Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли маняци на DH ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли маняци на DH ?

ако има може да организираме едно спускане по заснежения драгалески ски път тия дни???
    no signature no problems

Познавам един откаченяк,дето може да ти ойдиса на акъла!!!
    Може и да го познаваш-казва се Дидар и кара за GT Racing!!! Беше републикански тази година!!!
    Мога да те свържа с него ако искаш!?
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Аз и още няколко момчета, преди нова година ходихме да се спускаме! Качихме се с лифта ( еб*си кожодерите ) и се пуснахме по Лалето! Но после надолу видяхме голям зор, защото още не беше утъпкано добре! По принцип съм за, но сега с времето съм дефицит !

П.С. С каква техника разполагаш?
      RB Patrol Team

Коментар

Ех ако беше казал по-рано можеше да се включа и аз, обаче приятеля от когото мога да взема байк замина за англия...

Коментар

Тук в Сопот има доста благоприятни условия за този спорт, ако се навиете да дойдете насам обадете се, нямам нищо протиф да си счупя рамката на байка.. и без това не съм го карал от почти 2 години
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
            Аз и още няколко момчета, преди нова година ходихме да се спускаме! Качихме се с лифта ( еб*си кожодерите ) и се пуснахме по Лалето! Но после надолу видяхме голям зор, защото още не беше утъпкано добре! По принцип съм за, но сега с времето съм дефицит !

П.С. С каква техника разполагаш?
            Ами с техника , наlи знаеш вица дето една бабка се опитвала да отвори една врата, бутала бутала с ръце и дошъл един мутряк до нея избутал я и с глава ударил вратата която се разпаднала и мутрата казва посочвайки бицепса си "не е важното да имаш тука, (посочваки главата) важното е да нямаш тука"

Но сега сериозно, аз съм стар спускач още когато карах балканче 88-9 съм се спускал с него там, а сега имам някакъв китайски боклук който упорито отказва да се счупи за да си взема по-добро колело иначе съм хвърли око на това

но сега някви лагери за диференциал са ми в главата та ще изчакам доста с този байк
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
              Познавам един откаченяк,дето може да ти ойдиса на акъла!!!
              Може и да го познаваш-казва се Дидар и кара за GT Racing!!! Беше републикански тази година!!!
              Мога да те свържа с него ако искаш!?
              Благодаря ти за предложението имам и аз доста познати в тия среди ама те са професионалисти и ще има да се смеят като ме видят, последния път като карах с 2-ма такива като ми видяха колелото и се спукаха от смях, а после след като ги почаха 2-3 минути на 1-ва станция на лифта единия каза че съм бил малоумен и не искал да кара повече с мен .
              но вече съм по-внимателен карам си спокойно за кеф.
              no signature no problems

Коментар

недей се набутва с това колело, щом си стар спускач значи си наясно че това далеч не е колело за спускане...

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
                  недей се набутва с това колело, щом си стар спускач значи си наясно че това далеч не е колело за спускане...
                  Да де ама за 1-2 пъти на 3 месеца мисля, че няма да му дойде много тия другите са по 2-3 хиляди лева и не са ми по джоба. Карам малко но за сметка на това рядко ;-) ама поне няма да е китайски като тоя с който съм в момента

иначе всеки иска това: http://www.dragbicycles.com/dragomir_bike.html
                  ама няма пара.
                  no signature no problems

Коментар

определено не мисля че всеки иска БраКомир
                    по скоро на върха са марки като:
                    елсуорт
                    ориндж
                    скот
                    Б1
                    кона
                    интенс
                    санта круз
                    и тн и тн...все байкове стотици класи над бракомирчетата, а за бг пазара-най удачен равиант са рам

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
                      определено не мисля че всеки иска БраКомир
                      по скоро на върха са марки като:
                      елсуорт
                      ориндж
                      скот
                      Б1
                      кона
                      интенс
                      и тн и тн...все байкове стотици класи над бракомирчетата
                      Ти май не четеш правилно не съм професионалист и никога няма да стана, не се спускам често и съответно не виждам смисъл да дам 2000 лв. за желязо което ще стои в гаража, а иначе съм маняк на марки като Heavy Tools, GTbikes, IronHorse, ама те са на цената на мойта кола.
                      Но все пак мерси за инфото и препоръките
                      no signature no problems

Коментар

аз не съм казал да си ги купуваш...просто има милиони пъти по хубави марки от драг...

просто съм карал бехемот, дизел, рам дх, ориндж, скот и знам каква е разликата

но за нещастие цените на 1 байк от световна класа са към 10000 лв

Коментар

За тези пари зимаш почти нов Honda CRF250X
                          Който определено няма да се наложи да се моря за да върви
                          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                          [/FONT]________________________________________
                          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Двама приятели успяха да ме излъжат преди години да отидя да"покарам" с тях под лифта ама единия беше със скот другия сам си го е зглабял колелото предницата му имаше по-голям ход от на мотора ми. Аз тогава бях с някакъв боклук австрииско някакво градско колелце. Тръгваме ние и няма и 200м и мойто колело почна да се разглабя разбиха му се лагерите на главините, на кормилото, на курбелите вобще грозна история едвам слязох до долу.
                            Ядосах им се аз и на следващия път си взех мотора-Ямаха ДТР125 тежи към 110 кила и не е много мощна, обаче ги разбивах навсякъде с нея. Единственно ми беше трудно в самата гора където имаше много листа и не се вижда какво има отдолу, е там и го изпунах за цялото каране един път мотора. Ама голям кеф направих едно спускане като се бях качил по пътя преди това, след това се качаих по пътя на спускането ама на горе, малко като австрииските състезаня по катерене как бяха...климбхилл нещо такова.
                            Ама сега с мотора ще е гадно щото много тежи и е доста заледено нагоре(миналата седмица бях на ски)то от воденицата до Бай Кръстьо няма много сняг между другото, ама пак миналата година се качих с мотора, нагоре е добре ама като тръгнеш да се суркаш и става опасно.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                              миналата година се качих с мотора, нагоре е добре ама като тръгнеш да се суркаш и става опасно.
                              Маняк си ей
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X