Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли маняци на DH ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

пише се DH
    мдаа...мотора може само да мечтае откъде може да мине колелото и с колко...аз лично съм минавал през горска пътечка пълна със съчки, камъни и дъпки с 70км/ч с колело !!!!

а съм бил свидетел и на хора които минават границата от 100км/ч пак с колело и пак през гората...това едва ли някой ще може да го направи с мотор

а и световния скок от височина за колело е 17метра !!!

Коментар

Рекорда за скок с колело от 17 метра височина, не е потвърден тъй као момчето така и не успя да се задърци на колелото след приземяването! А по въпроса с преходите съм много навит! Аз съм изминавал по 200км. за един ден! И много карам! Няй-обичам да карам през града! Много съм луд- никаква култура, но пък за сметка на това много безопасно ! Един път задминавах едни тролеи по Цариградско и понеже не може да се залепиш до тях (карах с 50 някаде ( се пак говорим за планински бегач ) си карах в средното платно и колите ме чакаха !
      RB Patrol Team

Коментар

С моя баик сьм спускал Витоша с около 60км.невероятно е чувството да летят боровете покраи тебе.Но да караш ендуро е просто несравнимо.Можеш да се наслаждаваш на природата около теб и то без много да се зориш.

Коментар

от Шириней

Приятелю, тебе май съм те виждал и в Запазния парк! Бил ли си там? А като говориш така за колелата, ако може другите да видят как си захвърлил байка си да прашасва пред апартамента ти...момчета, по едно време Баци спеше върху мотора си, когато го купи...а преди това ми правеше предни баланси и други такива А иначе трябва да призная, че е майсторче-байкаджийче! Бате , пожелавам ти да станеш и такъв ендураджия!
          "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Че бях баикар бях но сега не- мога без мотора.Дано се науча да правя сьщите неща и с мотора А западния го разбихме бяхме си направили скокове и летяхме яко

Коментар

от Шириней

Бате, евала....А бил ли си тук? http://www.atvgravel.com
              "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Fanatic, ако искаш да направим една организация за другата неделя ( просто другите дни ми е невъзможно)! Само, че трябва да има един шофъор с нас, който да върне джипа до Симеоново (Драгалевци)!
                RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X