Разкажете нещо за "долината на смърта" или дайте някакви снимки ако някой има, за да видим ние останалите, които не сме ходили там какво представлява самото място ..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
баирчета надолнища и прочее хубости
Свий
X
-
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
-
Хе - хе, за първи път виждам ситуация на снимка да изглежда по-страшна, отколкото е в действителност
Това навярно се дължи на факта, че основата под фенера е наклонена към него
Далеч не е така в действителност.
Виж на слизане в хлъзгаво време трябва да си много внимателен, че на състезанието полягах веднъж, тъй като не избрах правилната следа и моторът тръгна да се засилва яко с две блокирани гуми.
Коментар
-
Това, което катерите там наистина ли е толкова стръмно както се вижда на снимката ?
Защото, аз лично ... тоя пейзаж дето е с малките хорица, които изглеждат като мравки ме плаши, камо ли пък да тръгна да го катеря с мотор
(или поне с МЗ-тката..)
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
веднъж го мерихме с митака с гпс а май беше по висок
към 1700 може би -но не съм сигурен нека димитър да каже ако помни
даниеле как може да не го знайш фенера бе
че те вашия край всеки ден там тренират да го качват
пътека са направили гледам вече нагоре а преди нямаше
мз то си мисля че ще се качи с една кросова гума щото бая подобни бънгии съм виждал горе да се качват
Коментар
-
Аз знам един пич, които спокойно си го качва с МZ
Митков, GPS-a няма точно измерване на надморска височина
То връх Богдан е най-високия в Средна гора и беше май 1605м, а Фенера е 1481м (направих справка)
Есента се качих на Триглав в Стара Планина да си сверя GPS-a. Оказа се, че Триглав е по-висок от Ботев
според Гармина
Коментар
-
GPS-ите май нещо имаше да се нагласят за да мерят вярно н.в.Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев.......Есента се качих на Триглав в Стара Планина да си сверя GPS-a. Оказа се, че Триглав е по-висок от Ботев
според Гармина 
То зависи и по коя система се мери само в БГ имаше май две - Балтийска и Черноморска
А Гармин не са БГ фирма
2010 CRF 250 R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар