Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка към раздел ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръка към раздел ендуро

Няма никакъв проблем ако една тема е еднакво значима за два раздела да бъде и в двата, като в единият е преместена с постоянно пренасочване... Така хем всичко ще си е на мястото, хем отделните специфики ще са където трябва... И в списанията отделните статии са си отделни...
    VPetrov.photography

Коментар

Няма никакъв проблем ако една тема е еднакво значима за два раздела да бъде и в двата, като в единият е преместена с постоянно пренасочване... Така хем всичко ще си е на мястото, хем отделните специфики ще са където трябва... И в списанията отделните статии са си отделни...
      ..така да ще е супер
      но ..това вече си изисква яко модератерстване..и на практика ми се струва че няма да се получи точно така

..вече дори и аз май се обърквам из разделите и подразделите на форума а..както стана въпрос влизам в него от вече..4 години
      Последно редактирано от mitkov; 09-03-09, 11:53.

Коментар

Ако ти хрумне по-добра идея за подредба само кажи, целта на всички тези промени е да стане по-лесно и подредено... че сега вижте какво стана като отделихме експедиционните машини и колко хора се зарадваха на теми дето са писани много отдавна и досега не бяха забелязвани... Форумите ни стават все по-големи което изисква все по-добро структуриране иначе ще заприличаме на библиотека дето всички книги са сложени в една стая накуп...
        VPetrov.photography

Коментар

..не..идеята е добра..особенно за тежките експедиционни..със сигурност..както и за триала..също има резон и отдавна узрява ..но мотокроса и ендурото..ми се струва че още известно време трябваше да са заедно..може би поне още няколко месеца защото от кооперацията наблюдавам че печелят и двете ..но както и да е то вече е направено..сега на модераторите..тежко им /ни / се пише

Коментар

Браос много добре е станало така
            [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Както казва Митков недостатъка е че става труден за обхождане раздела както и това че доста теми са с такова съдържание което е трудно да се обособи за конкретен подраздел.

Искам да попитам Венци Петров дали има някакъв начин да се виждат всички нови теми или мнения, но не както е сега на целия форум а само за мотори раздела. Така доста по-лесно ще се отсяват всички новости от целия форум.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Има Краси, маркирай го като прочетен или го прочети и готово, щом има ново мнение или тема знаеш, светва в жълто.

Коментар

Знам го това но не е особено удобно. По добре е да има туул който вади новите теми на едно.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Както казва Митков недостатъка е че става труден за обхождане раздела както и това че доста теми са с такова съдържание което е трудно да се обособи за конкретен подраздел.

Искам да попитам Венци Петров дали има някакъв начин да се виждат всички нови теми или мнения, но не както е сега на целия форум а само за мотори раздела. Така доста по-лесно ще се отсяват всички новости от целия форум.

За съжаление бутона "Нови теми" може да показва само тези от всички форуми... Това което може всеки да прави е да си влиза директно в раздела и там новите теми са маркирани подходящо...
                    VPetrov.photography

Коментар

Новата структура е много удобна.Никога не съм предполагал , че има толкова много обособени теми за мотокрос , супермото и пътешествия с тежки ендура.
                      Браво на Ясен за добрата идея!!!
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                      Джон Кенеди

Коментар

И според мен така е много добре.Ако може някой ден да направите и тьрсачката по ефективна ще супер

Коментар

Аз съм доволен и няма да мрънкам......

Коментар

Браво за разделението - друго си е да е по-прегледно и да знаеш каде какво да търсиш. Само се чудя за две неща:

1. Дали има смисъл да има възможност да се постват теми направо в общия раздел "Мотоциклети"? Ако остане като опция ще се почнат едни супер общи мотоциклетни теми дето ще са "От пиле мляко"...все пак и по другите раздели е така и вероятно и тука така ще остане, ама модераторите да му мислят

2. Ще остане ли неразборията в отдел "Ендуро" - "Общи приказки" и "Общи приказки и простотии"....ако си нов член на форума иди разбери кое е обща приказка и кое е обща приказка, ама с простотия Що не помислите да го смените името от "Общи приказки и простотии" на нещо по резонно... да речем "Уговорки за каране и ала-бала", "Организиране на разходки и дебилии" и т.н.

То на мен и сега не ми пречи хич, ама ако си нов потребител що теми ще изчетеш докато разбереш за какво иде реч
                            Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Ха, гледам пак нови промени !
                              И аз ще кажа нещо подобно на Митков, че ем не сте прави, ем че аз съм прав !
                              Нещата вече така се размиха тук, напълни се с 100 раздела, в които пишат професори, каращи по 2 пъти в годината и само даващи акъли, че честно да ви кажа, вече не ми се пише и не ми се влиза във форума напоследък ! Другите пък, определено с чувство за хумор, като Митков например (извинявам се, че пак него давам за пример), също се отдръпнаха напоследък.
                              Колеги, по този начин вече форумът става муден, пръснат, размит, изгуби си опеделено предишния чар. Започна да влиза тук в сила приказката, за многото баби и хилавото дете !
                              Аз дори искам да попитам уважаемите колеги, какво общо има супермотото и мотокроса с off road-a
                              Чарът на ендурото е различен от всичко останало и неповторим, интересен е за четене от обикновения посетител и нека не се обижда никой, но новите раздели само раводняват материята и внасят сухота в нея ! Мотокроса е интересен, но да го гледаш, а не да го разказваш
                              Дайте да махнем пътешествията и раходките и да видим кой ще влезе във този форум, освен 5-10 човека, които да си чатят тук по технически въпроси и евентуално в темата "дайте да покараме еди къде си" и никой да не иде, както обикновено, защото повечето няма да ги пуснат майките им или съпругите им ...
                              Я вижте колко крос форуми има в България и колко поста има в тях на ден !!!
                              Моето мнение е, че за да се запази форумът ни интересен, да продължава да се следи и да е привлекателен за всички, трябва да запази приключенския си характер. Нека никой не ме разбира погрешно ! Уважавам всички мотоциклетни спортове, но мисля, че прекаленото им присъствие тук само ще направи форума по-безинтересен ! Аз затова и не пускам повече снимки от крос тренировките на клуба, въпреки, че тренираме упорито, защото 10 кадъра ще се повтарят 1000 пъти, в което не виждам нищо интересно.
                              Запомнете, че хората влизат тук, за да видят интересни местности и случки, красиви пейзажи, места, където не стъпял човешки крак, а не цивилизация и асфалт !
                              Съжалявам, че се изказвам малко рязко, но искам да запзя интересът към форума, който пак повтарям, че е свързан с неговия приключенски характер !

ПП: Сетих се и за нещо друго !
                              Гледам, че все повече ориентировката е към стандартизиране на темите и разделите. Ми дайде да ги направим като във всички останали форуми и да се заличим съвсем !
                              Форумът е привлекателен, когато е различен от всички останали, колеги !!!
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 09-03-09, 19:35.
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Евала Жоро много точно.И аз съм на същото мнение само че немога да го изразя със писане а и да го бях нямаше кой да ме чуе за разлика от теб.
                                [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X