да си е от общите
        ..имам и забележки към преместените теми в момента..има не на място хвърлени теми..
        и не на последно място..е сега се загледах във модераторите на новите форуми..например в този за триала ..където -половината мнения сигурно са мои а другата половина на пепимоторс..и трупер..та там глеам -модератор -кро.. ..после гледам мотокрос..същата работа ..тоест модераторите от мотори ендуро могат да пратят там темите и после ..кучета ги яли.. въобще..манджата става май по голяма в някои отношения..иначе има и полза от начинанието и замисъла но изпълнението му ...за сега куца((или поне на мен тъй ми се струва

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Запомнете, че хората влизат тук, за да видят интересни местности и случки, красиви пейзажи, места, където не стъпял човешки крак, а не цивилизация и асфалт !
          Какво говориш...та на мен един от основните фактори да имам мотор и да извадя вода от девет кладенеца в десети, за да го купя е именно твоята тема от Родопите Найстина това държи "живеца" каквото и да си говорим, но откакто никой не може да пусне един "ташак" в тема за разходки хората някак си се отдръпнаха.

Вярно няма спам, а само снимки, ама сега се вижда, че поне минималния спам разводнява темите с разходки и те кара да вметнеш коментарче тук-там, а не да трепериш дали ако кажеш на "Х", че се е изтъркулил като пирон в кисело мляко и ще получиш картон

Първоначално публикуван от Митков
          техническата тема..може да си е от общите
          ...ми и аз вчера си мислех, че е задължително това...някак си не е уместно да има тема за масло при ендурото и мотокроса...чак такава разлика да има не вярвам
          Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Мммммм.....Да Хаджиев и Митков са прави и аз бех прав по едно време,ама няма пак да обеснявам щот ме заболяха пръстите,пък и току виж ми забият пак некои Бан или картон.............,но в общи линии интересно беше както си беше преди време.............сега стана един Качамак....махни,махни.

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
            И въобще толкова ли сме много мотористите тука та да се делиме!
            100-тина калпака 100-тина раздела и под раздела.....
            Аз ся като съм моторист рибар що не направите един раздел : ...На Риба с Ендуро.....
            Последно редактирано от spl77; 10-03-09, 09:07.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              ..имам и забележки към преместените теми в момента..има не на място хвърлени теми..
              и не на последно място..е сега се загледах във модераторите на новите форуми..например в този за триала ..където -половината мнения сигурно са мои а другата половина на пепимоторс..и трупер..та там глеам -модератор -кро.. ..после гледам мотокрос..същата работа ..тоест модераторите от мотори ендуро могат да пратят там темите и после ..кучета ги яли.. въобще..манджата става май по голяма в някои отношения..иначе има и полза от начинанието и замисъла но изпълнението му ...за сега куца((или поне на мен тъй ми се струва
              Митак, а ти това прочете ли го, ако си го прочел всичко това горе нямаше да го пишеш http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=47563&page=2

Коментар

Нещо бъркате нещата. Ок ендурото ви е важно, съгласен сам, ама не смятате ли че махайки всички теми от ендурото към другите раздели изчистваме ендурото от нещата, които не са свързани с него и по този начин ще стане много по лесно да видиш новите интересни теми които те интересуват. Кой ви кара да четете в Мотокрос, Супермото и където и да е? Случайно да забелязахте колко много теми от ендурото заминаха за там? Като не ви интересуват не ги четете бе.

Вместо да се радвате че от ендурото се маха всичко което не е свързано с него вие...

Не знам какво повече да ви кажа, малко е нередовна тази работа. Утре ако решим да дадем по 100лв на всеки от ендурото май пак ще са сърдити половината

Коментар

Мое лично мнение: Радвам се, че се появиха новите раздели. Още повече Ендурото си остава , както е написал Сабин " Чисто ".
                  Също така немисля, че трябва да се делим на " Шосеини " ; " Ендуро" ; "Триал" и други, а да се обединяваме заради общата ни страст- " Двуколесни '. Не се впрягайте има достатъчно място под слънцето за всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
                    Найстина това държи "живеца" каквото и да си говорим, но откакто никой не може да пусне един "ташак" в тема за разходки хората някак си се отдръпнаха.
                    Виж сега, аз не съм забелязал някой да е забранил коментарите в темите за разходки, ама смислени коментари по конкретната разходка! Проблема беше че в раздела за разходки се наплодиха теми дето си бяха "ташаци на рояци" и нищо друго! Т.е. никакви снимки и разкази, а само чат дискусии! Т.е. гледаш нов пост в раздела за разходки, отваряш - чат, гледаш пак нов пост, пак отваряш - пак чат, и така докато ти писне и спреш да отваряш и да проверяваш дали има описана някоя нова интересна разходка! Кой губи от това?! И четящите и пишештите губят. Четящите губят щото трудно намират какво да четат и трябва да ровят като кокошка на бунище та да изровят нещо дето става за четене. Пък пишештите губят щото в крайна сметка на четящите им писва, та не остава кой да им чете написаното (пък нали се пише за да се чете, в крайна сметка).
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

И аз това казах, решението е който му е трудно обхождането да си влиза директно в ендуро, там нищо не се е променило, само това че е подраздел на мотоциклети.
                      И аз подкрепям новото структуриране макар и по-сложно, но пък ще е по подредено, лека полека ще привикнем към него. Така или иначе приключенския характер и темите са си все там и който иска ще ги чете и ще се запали.

Става по-трудно за модерация, но пък може да се назначат още модератори.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На мен много михареса новата структура още повече в раздел Ендуро нищо не се е променило както казаха някои колеги просто вместо да щракнеш веднъж ще щракнеш два пъти за да влезнеш в него ( това ако е сложно и недостъпно). Сега дори ендуро раздела ще бъде по малко оспамен с теми за мотокрос, супермото, траял. Освен това който се интересува от теми свързани с последните изброени може доста по лесно да влезне и да види всичко събрано на едно място вместо да рови целия форум за две статии за мотокрос!

Относно мотокроса има доста хора които вече живо се интересуват, но не всички имат време и възможност да тренират с треньор, така че защо да няма тук един обособен раздел, в които да можеш да прочетеш за някоя техника или да си избереш писта за уикенда, да видиш кога има състезания, какво е необходимо ако искаш да се състезаваш и прочие....
                        [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Дори не е нужно и 2 пъти да цъкаш

просто направо си отваряш този адрес или си го вкарваш в предпочитани

http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=19

въпрос на привикване е новото разделяне на подраздели.

Коментар

Много хора са изказали моето мнение преди мен.Погледнете на нещата по друг начин-не се е разцепил раздел"Ендуро" , а просто към него са прибавени още четири(крос,триал,тежки и супермото) обединени с "Ендуро" в един общ подфорум("Мотоциклети").Един вид почти всичко си е по старо му(аз лично се хващам , че най-често си влизам в "Ендуро" и много по-малко в останалите),но към форума се приобщават още фенове на моторите които до сега са го избягвали защото им е било трудно да намерят това което ги интересува в морето от ендуро.А пък и за нас ще е много по-лесно да намерим интересуващото ни без да се бутаме в теми за мотокрос и супермото(не че имам нещо против тях , просто са ми по-малко интересни).
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                            Джон Кенеди

Коментар

Както е казал Жоро Хаджиев - хем аз съм прав хем вие не сте прави
                              То хубаво да се подрежда, но имам чувството, че някой ми е подредил инструментите които са били поразхвърляни, но си ги знам кой къде е, а сега не мога да намеря нито един ключ.
                              Иначе като цяло може би наистина да има нужда от повече ред, но мисля, че трябва да се действа малко по-консервативно, стъпка по стъпка, така че всички да имат време да свикнат с новите неща, а не да събаряме къщата и после да я правим наново.
                              Новия раздел "тежко ендуро" което гледам е станал "експедиционни машини" е добра идея, но броя на хората които се интересуват от него не са много, а тези които могат да напишат нещо там пък се броят на пръстите на едната ръка. Ако стои като залепена тема в раздела ендуро ще се чете от повече хора отколкото като цял раздел, който ще изглежда малко постен спрямо другите.
                              В останалите раздели за моторите ми се струва, че цари лек хаос. Класифицирането на темите в съответния радел нещо не е в ред. Както е писал Митков - как става така, че темата за КДХ вместо в избор на мотор е отишла в технически дискусии. Последните й страници наистина са малко натам, но това не значи че темата е техническа.
                              Класифицирането изисква пълно познаване.
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X