не знам моя до сега като съм го пробвал все точно е излизало
с 1-2м до3 най много неточност /мар60с /става въпрос
както и да е с моя не съм го мерил но другия път ще го премеря
бейй това че даниел не е ходил на фенера леко ме изненадва
мислех че в техния край всеки втори моторист почти всеки ден спи на фенера
явно не е баш така
не знам при нас няма чак толкова продължителни баири в смисъл с такава голяма дължина за тва пък съм намерил мнооого по стръмни но късички

това например не се вижда тук много много но е засуканко и димитър още не съм успял да го накарам да се качи

от тук се качва димитър

това пък е един зиг заг който трябва да минеш между две дръвчета като качваш това от първата снимка много интересно е

е то тука най често бръмчим отначало трудничко се качвахме
щото трябва внимателно да си подбереш траекторията и да направиш завой на самия баир и да нацелиш мястото между камъните а като е сухо е много ронливо и хлъзгаво,като е влажно се качва по лесно

това качване пък който го качи от първия път без да се озори го признавам,те не че са толкоз трудни самите стълби ами мястото под първата е изровено и е доста високо от земята а нямаш място за засилка и тръгваш директно по стълбите с старт от място щото пред тях е реката или по скоро е тва е нещо като засилка към тия стълби

сега последно е на това баирче се позавъртях при него проблема е че много има дупки ровени и е една много странна мека почва

а ето тва качване тук не личи снимката е само от горната част докато стигнеш до нея има още бая
но е малко трудничко особенно в кал въпреки че хич не е продължително накрая е стръмно и излъзгано а точно като се качиш можеш да се нацелиш в едно дръвче ако си много засилен трябва да върнеш газта в точния момент
димитър още не съм успял да го накарам да се качи
един път не успя съвсем и нещо му се отщя тва место
то в интерес на истината и аз имам няколко неуспешни опита там особенно в кално време с кдх са
с 1-2м до3 най много неточност /мар60с /става въпрос
както и да е с моя не съм го мерил но другия път ще го премеря
бейй това че даниел не е ходил на фенера леко ме изненадва
мислех че в техния край всеки втори моторист почти всеки ден спи на фенера
явно не е баш така
не знам при нас няма чак толкова продължителни баири в смисъл с такава голяма дължина за тва пък съм намерил мнооого по стръмни но късички
това например не се вижда тук много много но е засуканко и димитър още не съм успял да го накарам да се качи
от тук се качва димитър
това пък е един зиг заг който трябва да минеш между две дръвчета като качваш това от първата снимка много интересно е

е то тука най често бръмчим отначало трудничко се качвахме
щото трябва внимателно да си подбереш траекторията и да направиш завой на самия баир и да нацелиш мястото между камъните а като е сухо е много ронливо и хлъзгаво,като е влажно се качва по лесно
това качване пък който го качи от първия път без да се озори го признавам,те не че са толкоз трудни самите стълби ами мястото под първата е изровено и е доста високо от земята а нямаш място за засилка и тръгваш директно по стълбите с старт от място щото пред тях е реката или по скоро е тва е нещо като засилка към тия стълби
сега последно е на това баирче се позавъртях при него проблема е че много има дупки ровени и е една много странна мека почва
а ето тва качване тук не личи снимката е само от горната част докато стигнеш до нея има още бая
димитър още не съм успял да го накарам да се качи
то в интерес на истината и аз имам няколко неуспешни опита там особенно в кално време с кдх са

Тука имаше малък танц за задна гума и два крака който беше много красив но така зазяпал че забравих да снимам.

А тука и слизането ако имате добра предна гума нямате никакъв проблем ако ли не не знам.

Толкова за сега.

Коментар