Обява

Свий
Няма добавени обяви.

баирчета надолнища и прочее хубости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Разкажете нещо за "долината на смърта" или дайте някакви снимки ако някой има, за да видим ние останалите, които не сме ходили там какво представлява самото място ..
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Нищо особено. Фенерът е малко по-труден дори и то на слизане

Коментар

Туйков да не се чуди - това е изглед от фенера от горе на доло. Мисля че снимката е от откриването 2004
        2010 CRF 250 R

Коментар

Хе - хе, за първи път виждам ситуация на снимка да изглежда по-страшна, отколкото е в действителност Това навярно се дължи на факта, че основата под фенера е наклонена към него
          Далеч не е така в действителност.
          Виж на слизане в хлъзгаво време трябва да си много внимателен, че на състезанието полягах веднъж, тъй като не избрах правилната следа и моторът тръгна да се засилва яко с две блокирани гуми.

Коментар

жоре тва май е снимано от по лявата част на фенера
            там е малко по стръмно но пък май не е снимано от върха а от по отдолу

Коментар

Да, така е.
              Ама е снимано почти от върха, тъй като в долния ляв край на кадъра се вижда по-равната част, а тя е почти на върха. Само остава могилката с дупката, която е още 10-20 метра. На закриването имах време и разгледах всичко наоколо подробно.

Коментар

Да си гледате "работите".Тая снимка аз съм я правил и седя точно до трапа на върха
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

http://htftp.offroad-bulgaria.com/ga...s/P1010014.JPG

http://htftp.offroad-bulgaria.com/ga...s/P1010017.JPG

http://htftp.offroad-bulgaria.com/ga...s/P1010021.JPG
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Това, което катерите там наистина ли е толкова стръмно както се вижда на снимката ?
                    Защото, аз лично ... тоя пейзаж дето е с малките хорица, които изглеждат като мравки ме плаши, камо ли пък да тръгна да го катеря с мотор (или поне с МЗ-тката..)
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Това Фенера над Старосел до Чивира ли е?
                      Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин
                        Да си гледате "работите".Тая снимка аз съм я правил и седя точно до трапа на върха
                        Ти пък "да водиш духовен живот", но трябва малко да слезеш за да ти се открие този изглед за снимка!
                        Да, за ъози Фенер става дума. Мисля, че е висок около 1450 м.

Коментар

веднъж го мерихме с митака с гпс а май беше по висок
                          към 1700 може би -но не съм сигурен нека димитър да каже ако помни
                          даниеле как може да не го знайш фенера бе
                          че те вашия край всеки ден там тренират да го качват
                          пътека са направили гледам вече нагоре а преди нямаше
                          мз то си мисля че ще се качи с една кросова гума щото бая подобни бънгии съм виждал горе да се качват

Коментар

Аз знам един пич, които спокойно си го качва с МZ

Митков, GPS-a няма точно измерване на надморска височина
                            То връх Богдан е най-високия в Средна гора и беше май 1605м, а Фенера е 1481м (направих справка)
                            Есента се качих на Триглав в Стара Планина да си сверя GPS-a. Оказа се, че Триглав е по-висок от Ботев според Гармина

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                              .......Есента се качих на Триглав в Стара Планина да си сверя GPS-a. Оказа се, че Триглав е по-висок от Ботев според Гармина
                              GPS-ите май нещо имаше да се нагласят за да мерят вярно н.в.
                              То зависи и по коя система се мери само в БГ имаше май две - Балтийска и Черноморска А Гармин не са БГ фирма
                              2010 CRF 250 R

Коментар

А бе, знам ли, на Бузлуджа, пък и на други места например ми показва точно, а другаде прави грешки.
                                И аз съм чувал за някакви калибрации, ама не съм го ровил.
                                Освен Събин да ни светне по въпроса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X