Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за име на ендуро клуб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Димитър
    Първоначално публикуван от mitkov
    в тази връзка а и понеже си казах сериозното предложение
    ето и едно шеговито
    направете и клуб "карлово дринк анд райд райдърс"
    и отделете съответната членска маса в него
    Е сега вече повръщам :x Заради английския де
    Аз пък винаги знам кога да спра и не повръщам (говоря за пиенето)
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Трябва да се събера с момчетата и да ги питам дали ще се навият и ще предложат нещо, защото така явно няма да стане работата..
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Петър и Даниел са млади момчета и не знаят че сопотненци преди време казваха :гърбав Карловец:и съответно Карловци казваха
        :гушав Сопотненец:може би това ще ви насочи в правилната посока
        но каквото и да е името мисля че трябва да се изписва на кирилица.

Коментар

МОТО БРАТЯ КАРЛОВО Даниеле това е моята идея Все пак МИРКО е МасТър на клуба хихиих....
          "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Баджо, имаш много як подпис! Поздравления! Наистина, хитро измислено!

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
              Баджо, имаш много як подпис! Поздравления! Наистина, хитро измислено!
              е несе съмняваи в мене..хихих...мисля и аз да се присъединя към вас с Даниел ся почвам да пестя за моторетка... а впрочем гледах ти сайта с снимки..ае с тоз ДЖЕБЕЛ ти ли минаваш почти всяка събота към Дъбене или е друг онзи ?

Коментар

Първоначално публикуван от BADGO
                а впрочем гледах ти сайта с снимки..ае с тоз ДЖЕБЕЛ ти ли минаваш почти всяка събота към Дъбене или е друг онзи ?
                Минавам през Дъбенско шосе за да ида в Каравелово. Като имам в предвид - черния път! Отбивам след ЖП chekpoint-а , там до поделението ако се сещаш. Между другото, Джебела го продадох заедно с ДР 350-то, остана ми само този

http://offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=1764

Нещо не ми се дава, защото е на 11000 реални километра. Някви тъпи шваби само са ходили до кумшиите с него! Мотора е внос от Германия! Продавам го за 3000 лв !

Коментар

знам го пътя за Каравелово минавал съм го много пъти! Др-а е готин но нямам парички ся почвам да пестя и дано до 1 година да взема некъф и да почнем да обикаляме,че взе нещо много да ми се кара...аи а сега за какво се сетих по този път..минаваме с едно приятелче тои беше взел едно СУЗУКИ..и газзз газзз да ми покаже,че вървяло много и в даличината една яка дупка..обаче се била напълнила с вода..то дупка дупка ама му покри седалката..ама хубаво,че мотора не изгасна напиках се от смях...

Впрочем аз живея в на Николай Маринов блока ти му беше дал тоз синия да го кара известно време поне го виждах да го джитка тук из квартала....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X