Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ - операция на колега

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба за помощ - операция на колега

След нелеп инцидент нашия приятел Ники (Кайцата) от Севлиево претъпря счупване и на 2 те кости (малкия и големия пищял) на подбедрицата.

Предстои му скъпа операция която той не е в състояние да поеме финансово.

Обръщаме се към всички негови приятели и познати да помогнат, кой каквато възможност има.

При желание от ваша страна може да контактувате с мен на ЛС във форума или на тел. 0886435458.

Може да превеждате суми по тази сметка в Централна Кооперативна Банка на мое име.

BG10 CECB 9790 1015 1439 00, банков код CECBBGSF
    Красимир Христов Кънчев

в основание за плащане : за Николай Фучеджиев
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

До: Молба за помощ - операция на колега

Къде ще го оперират?
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

В Плевен, частна клиника, но незнам коя е.
      Първоначално беше планирано за Стара Загора, понеже таб стана инцидента, но след 3 дневен престой и никакво внимание към него се насочи към Плевен.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Не че е моя работа, но не е ли по-удачно да му намерим читава държавна болница в която да го лекуват, ако някой знае как и къде ?

Ако не - за каква сума става въпрос ?

Някаква застраховка имаше ли ?
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ами в държавната болница в Ст. Загора видяхме що за трагедия е. А цената дам дори е по висока отколкото в частната клиника. За жалост нямаше застраховка, преди си е правил но сега не

Коментар

Защо не проверите в ортопедията в Горна баня?
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Краси, дай една банкова сметка по въможност твоя за да може да преведеме кой колкото може.
              Аз в момента най-добре знам за какво става въпрос и с радост ще се включа в тази кампания.
              П.П. Познавам Ники лично и знам, че това момче заслужава помощта ни.

Първоначално публикуван от cveti
              Защо не проверите в ортопедията в Горна баня?
              Цвети, дори и при най-добрите лекари да го закараме няма да мине без плащания.
              Нека не коментираме тук точно това защото ще се измести проблема, дано никога не разбереш колко съм прав.

Коментар

Клиниката в Плевен е добра, няма смисъл да се мести повече защото ще мине една седмица от инцидента.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси
                  Клиниката в Плевен е добра, няма смисъл да се мести повече защото ще мине една седмица от инцидента.
                  Да в Плевен има много добри ортопеди. Един от тях е д-р Росманов.
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Има ли някой идея за какви точно пари става въпрос и в какъв срок са нужни ?
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Доколкото разбрах около 1400-1500 лв ще са необходими за операцията и престоя в клиниката.

Коментар

добавих в първото мнение банкова сметка за преводи.

Коментар

Вече имаш мойте скромни 50лв. преведени по сметката.
                          Предай поздрави на Ники и дано всичко мине успешно.

Коментар

Приказки и легенди...
                            Здравното обслужване на осигурените лица се покрива от НЗОК с изключение на скъпо-струващи консумативи и опции по избор на пациента (VIP-стая, нарочен избор на екип и пр.).
                            Възстановяването на правата на здравно-осигурен става след внасяне на определена, минимална вноска (мисля, че бе за 3 месеца назад).
                            Клиника по ортопедия Горна Баня е с утвърдено име и обслужва всички здравно-осигурени лица - без райониране.
                            В крайна сметка избора си е ваш. Аз се почувствах длъжен да представя нещата обективно за всички.
                            Дано се оправи момчето...
                            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                            LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                              Приказки и легенди...
                              Здравното обслужване на осигурените лица се покрива от НЗОК с изключение на скъпо-струващи консумативи и опции по избор на пациента
                              Дано се оправи момчето...
                              В Горна Баня може да е така но със сигурност в България не си ли платиш ще те гледат като голям камък!Знам го от опит,две години съм обикалял по болници та не ми се коментира.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X