Обява

Свий
Няма добавени обяви.

препоръки към СТАРИТЕ потребители !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• препоръки към СТАРИТЕ потребители !

момчета напоследък доста често много от нас взеха да си позволяват да пишат неинформативни ,глупави или с подигравателен спрямо други участници във форума теми и мнения.
    Като модератор не мога да не взема отношение
    И искам да ви кажа че -тая няма да я бъде,поне докато аз съм един от модераторите.
    Има тема -"общи приказки и простотии" която г-н Жоро Хаджиев така предвидливо бе пуснал преди време,моля използвайте я по предназначение
    от други теми във форума технически не е възможно да се прехвърлят мненията в общи приказки и простотии така че от сега на татък всяко такова мнение което не е сложено там просто ще бъде изтрито

Моля ви нека не превръщаме форума в поредната интернет помийна яма.

Митков, ако разбирам правилно имаш в предвид майтапчийската темата на Жоро с каските, която незнайно защо си изтрил.

Лично на мен ми се струва, че не си постъпил правилно, защото не виждам нищо лошо в нея а и тя е по темата точно толкова - колкото и твоята "рекламна" тема "НОВ ОТБОР В ЕНДУРО ШАМПИОНАТА", срещу която също нямам нищо против и няма да я изтрия

Да не говорим че с нищо не може да докажеш дали тези хора не са ги спонсорирали с тези каски наистина, така че дори не може да се докаже дали е имала подигравателен характер тази тема или рекламен като твоята!?!

Мисля че трябва да уважаваме трудът на хората и след като 20 човека са се събрали да се снимат в името на една шега или реклама то не може с лека ръка да упръжним дадената ни власт и да ги затрием просто защото не ни изнасят

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
      Митков, ако разбирам правилно имаш в предвид майтапчийската темата на Жоро с каските, която незнайно защо си изтрил.

Лично на мен ми се струва, че не си постъпил правилно, защото не виждам нищо лошо в нея а и тя е по темата точно толкова - колкото и твоята "рекламна" тема "НОВ ОТБОР В ЕНДУРО ШАМПИОНАТА", срещу която също нямам нищо против и няма да я изтрия

Да не говорим че с нищо не може да докажеш дали тези хора не са ги спонсорирали с тези каски наистина, така че дори не може да се докаже дали е имала подигравателен характер тази тема или рекламен като твоята!?!

Мисля че трябва да уважаваме трудът на хората и след като 20 човека са се събрали да се снимат в името на една шега или реклама то не може с лека ръка да упръжним дадената ни власт и да ги затрием просто защото не ни изнасят
      Абсолютно съм съгласен със Събин
      Трябваше първо да напишеш тази тема Митков, и след това може би .... трябваше да се изтрие..
      Така се е случвало и със мои теми и определено ми става криво след 30 мин. писане някой просто да делне темата или мнението (примерно) и само кадето съм си загубил мнението...
      Предлагам 2 неща:
      1-вото е да се направи примерно един нов форум в който да се местят "изтритите теми" от всички останали теми (това го има и във други форуми и според мен е добро решение..)
      2-рото е на всеки пост или тема да се редактира със малък текст отдолу на края на самия пост и да се напише забележката на модератора към пост-ващия "глупостите" или спам-а
      За сега нямам други идеи, но това просто ей така .... някой сметнал, че темата просто не е за форума и я дел-ва според мен не е правилно !

----

ПП. Митков аз лично одеве видях няколко твои поста, които са абсолютно противоречиви на твоите препоръки и не внасят никакви чувства след прочитането им...
      Темата на Жоро поне допринасяше за усмивка на лицето на човек...
      Мисля, че действията и "препоръките" ти се разминават доста...
      мога да продължа и още, но мисля, че няма смисъл и разбра какво искам да кажа..

----

ПП. Да не говорим за темите, които доскоро правеше във този форум за да продадеш наличната си стока...
      Макар, че темите не бяха за "Мотори (Ендуро) и АТВ"
      Те бяха пост-нати и тук.... и във "Купувам / Продавам"
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

И аз подкрепям Събин! Темата беше сладурска При това беше готино написана и внасяше разнообразие сред всичките заяжданици дето се сипят тук. Не трябваше да я триеш!!!

Коментар

Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Кво стАна тука бе, мор по старите кучета ... Че това с каските беше весело, верно ли сте го изтрили? Нямам идея как може да обиди някого. Освен тия които се плюнчат по паркингите че половин милион за тях не са нищо, и що да не ги дадат за такива работи, а после разбира се никога не се обаждат. Такива спонсори колко съм събрал, Париж-Дакар ще се моли да го включим в наште купони ... Обаче ние - корави мъже - не и НЕ!
            Нищо, който трябва ще измисли друг виц.

Коментар

изтрих я не за друго а защото Жоро за пореден път се ПОДИГРА със нещо сериозно което бях написал вие може би не сте забелязали но тази тема бе точно копирана от тва което бях написал и то в най подигравателен стил
              Освен това бе подигравка и към целият ни отбор който близнаците с такъв мерак правят,от там и към целия шампионат и целият форум и въобще към всичко което ни събира тук

с жоро сме приятели но той от време на време решава че е длъжен да се подиграва със всеки и със всичко

преди време бе писал че съм обещал да му правя свирки сега пък си прави кофти майтапи пак

ок щом тва ви харесва толкова и ви е приятно нека жоро да си пусне темата пак

от форума ми бяха гласували доверие да съм модератор понеже що годе ме познават

аз от своя страна решихче трябва да го изтрия това понеже не ми се стори съвсем нормално и пристойно Жоро да се подиграва със всеки и всичко и да обръща всичко на "ташак" както казва
              и целият форум да се превръща на един голям "ТАШАК"

И аз имам чуство за хумор не се сърдя и на Жоро но личните ни майтапи не мисля че форума е най доброто място за тях

туйков пък даже ме критикуват много хора че прекалено малко му трия мненията

на него пък му се струва че много му ги трия

въобще много е трудно да се угоди на всички

ОК пишете си каквото искате
              но знайте че това не е добре за форума

и някой друг от вас скоро ще си отнесе "ташаците " и подигравките за своя сметка

тогава и на мен ще ми е много весело и ще гледам сеир-
              дейрзайте

Коментар

Митков, не се коси толкова бе човек. Подигравка е много силна дума за случая. Вярно за свирката е грозно, когато е между мъже и аз бих изтрил това мнение, но в случая не е чак толкова страшно. Ако почнеме да си триеме развеселяващите мненията мисля че форума ще стане доста сухарски. Това че Жоро се бъзика с теб е просто защото се връзваш, а и не може да отречеш че от време на време пишеш "странни" неща

Ако всички бяхме еднакви щеше да е много скучно!

Коментар

А бе, Митков, това се казва ПАРОДИРАНЕ
                  Всеки може да пародира когото си иска и пародията често е отговор на хиперболизирани неща! Хората си правят "ташаци" с правителства, президенти и създават по тоя начин книги и филми, ама цензурата там ги пуска да ги гледа целият свят
                  Това е моето мнение и се въздържам в този момент да говоря за свирки, макар че много ми се иска.
                  Нали за това сме приятели, да можем да си правим и шеги помежду си и пак да се разбираме
                  Айде, слагам точка по темата, като мисля че "ташаците" не са толкова сериозен елемент, ама от друга страна ...

всеки знае, че не е точно така!
                  -------------

Коментар

жоре пак ти казвам че нито се сърдя
                    нито нищо
                    просто малко бе попрекалил с ташаците в случая

може и да съм допуснал грешка че съм го изтрил

хора сме грешим

но напоследък много хора от форума които са влизали преди взеха да ми споделят че постепенно целият сме го направили на общи приказки и вече не им е интересен а това не ми се ще да е така
                    освен това тази препоръка която написах с пълна сила важи и за мен /туйков да си отдъхне/ и не е причината само Жоровият майтап

мисля че всеки трябва добре да намира границата между това да си направи майтап или направо да обиди някого а тази граница понякога е тънка

а и хората все пак сме подвластни и на емоции и не всеки път всеки от нас е "на кеф"

аз също мога да си правя майтапи ,но ми се струва че не всички теми във форума са най доброто място за това

като ви слушам явно според вас не е така
                    но все пак когато човек отвори форума и търси някаква информация трябва да може да я открие а не -чете заглавието хр250-например -отваря и що да види -майтапи и вицове на поразия
                    във форума има много полезна информация но и все повече темите се пълнят и със излишни неща които затрудняват намирането и
                    а ми се струва че точно модератора е човека който трябва да отсее тези неща
                    може би греша ,щом е така няма да съм твърдоглав,пишете си каквото намерите за добре

Коментар

Защо не пуснете една анкета?
                      Обаче под анкетата всеки да си се обоснове защо и как е гласувал.
                      Съответно после мойто мнение - от една страна - и мнението на Жоро Хаджиев, Събин, Митков... - от друга - няма как да тежат еднакво.
                      В края на краищата да се реши в каква посока да продължи форума.

Давам ви това предложение, защото аз имах същия проблем с "нашия си" форум. Там се появиха разни каиши, взеха да мажат навсякъде и да пишат глупости, мнения с лично отношение и т.н.
                      Пуснах една анкета. Първите 16 отговорили бяха 100% "за" рестрикции и изчистване на форума, на всичкото отгоре десетината души които са "душата" на форума бяха на същото мнение.
                      И така скалъпихме едни правила на форума и в момента съм "лошия", който трие наред и се кара на всички.
                      Дал съм си срок месец и половина да демонстрирам силно модераторско присъствие и да зачистя форума. След това се надявам да не се налага толкова много контрол.

Коментар

Митак нама да взимам отношение в спора, но за "разводняването" на темите съм съгласен с теб. За съжаление понякога се отплесваме. Аз също съм в това число.

Коментар

Не раздвоявайте сега темата за пародиите, де
                          Аз също съм против раздвояване, разтрояване и т.н. на сериозни и образователни теми! Затова именно направих и "Общи приказки и простотии".
                          Говорих конкретно за тема - пародия, която си е по предназначение и няма нищо общо със сериозните.
                          Затова и не я сложих продължение на "Нов отбор в ендуро шампионата"!

Сега нашите хора от клуба постоянно ме питат къде е снимката, която с такъв кеф направихме и аз се мъча да лавирам, като им казвам, че няма страшно всичко ще се оправи и за компенсация ще ги заведа в музея на Революционното движение".
                          -------------

Коментар

Колеги малко късно се намесвам в диспута...

много е спорен въпроса кое точно е разводняване на темите, бива ли или бе бива да се пишат мнения та дори и цели теми с такъв характер.

трябва да се вземе единно решение затова дали темите да са строго специфицирани с информация за ендуро или да са ендуро+

макар че има други форуми като "състезания шампионати и спортни прояви" "купува продава" "разкази случки хумор" и т.н. всички знаем че е най лесно и четимо за останалите "нашите" теми да се пуснат в мотори а не в горе посочените.

Мисля че всеки е прав за себеси донякъде (Жоро и Митков)
                            нито е редно да се пуска тема с подигравателен характер (на казвам че на Жоро темата е била такава) нито е редно модератор да трие тема засягайки го лично, ръководейки се от правата който има. а ако темата беше уж подигравателна срещу друг щеше ли да бъде изтрита ?

според мен редния вариант е темите да със специфицирана информация полезна на другите четящи, като разбира се неможе да забраним бъзиците в самата тема, които мисля са по скоро приятни и разведряващи по време на четене. По отношение на майтапите и "ташаците" може да се направи друга тема при желание но не мисля че има нужда защото "Общи приказки и простотии" поема цялата плява и всеки при желание може да простее на воля без никой да го санкционира.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

добре
                              приемам критиката
                              дай я таз снимка аз ще я кача

а то всъщтност я има в фтп то ти
                              нали разрешаваш да я ползвам

пп сега краси е писал през това време и са ни излезли постовете едновременно

краси -ако жоровите майтапи бяха в темата му общи приказки и простотии разбира се нямаше да я изтрия но...както и да е вече се признах за виновен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X