Обява

Свий
Няма добавени обяви.

баирчета надолнища и прочее хубости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

а бе не е толкоз чак трудно
    ами няма много място за засилка
    иначе го ползвам по принцип за скок
    ако има повече място да се засилиш ще го качи на 4-5 та мотора и ще стане много як скок
    бях си наумил да викна един булдозер да пооправим малко мястото и да си стане като трасе и така както съм го намислил това ще си е баш готин скок
    но трябва да се инвестират малко парички за тоя булдозер
    общината по принцип отпуща пари на всички клубове в града като на футболистите разбира се -най много
    но ние до сега не сме се организирали като хората да идем да заявим да ни имат и нас в предвид
    ако това стане част от парите ще идат да пооправим на това място да стане нещо което по да прилича на трасенце
    иначе с лични пари пак може и да го пооправя -ама за сега се въздържам бях ходил сп едни лопати и копачи и брадви там и ръчно го пооправих тук таме но много труд е ръчно

Коментар

Засилваш на 2-ра колкото можеш (на мене ще е 1-ва че е доста дълга..) с една по здрава таралежка ще се размажеш просто !
      А колкото до лопатите и такивата работи... най добре е да не бараш с тях мястото за засилка а мястото на катерене... да не се минава само по 1 и също място щото ще стане гаден коловоз и после кофти !
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

че той вече е станал
        дълбок е поне педя
        а извън коловоза ако минеш е още по трудно да се качи баирчето щото тревата е много гъста и хлъзгава
        то и вашия фенер откак направиха пътечка и коловоз всички взеха много лесно да го качват
        но преди по тревата тук таме някой го качваше
        веднъж го бях качил зимата при заледена трева от половината нагоре -за вашия фенер става въпрос
        само още двама трима души успяха да се качат а горе духаше ураганен ледено студен вятър
        скрих се тогава в тея иманярските дупки да не ме вее

Коментар

Ето и една снимка на Ханес от Desert dream, когато бяхме последния път в Родопите. Аз спрях на едно място за почивка и казах на групата австрийци, че тези стръмни камъни едва ли някой може да качи. Ханес не говори английски, но явно е разбрал за какво става въпрос и докато кажа, вече ги бе изкачил и слизаше.
          Направи го поне 10 пъти, тъй като за мен беше трудно да се кача близо пеш и да го снимам Тревата е наклонена, тъй като наклонът е много голям, но ще изровя оригиналната снимка и ще я пусна да видите, че боровете са си перпендикулярни на основата.
          Ханес е трнирал дълги години траял и от там е усъвършенствал и техниката, той Митков знае де, нали беше и той траяладжия в Австрия!

Коментар

ааа ханес го знайме
            той май е бил някъв шампион по траял даже

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
              ....... той Митков знае де, нали беше и той траяладжия в Австрия!
              Митков, така ли ?
              Играеш нечестно и си трайкаш а ?
              Как не те е срам !
              Наказанието е 1 сезон безплатни уроци по траял..
              ----
              Жоро, то се вижда, че по снимката няма измама, защото от дясно има един бор, който показва, че всичко е наред !
              Този Ханес явно е доста добър, това вече наистина е невъзможно да го кача с МЗ-тката !
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

сега вече не е чак толкова добър колкото като е бил по млад -но все пак

тука е с триалката си в задния си двор на къщата

Коментар

Не искам да ви се меся, Но поизправих снимката на която се вижда тревата (ориентир за хоризонта) и ви я прилагам:

"Лъжата" е сериозна излезна около 30 градуса завъртане, но пак поне докато не се понауча да карам мотор не бих се пуснал

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                    "Лъжата" е сериозна излезна около 30 градуса завъртане, но пак поне докато не се понауча да карам мотор не бих се пуснал
                    Алекс, за такива като нас "все равно" дали е въртяна снимката или не - резултата все ще е увит в гипс
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

В литературата на такива работи май им викаха хипербола - преувеличение с цел засилване на въздействието.
                      Не мисля че този който е правил снимката е завъртял фотоапарата за да заблуди зрителите, защото тогава просто щеше да "изреже" тревата.
                      Това че ние го възприемаме като опит за измама мисля че се дължи на разликата в културите
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Абе само като се види колко се е смачкало задното окачване на този австриец и...няма смисъл просто, толкова стръмен наклон съм го спускал ама да го изкачвам...
                        Между другото няколко пъти съм карал с един митко преди караше Хускварна, сега май ВР400(не съм сигурен) татой обясняваше че неговия мотор се катерел много защото задния му шарнир бил по-дълъг в сравнение на останалите мотори.

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                          А аз всеки път първо трябва да се исправя пред това:

и след това вече започва карането...
                          Първия път ми беше доста зор, когато взех мотора и той, понеже е доста тежичък и не бях свикнал, та ми се наложи да го кача във слезнало положение на полу съединител, защото просто нямаше как и неможех да го удържа самия мотор и беше доста кофти..
                          Та кажете нещо за това място от "трасето", по което минавам..
                          Ще се радвам да чуя съвети за преминаването му намаляващи времето, за което ще го изкача и ще бъде по-безопасно..
                          Пък и дори да не дадете съвети, бих се радвал дори само на коментари
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Никак не искам да те разочаровам, но дори и ти с едно съвременно ендуро на това място ще спираш и ще тръгваш на всеки 50 см без проблем
                            Не можеш да сравняваш възможностите на твоя мотор и то без гуми с CR или CRF примерно.
                            Това е истината, какво друго да ти кажа.

Коментар

Аз дори не съм си и помислял да сравнявам тези мотори
                              То си е престъпление дори да си го помисля
                              Исках да ми кажете по-точно.. харесва ли ви .. има ли места, които ви харесват или пък не и така нататъка... не съм си помислил изобщо да сравнявам по някаква скала възможностите на тези видове мотори, защото просто е невъзможно да се сравняват, понеже единственото което ги свързва че са задвижвани от бензин, имат рамка и 2 колела
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Я кажете слизал ли е някой по "Пътеката на здравето", която тръгва малко преди бузлуджа и стига право в село Шипка? Това е най-отвратителното място през което съм минавал. Там лекият мотор има супер голямо предимство за да минава над падналите дървета. Абе който го е минавал знае какво е
                                No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X