Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО СЪБОРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Според мен е много важно да се вземат ПОУКИ от всеки кръг на шампионата,имаше и такава тема след С.Загора.
    Ако се премълчават недоволствата няма начин в следващите кръгове грешките да бъдат отстранени.

Все пак ендуро шампионата в България е в зародиш и заедно състезатили и организатори трабва да помогнем да се изчистят всички бъгове.

ek_haskovo не се отказвайте от организиране догодина,стана супер състезание.Изчетете мненията на недоволните състезатели /и зрители/
    и догодина съм сигурен,че няма да има грешки.

Коментар

Re: Ендуро Събори

Първоначално публикуван от Husaberg
      Ламя вместо да се плюем едни на други и да си говорим глупости, вземи си кажи имената и състезателният номер да проверим за какво става дума.
      Поемам ангажимент да проверя всичко обстойно. Защото аз лично не те познавам и това Ламята нищо не ми говори, то това беше и големият проблем в Хасково.
      Значи не говорим тук за простотия запомнете това.Щом всеки кръг има проблеми с времето на участниците вече е време за лицензирани съдий.Иначе състезанието беше добре организирано.Накефи ме че като се каза че се стартира в 10.30 се започна навреме.Ако ще караме само за кеф няма нужда от федерация и т. н.Помислете добре дали съм прав.
      Атанас Я. Атанасов - номер 77

Коментар

В момента започва мото събора в Монтана е нее само ендуро но сигорно ще ви хареса аз карам сузуки др и също тръгвам на там така че заповядаите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X