Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка към раздел ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръка към раздел ендуро

Тази е малко странна тема... Съжелявам за офф-а , но незнам къде другаде да го напиша:

Напоследък доста хора, включително и аз, се интересуват специално от мото и суперкрос. Появиха се много теми, като тази за суперкроса, за трасета, за клубове, за техники и т.н. Струва ми се уместно да се обособят в един раздел "мотокрос", в който да могат да се слагат и теми като тази и снимки от карания , обсъждания и репортажи от съзтезания и всичко свързано с карането по трасета, а не в гората...незнам другите какво мислят, но според мен има достатъчно материал.

До: Аксаково 1ви кръг мотокрос

Аз подкрепям идеята на iassen.Все пак и мотокроса е офроуд и има място във форума.

А иначе bitchi аз ще съм там ама като публика.Те дано да не го отложат за по-късна дата.Успех bitchi.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Това е една страхотна идея и мисля, че ще улесни доста потребителите и форума ще стане още по-подреден. Определено може да се събере материал за един раздел пък и тепърва ще се трупа още идва лято макарче мнението си по въпроса трябва да си кажат точните хора!
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Според мен нещата се припокриват...Предлагам да се махне ендуро от Главната страница и да остане само Мотори...защото тук има мотокрос,ендуро и траял...
        MG RACING

Коментар

До: Препоръка към раздел ендуро

Аз съм ЗА
          Отдавна исках да обособим подраздел траял
          Вече мисля че трябва да има и отделен подфорум - Мотокрос/Суперкрос (за сега в едно)
          Ще го обсъдим.
          Казвайте си мненията...

Коментар

Подкрепям идеята ви, да разделите нещата. Тогава може, главния раздел "Мотори (Enduro)", да се преименува на "Мотоциклети", а като подраздел в него би могъл да влезе и новият, който в момента също е с неправилно име "Тежко Ендуро, експедиции на две колела", а би трябвало да не ограничава само ендурото... т.е. би трябвало да е "Тежки мотоциклети, експедиции на две колела", или само "Тежки мотоциклети (над 500 кб.см.).
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Подкрепям идеята ви, да разделите нещата. Тогава може, главния раздел "Мотори (Enduro)", да се преименува на "Мотоциклети", а като подраздел в него би могъл да влезе и новият, който в момента също е с неправилно име "Тежко Ендуро, експедиции на две колела", а би трябвало да не ограничава само ендурото... т.е. би трябвало да е "Тежки мотоциклети, експедиции на две колела", или само "Тежки мотоциклети (над 500 кб.см.).
              Добре де каква беше тая глупост ''тежко ендуро'',че и в основния форум.В основния форум да си е раздел''мотори''и в раздела вече квото искате.Мое мнение естественно.

Коментар

И идеята за траяла ми харесва доста.Може просто да се добавят като подфоруми като Техническите дискусии, Избора на мотор и други и заглавието на целия подфорум да си остане Мотоциклети.Това с лекото и тежкото ендуро са сякаш много по разтегливи понятия, но и то ми харесва само, че само по кубици не мисля, че е удачно да се разпределят.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Добре де каква беше тая глупост ''тежко ендуро'',че и в основния форум.В основния форум да си е раздел''мотори''и в раздела вече квото искате.Мое мнение естественно.
                  А какви са тези мотори?
                  Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                  ...Това с лекото и тежкото ендуро са сякаш много по разтегливи понятия, но и то ми харесва само, че само по кубици не мисля, че е удачно да се разпределят.
                  Могат и по килограми, примерно до 150 и над, но може би най-удачния вариант е съвсем друг... Нали за това е тази тема, да намерим заедно, как да подредим нещата, за да са ни удобни.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Не бе Джарта, това е за такива като тебе, вече на възраст, дето не могат да карат из горите...

Коментар

Подкрепям идеята за раздел "мотокрос".

Коментар

Това за тежко ендуро не го бях забелязал...

Сега и на мен ми се струва най-логично форума да се казва Мотори или Мотоциклети, а вътре да се раздели на сегашните плюс:
                        • "Мотокрос / Суперкрос" , макар че суперкроса май само го гледаме. Липсващият фристайл също става да е тук.
                        • "Триял", щом има достатъчно материал и потенциал за още
                        • и вероятно "Тежко ендуро" или "Далечни пътешествия" , "Експедиции", "По асфалт и черно" или "По път и без път" , както решите...в байкърз му викат "Макси туризъм". То са си все мотори, само дето стават и за асфалт. Виж ако участват и джипки, не се връзва, но тогава не става и да е "Тежко Ендуро, експедиции на две колела",
                        • По тази логика сигурно ще трябва скоро и раздел "Супермото".
                        Така мото форума ще обхване всички видове мотоциклетни хобита и спорт, без разбира се шосейките и пистовите, което навярно ще допринесе за популярността му и ще помогне за лесното му ползване. Друг е въпроса, че за сега не са много хората, които наистина разбират мотокроса или супермотото и биха писали за тях, но да се надяваме, че като се обособят раздели ще се появят повече. Все пак за сега мото форума си е главно ендуро, което пък не му пречи да се разширява и развива, както реално се случва и с участниците му : )

Коментар

Даа...
                          Така с отделни раздели става размито.
                          Тежко ендуро и екпедиции просто си е част от Мотоциклети.
                          По тая логика може да се обособят още много главни раздели от Мотори, а не мисля, че е нужно.

За мен най-добре е един раздел Мотоциклети
                          И от там главни подраздели за различните видове мотоциклетизъм било спорт или хоби.
                          Техническите дискусии за сега мисля, че е добре да си останат за всички видове и марки на едно място.
                          Ако се разрастне още форума, тогава може да се мисли за разделяне и на технически дискусии

Тука вече ще е добре да се разделят задълженията на модераторите, за да бъде по-целесъобразно и експедитивно модерирането.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Даа...
                            Тежко ендуро и екпедиции просто си е част от Мотоциклети.

За мен най-добре е един раздел Мотоциклети
                            И от там главни подраздели за различните видове мотоциклетизъм ...

Подкрепям.
                            И аз го намирам за съвсем уместно.
                            Както и написаното от iassen.
                            ______2
                            Е = MZ

Коментар

..не ми се взимаше отношение по темата
                              но според мен хем сте прави хем не
                              ..то че заглавието вече няма как да е само мотори-ендуро ясно
                              но с прекаленото разделяне..не е чак толкова удачно
                              има много теми които са и за единия и другия раздел и въобще ..от как влезнах за първи път във форума 2005 та година..ми се струва че все някой ..иска да раздели ендурото от мотокроса..а всъщтност общите неща между тези спортове са повече от колкото различните ..хората интересуващи се и от двата ..що годе също

..така като са смесени..някой ще влезе да види нещо за ендуро -ще попадне и на интересни неща за крос ..от там за триал някой пък интересуващ се от крос ще попадне на интересни неща покрай ендуро..и въобще популяризират се нещата..най четените и масовите списания и медии разглеждат нещата също в няколко аспекта..в броевете им има по малко и за крос и за ендуро и за супермото че и за триал
                              ..но..вече така или иначе сте го направили..дано да е за добро..

..макар че и модерацията вече става още по сложна..има теми дето ..да се чудиш къде да ги бутнеш..
                              лично моя съвет към всички е че и ендурото и кроса и триала са си много готини неща и който го кефи едното..няма как да не му е интересно и другото
                              ..вече експедициите с тежките мотори..наистина са малко по друга тема за тях по върви да са отделно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X