Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за име на ендуро клуб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Different_Soul
    Първоначално публикуван от Gichev
    "Dirty Riders Karlovo" (Dirty в смисъл нечисти (кални окаляни) или нещо такова)
    На мене също доста ми пасна, но нека чуем все пак още мнения и предложения
    Добре де, утре как ще го преведеш за репортера на 24 часа да речем
    Нали трябва да се мисли и за това.
    Пък и не можеш да използваш вече това име, тъй като е запазена марка на ендураджиите от Куртово Конаре.
    Познай как се казва клубът им
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
      Добре де, утре как ще го преведеш за репортера на 24 часа да речем
      Нали трябва да се мисли и за това.
      Пък и не можеш да използваш вече това име, тъй като е запазена марка на ендураджиите от Куртово Конаре.
      Познай как се казва клубът им
      Бих го превел "Мръсни Ездачи" както се превежда по принцип
      А за името на Куртово Конаре изобщо не искам да си помислям, но ще помисля върху нещо друго щом това е вече заето
      Пък се надявам и вие да дадете тук там някое добро предложение
      Не бих ви се разсърдил
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Dirty Riders Kurtovo Konare е почти толкова хубаво и то
        Айде, до понеделник, че имам много работа по Тържеството и през цялото време ще мисля име, обещавам.
        -------------

Коментар

Пробваи нешто на български, стига с тоя англииски, ама сички танеиджари сте обзети от тая англофония виж моя клуб, от начало сички се маитапехме ама после си ни стана име и тва си е. Пробваи с нешто като "бесен катър" или "инатливо магаре" или нешто подобно.
          I got 5 on it

Коментар

Едва ли ще е някакво животно
            Каквото и да си говорим имената на животни вече ги отстранихме, както и всякакъв тип агресия !
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
              Ето например Петър Манолев ми прави впечатление на значително по-разумен тийнейджър. Ама Жоро сигурно изтърка една клавиатура докато се получи някъв резултат

Коментар

МОЯТА ИДЕЯ Е "ENDURO - THE POWER OF DREAMS" ИЛИ "ЕНДУРО - СИЛАТА НА МЕЧТИТЕ"

Коментар

Different_Soul кво ще кажеш за "Riders On The Storm"
                  ------
                  ПС. От една песничка е продължава така: "killers ON the road" ,може да я знаеш. Та така де няма да карате по улиците

Коментар

Даниелчо, за к'во ти е да правиш клуб на карловци? Като имаш предвид, че има сопотска такава! Ще ги помолим да ни вземат. Дипломатичен съм, ще говоря! Между другото, в главата ми изниква едно много яко има свързано с моторите...Така, както си слушах една от любимите ми групи Iron Maiden, попаднах на една от любимите ми нейни песни - Fear of the dark. И като се замислиш кросовите мотори имат такава адска фобия от тъмното.

Коментар

Петьо, според мен идеята ти е интересна, но ще е добре да се конкретизираш малко !
                      ----
                      GrandCherokee/Pavkata
                      Killers + Animals + Aggressive = не добро име !
                      Too much NFS !
                      ----
                      Аз мисля по още едно име... >> Ендуро клуб "Crazy Hills" Карлово <<
                      Идеята изникна случайно, няма нищо общо със ендуро клуб "Луда Работа"
                      ----
                      Бих се радвал на повече коментари и мнения !
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

крейзи хилс карлово не е лоша идея
                        но според мен простите неща винаги най вършат работа
                        толкова лошо ли ще е ако се казва "мотокрос, ендуро клуб град карлово" или нещо подобно но пак на български и по нормално

Коментар

Я-а, тука пак има нови номинации!
                          Чакай да отрежа няколко!
                          Това "лудите хълмове" направо го зачертайте. Ако беше Down или Up съм съгласен, ама така ...
                          Митков е прав за по-българското звучене Представи си се кръстите примерно "Free style riders" или boys, няма значение и всичкият ви майсторлък достига до каране на задна гума по асфалт 5-10 метра.

По-добре да бъде тогава "Rear tyre 5 meters club"
                          -------------

Коментар

Аман от тоя английски. Повръща ми се
                            Снощи по телевизора гледах един филм - Армагедон, където американците пак спасяваха света. Аман и от амерканците

"мото клуб Карлово"

или като искате нещо "крейзи":
                            "Дивите Карловци"
                            "Лудите Карловци"
                            "Карловска Луканка"
                            2010 CRF 250 R

Коментар

в тази връзка а и понеже си казах сериозното предложение
                              ето и едно шеговито
                              направете и клуб "карлово дринк анд райд райдърс"
                              и отделете съответната членска маса в него

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                                в тази връзка а и понеже си казах сериозното предложение
                                ето и едно шеговито
                                направете и клуб "карлово дринк анд райд райдърс"
                                и отделете съответната членска маса в него
                                Е сега вече повръщам :x Заради английския де
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X