Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Erzberg Rodeo 2009 ! отново с българи на борда

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Сега спирам малко за да ви дам възможност да изкажете вашите благодарности... към папараците от offroadbg.
    Браво , браво на всички папараци,направихте ни съпричастни.
    А, някой не е ли снимал видео, да се понаслаждаваме и на звук от двутактови машини.
    Последно редактирано от К.Наков; 18-06-09, 12:13.

Коментар

Адмирации за всички, които са били на състезанието!

Невероятни кадри! Направихте ни съпричастни на това невероятно състезание по уникален начин.

Още ме е яд, че не можах да дойда, но догодина съм на линия.

Поздравления и огромно благодаря на всички!!!
      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Малко извън темата, ама на мен ли ми се стори че на Теди заглушителя на КТМ-а е акрапович досега нямам спомени да съм виждал такъв на 2Т мотор ....

Да Краси акрапович беше и още десетина такива видях( за мое голямо учудване), но не видях никъде да се продават
        Иво Георгиев
        Gworkshop

Коментар

Страхотни снимки, само фотографи сте се събрали на тоя Ерзберг!

Коментар

Било е СУПЕР Поздравления за всички репортажи.Тази година се каних да отида но след тези репортажи ,догодина със сигурност съм там.
            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

атмосферата на самото състезание не може да се усети само от снимките и видеото,трябва да се види на живо

Коментар

Доволен съм от аплодисментите, благодаря ви от името на всички колеги...
                А сега да се върнем към Ерзберг, помните ли улея който ви показах ..???
                Почти един час и нещо след 3-третият минал от тук се появи четвърти състезател,
                това огромно забавяне е и заради спасяването на Дъг Лампкин от дерето.

Както виждате маркировката до него беше счупена въпреки, че аз бях единственият българин там...
                Та човека ме попита: А сега накъде..упътих го както и всички останали до края на състезанието.

Задължителното кръгче за да заходиш правилно към улея, иначе.....

Много малко успяха или почти никой без да пусне крак за да се подпре...

Браво, а сега рязко надясно и нагоре към контролата.

Следващият моля....

Поглед към бездната...

Идат още...почна се..

Следва...

Коментар

Първоначално публикуван от Барни Преглед на мнение
                  атмосферата на самото състезание не може да се усети само от снимките и видеото,трябва да се види на живо
                  Дам така е ,на живо е било много лудо

Коментар

Първият от тази тройка падна и с жест моли другите да спрат, да ама не...
                    като в ония виц за секса на ЖП линията..който може спира, който не може НЕ.

И вторият падна....тоест залитна и край...

Е сега стана компот от мотори...

Обърнете внимание на предния калник на номер 4

Я пак да полегна...

Ей така се излиза...гасссссс

Коментар

БЛАГОДАРЯ е малко, страхотно отразяване браво.

Да кажете на организаторите от догодина да включат и АТВ

Коментар

Запомнете този пич...който не слуша Чинела си пати...

Точно тук му казвам, че трябва да направи ляв завой и тогава, а той ми вика: - аз да не съм гей...ляв завой никога

Тръгна косо на улея, беше супер стръмно, почти отвес...никой не го спусна така освен един единствен.

При контакта с камъните се получиха страхотни кадри за които му благодаря...

Я сега пеша надолу.....друг път да ме слушаш....

И ако си мислите, че това беше всичко от него за деня...жестоко се лъжете.
                        -Я да си взема аз контролата..гасссс....

Опааа

Почивка.....

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                          БЛАГОДАРЯ е малко, страхотно отразяване браво.

Да кажете на организаторите от догодина да включат и АТВ
                          Имам едни специални кадри, правени и режисирани от мен с АТВ-та, ма чакам оферта за да ги пусна...

П.П. Яворе, още не е измислено това АТВ дето ще мине по тоз терен па макар и само половината трасе..

Коментар

Мнооо прашен и кален тоя мотор, я да го препикая първо...

Коментар

И сега черешката на тортата.... никому неизвестният куфражист Анди Крипс срещу световно известният дори и в България траял шампион Ерик Брандауер.

Анди

Ерик

Ето тук се разгоря лютата битка точно пред обектива ми...
                              Анди беше направил вече задължителният ляв завой на 360градуса и тогава Ерик реши да хитрува и да пропусне завоя...без пак да ме послуша..

Ерик изобщо не предполагаше какво има зад този праг и какво го очаква, той сами си мислеше...:-тоя сега го изядох....да де изяде го...
                              Анди спусна надолу като стрела и Ерик чак тогава заходи правилно.

Анди слезе даже с газ надолу....

И Ерик също реши да спусне прав....

Тук почти го настигна, ама почти и ...

Това беше, време е да се разтъпчем малко, Траяла може и да е, но ЕНДУРОТО не е шега...нали Жоро..

Нов опит да се качи на мотора, но не за дълго...

Кво да ви кажа, уважавам го този човек, въпреки стоте си кила е железен. РЕСПЕКТ

Коментар

малко фрее

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X