Обява

Свий
Няма добавени обяви.

препоръки към СТАРИТЕ потребители !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Десислав
    Митак нама да взимам отношение в спора, но за "разводняването" на темите съм съгласен с теб. За съжаление понякога се отплесваме. Аз също съм в това число.
    Затова и помолих Венци да направи "Мотори (Ендуро) - систематизирано" за нас, но нямам време да вкарам там стриктно информативните мнения.

Мисля че този форум е много повече от просто суха информация и ще захуби своят дух ако го променим много.

Жоро, това което премълчаваш за свирките го схващам думите са излишни в случая

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      ... краси -ако жоровите майтапи бяха в темата му общи приказки и простотии разбира се нямаше да я изтрия но...както и да е вече се признах за виновен

нищо лично, просто коментирам без значение дали става въпрос за теб или за Жоро или за 3-ти
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Митков, няма проблем, аз ще я кача в "Ташаклийския форум"!
        Хайде да слагаме точка наистина!
        ОТ МЕН ТОЧКА
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

вече е качена
          http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=4371

там е и извинението ми
          макар да продължавам да мисля че до някъде бах право понеже оригиналният текст наистина бе в повечко саркастичен

все пак обаче не искам да се запъвам като магаре

освен това осъзнавам че това че ми се струва че съм прав по някога не винаги е така

щом съм ви подразнил значи явно не съм изразил правилно това което съм мислел

макар че повярвайте ми без намесата на модератори форума много бързо ще се превърне в....нещо което на никого няма да му хареса

неименуемо ще има и хора които често ще са обидени на модератора даже вече и заплахи взех да получавам доста често
          самият аз не съм никак конфликтна личност и това може би повечето които ме познават биха го потвърдили
          все пак обаче когато устоявам нещо в което вярвам че е правилно мога да бъда много твърд,за съжаление това колкото е хубаво толкова на моменти и не е защото границите наистина са тънки

но както и да е ...още веднъж се извинявам ако съм обидил някого
          но все пак...прочетете още веднъж първата препоръка -ще я прочета и аз и нека извлечем от нея положителното
          а което мислите от нея че не е правилно и е обидно не го приемайте

Коментар

Добрият модератор е този, който когато сгреши има мъжеството и куража да признае грешката си и да се поправи. Защото няма безгрешни хора, но за съжаление повечето сме заслепени от мания за непогрешимост...

Браво на Митков, ако в държавата ни имаше повече люде способни да се вслушат в другите и да се поправят щяхме да живеем в един друг свят...по-добър...

Поради изчерпване на темата я заключвам, и дано всички сме извлекли поуката от нея!
            VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X