До: Молба за помощ - операция на колега
Краси, намери начин да се свържеш с мен, като разбереш кой ще е оперативният лекар. Лошото е че доста от добрите опериращи не работят с Авис Медика. Има и доста шлосери между тях. Телефоните ми ги има в профилът ми. Ако трябва нещо звънкай.
Съжалявам за момчето.
Краси, намери начин да се свържеш с мен, като разбереш кой ще е оперативният лекар. Лошото е че доста от добрите опериращи не работят с Авис Медика. Има и доста шлосери между тях. Телефоните ми ги има в профилът ми. Ако трябва нещо звънкай.
Съжалявам за момчето.
но след бърза операция и слагането на метална шина със 7 гвоздея се възтанових много бързо за очудване на всички лекари на 60 ден вече бягах и влизах пак в форма на 6 месец претърпях втора 20 мин. операция за изваждане на шината и гвоздеите 2 седмици пауза за запълване на празнините с калций и пак по терените.Искам да му кажа да държи главата горе и да приеме инцидента като даденост която е трябвало да преодолее и най близките му да го подкрепят това е ключа за бързо възтановаване.И ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО НЕ НИ ОБИВА НИ ПРАВИ ПО СИЛНИ.
Коментар