Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО СЪБОРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЕНДУРО СЪБОРИ

Днес е вторник а още няма информация в сайта кой с какво време е.Състезанието в Хасково се проведе добре до момента в които започнаха стартовете.Започна едно измерване на време на око от едни момчета които се чудеха какво по напред да правят.
    На целия старозагорски клуб объркаха времената, кой с 15 мин. друг 30 мин. а на друг изобщо му няма времето.
    АКО ТАКА КАРАМЕ ПО ВСИЧКИ СЪСТЕЗАНИЯ , ПРЕДЛАГАМ ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ НАРИЧАТ СЪСТЕЗАНИЯ А ПРОСТО ДА ХОДИМ НА ЕНДУРО СЪБОРИ.
    Ако някой е на мнение нещо друго да го обсъдим тук!

Моето време не е объркано например,както и на доста други хора.А за батака с времеизмерването не можеш да виниш нито Станислав нито Митака, защото ТЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА,ама това е тема на друг разговор.Протоколите от състезанието са в Жоро,по-добре питай него за класирането.
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

ЛАМЯ не дей изнервя излишно нещата с простотии
      Жоро каза че ще пусне класирането просто в момента е на влас
      и ти тва много добре го знаеш

както каза и Гълабин на много хора включително и на мен времето не е объркано

системата за записване на времената не беше чак толкова лоша а по скоро се замота въвеждането им в компютъра

но времената са си записани и всичко се пази

ЖОРО каза че ще пусне класирането или в краен случай каза аз да го пусна

на стара загора защитавах вас от нападките на хасковлии сега пък тр да защитавам хасковлии от вашите нападки -я вземете да се спрете вече
      всеки да е малко по толерантен към другия
      щото всичките сме един дол дренки :x

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
        ...Жоро каза че ще пусне класирането просто в момента е на влас
        и ти тва много добре го знаеш ...

Митак, вземи да слагаш от време на време големи букви защото не разбрах Жоро на Влас ли е или е на власт
        2010 CRF 250 R

Коментар

добре де на Свети Влас е ЖОРО
          КАЗА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ЩЕ ПУСНЕ КЛАСИРАНЕТО КАТО СЕ ВЪРНЕ

НО поради огромното нетърпение ще го питам да го пусна аз ако трябва

Коментар

Точно така не трябва да се изнервя положението.Всеки трябва да има малко търпение.Много добре се знае 4е двама хора не могат да се справят пълноценно с организажията ,така че аз бих казал че достойно се справиха със задачите си.

Коментар

OFF topic "Гено званни ми като си свободен че требва с тебе да оправим програмата и имам идея за написването на softwear за времеизмерването "

Коментар

точно така
                браво гено
                между другото,: поздравявам теб, Амбарев и целият ви клуб за достойното представяне и държание по време на състезанието
                и специално и "малкият" Чавдар за мястото на почетната стълбичка и за доброто представяне след голямата пауза през която бе спрял да участва по състезания -браво
                пролича си че взехте да им хващате цаката на състезанията
                дерзайте и очакваме с нетърпение кръга в Сопот

Коментар

Митков ние дерзаем от началото на годината .. всичко тече с пълна пара .. скоро очаквайте инфо !!!
                  Ето го плаката за зрителите:

Коментар

Бах тоя Жоро!Отишъл на море и цяла България стои на полусъединител
                    Я пускайте класиране (ако има такова),той Жоро може направо за Ерзберг да тръгне после

По мое мнение,най-важното за едно състезание е времеизмерването и точно с него не бива да има НИКАКВИ компромиси.Не бях в Хасково и не знам за какво става дума,говоря по принцип.Но трябва за в бъдеще да се постараем най-вече за това!
                    К. Кулев

Коментар

спокойно от ек хасково отреагираха и казаха че ще пуснат класиране
                      но крайните от двата дни и точкуване май ше е като се върне жоро

кво да прайш братче май месец е изпълнен с ангажименти и изненади за всеки от нас

Коментар

Първоначално публикуван от Ambarev
                        OFF topic "Гено званни ми като си свободен че требва с тебе да оправим програмата и имам идея за написването на softwear за времеизмерването "
                        Ако ви трябва някаква помощ за писането/проектирането или каквото и да било относно софтуера - обадете ми се 0898 512 256 Румен. Не е като да не ги разбирам тия работи и имам желание да помогна.

Коментар

да румен работи като програмист в международна компания
                          почти съм сигурен че ако на хасково се бе намесил и той резултатите щяха да станат най много за 30 мин
                          ама тва чак ей сега ми дойде на ума пу как не се сетихме бре
                          нищо това ще е за урок

Коментар

Абе аз се сетих, ама хората бяха толкова изнервени, че надали щяха да искат да ме чуят.
                            Даже мислех да пиша на следващите организатори да ми пратят шаблона на файла в който въвеждат резултатите, за да им го преправя така че да смята автоматично времето с наказанията. Така ще се избегнат разни грешки.

Коментар

как бе трябваше да им се пообадиш
                              нямаше никой изнервен общо взето всички бяха в добро настроение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X