Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за помощ - операция на колега

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Молба за помощ - операция на колега

Краси, намери начин да се свържеш с мен, като разбереш кой ще е оперативният лекар. Лошото е че доста от добрите опериращи не работят с Авис Медика. Има и доста шлосери между тях. Телефоните ми ги има в профилът ми. Ако трябва нещо звънкай.
    Съжалявам за момчето.

Коментар

Краси да се включа и аз със скромната сума от 50лв.Приятелят ни заслужава.Призовавам всички колеги от Севлиево и региона да се присъединят кой с колкото може.Дори 5лв.са си помощ!

Коментар

И аз се присъединявам утре със сума по сметката ! Още повече бяхме своебразни домакини на случката ...
        Пожелавам на Ники да се възстанови бързо !

Коментар

Успех и бързо възстановяване

Коментар

Вече има отзовали се колеги, благодаря им за помощта !!!
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Непознавам колега но искренно му пожелавам бързо възтановяване.Преди време претърпях същото счупване на двете кости кракът ми се згъна все едно има второ коляно но след бърза операция и слагането на метална шина със 7 гвоздея се възтанових много бързо за очудване на всички лекари на 60 ден вече бягах и влизах пак в форма на 6 месец претърпях втора 20 мин. операция за изваждане на шината и гвоздеите 2 седмици пауза за запълване на празнините с калций и пак по терените.Искам да му кажа да държи главата горе и да приеме инцидента като даденост която е трябвало да преодолее и най близките му да го подкрепят това е ключа за бързо възтановаване.И ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО НЕ НИ ОБИВА НИ ПРАВИ ПО СИЛНИ.

Коментар

Тук е момента да направя една забележка на колегите които не карат в шампионата.
                Колеги, всеки един от нас малко или много е застрашен от същото което се е случило на колегата.
                Както са споменавали колегите който не кара не пада.
                И най-малкото което всеки един от вас може да направи, е да се застрахова към някои от клубовете.
                Сигурен съм, че застрахователите няма да имат нищо в против.
                Една застраховка не струва повече от чифт хубави гуми,
                но струва много повече от това което не дай боже може да ви се случи и при това ще ви спести хиляди левове.

При нас тази застрахователна култура липсва но това е измислено отдавна и работи.

Коментар

Дано бързо се възтанови колегата, от личен опит знам точно какво му е в момента. За съжаление и аз претърпях същият инцидент като него Октомври месец миналата година. Двете ми подбедрици се строшиха и пак така операция и т.н. Тук искам да вметна само, че моята операция струваше 1600 лв. Тези пари отиват за шината и болтовете, защото не се поемат от здравна каса. Вече 5-ти месец се въздановявам и ходя що годе нормално. Мислих си, че бързо ще мине, но не е така...поне още 2-3 месеца ще ме боли, не мога да бягам и като клякам пак боли...колегата горе който е писал, че на 60тия ден е бягал вече...незнам за 60 дни няма как да се образува толкова много кост, че да запълни празнините които остават...ако е било счупено като моето, а при мен се огъна точно така както той го е описал...и ако ви покажа снимка от миналия месец ще разберете колко бавно зараства всичко! Много бих искал да помогна със парите и ще направя всичко възможно, просто от 5-6 месеца без работа в момента ми е малко тегаво, но ще се опитам!

Коментар

Лекарите казаха че тази операция с имплантиране на желязото (незнам точно какво е и как се казва) е най-добрия метод за момента и че се постига най-бързо възстановяване за около 40-50 дена, и дори и в този период може да се стъпва леко на крака за опора. Гипса е най неблагоприятния вариант, 2 месеца гипс и после още толкова възстановяване понеже мускулите знаете на какво заприличват.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Лекарите казаха че тази операция с имплантиране на желязото (незнам точно какво е и как се казва) е най-добрия метод за момента и че се постига най-бързо възстановяване за около 40-50 дена, и дори и в този период може да се стъпва леко на крака за опора. Гипса е най неблагоприятния вариант, 2 месеца гипс и после още толкова възстановяване понеже мускулите знаете на какво заприличват.
                      Моята операция беше точно такава. Желязото се набива в основата на костта на мястото на костния мозък или нещо такова. По този начин служи за основа на самата кост и съединява двете счупени парчета. Кракът може да калцира и да си образува нова кост около самото желязо. И аз бях без гипс, но за толкова кратък период никой нищо не ми е казвал. Но отново мускула отслабва, не чак толкова но пак има разлика. Незнам за тези 40-50 дни как стои точно работата. Аз без да искам на 2-рият месец си стъпих на кракът, а не ми беше позволено все още и бяха страшни болки, моментално вдигнах температура и гадих от самата болка. За щастие не беше се разместило нищо.
                      Ако мислите, че ще е добре бих могъл да сложа снимки тук да видят колегите на които им е интересно за какво точно става дума.

Коментар

Като си по млад по бързо се възтановяваш но пак си иска време.Аз на 38си счупих бедрена кост на три парчета и година и половина не можех да работя.Още съм си с железата доктора каза че щом не ми пречат да си карам така щото операцията по изваждането е толкова сложна като и поставянето.Поздрави да се оправя бързо момчето.Ше пратя и аз в понеделник някой лев
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Красе, утре, ако си в офиса си, ще мина. Мога да помогна с контакти с един страхотен Човек, шефа на ортопедията в Ловеч, или някой лев.
                          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Краси за кога е операцията?

Коментар

Била е днес, всичко е минало успешно.

Коментар

И аз пуснах малко по сметката.Дръж ни в течение ако трябват още!
                                offroad фен
                                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X