Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли маняци на DH ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

не ги знам с колко акъл са тея колоезда,ама моя познат дава безумни пари за колело ( като казвам безумни имам в предвид суми от по 6-7хил.лв.) Има колела и за по 20 ама пак въртят педалите като луди,нали!?
    Аз го зарибявам<че с тея пари каква моторетка може да си вземе само....!!! Ама нали знаете всеки луд с номера си!!!
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Незнам, но това според мен е напълно безмислено да хвърлиш толкова пари и то за колело с дискови спирачки..
      Голяма работа като е с дискови спирачки...
      Както каза Evgeni Enduro пак си въртят педалите като луди и се морят като ненормални, което дори по някой път вреди повече на здравето отколкото да яздиш някоя моторетка
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Незнам пичове ама там (при колелата) цените са като при нас!!!
        Хидравлични спирачки,вентилирани дискове,пневматични амортисъори,дрън дрън!!!!

Имал съм удоволствието да карам няколко пъти професионално подготвено колело за състезания и е голям кеФ!!! Ама по наклона,а нагоре-ужас! Ако си на лифта-ок!!! Обаче ако не си,дупе да ти е яко на гръб и развиваш мусколи по баира.
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

е то дори и най малкото винтче по тези колела е конструирано за спускане, а не за качване

но и с тях може да се качва де...зависи колко голям идиот си и дали си си настроил окачването правилно

а и някои части за тея колела са доста по скъпи от идентичните им такива, но за мотори

Коментар

Е това значи ли,че ако живееш някъде където няма лифт или друг път по който можеш да се изкачиш по-лесно,няма да караш това колело с "болтчетата"
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Луди пари, за това да ти омекнат и пръстите на краката даже и да си ускориш истъркването на хрощялите със светлинна скорост, за сметка на това, че си се пуснал малко по бързо и тихо по някой баир..
              Т.е. Файда Йок
              Естествено това си е лииииично мое мнение и не искам то да влияе на никой по какъвто и да е начин... (което като замисли човек, ако не искам да повлияе изобщо не трябва да го пиша, но все пак... )
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
                Е това значи ли,че ако живееш някъде където няма лифт или друг път по който можеш да се изкачиш по-лесно,няма да караш това колело с "болтчетата"
                ама аз това казвам че може да се кара и по баири...въпросът е колко си инат...
                от люлин съм се качвал до драгалевци и оттам до половината път нагоре до бай кръстьо с такова колело-карайки го и само с 1 почивка от 10мин

Коментар

Трябва да ви кажа че DH е невероятно приключение спускал съм Витоша по всички пътеки.Катерил съм Стара планина но като купих мотора колелото събира прах.А в Сърбиа има алеи само за туристически колела.И ми писна да върта като луд.Тука няма никакви планини просто като България друга страна няма.

Коментар

от Шириней

Баци е прав! Сърбия е страната на ролерджийките, скутерчетата и пистовите мотори...
                    "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Аз пък връткам колелото на един приятел! Колелцето е RAM HT 2 (17"), вилка Black (120 mm. , маслко с въздух), дискови спирачки- предна Magura Julye (хидравлика), задната е Hays (механика), гумите са естествено Maxxis Higt Roller- предна 2,5, задна 2,35 ( Пълна скръб на мокро )! Това са по специфичните части, който са важни при спускането на сняг! Надявам се да се съберем да покараме някой път ( хубаво ще бъде ако някой има микробус и ни закара до Алеко)!
                      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                        Аз пък връткам колелото на един приятел! Колелцето е RAM HT 2 (17"), вилка Black (120 mm. , маслко с въздух), дискови спирачки- предна Magura Julye (хидравлика), задната е Hays (механика), гумите са естествено Maxxis Higt Roller- предна 2,5, задна 2,35 ( Пълна скръб на мокро )! Това са по специфичните части, който са важни при спускането на сняг! Надявам се да се съберем да покараме някой път ( хубаво ще бъде ако някой има микробус и ни закара до Алеко)!
                        Супер аз съм много навит, имам багажник може да нахвърляме 4 колела на него ;-)
                        no signature no problems

Коментар

Мен пък не ме грабва 'down hill'-а.. Ама всеки луд с номера си.

Много ми харесва просто да въртя из природата, затова вероятно стилът, който ми е най-близък по душа е 'cross country'. Така, че като се пооправи времето, с тези от Вас, които също харесват вело-преходите, можем да си организираме нещо. Навивам едни приятели да покараме Мухово-Тополница-Копривщица-Клисура. Два-три дни са предостатъчни, палатки и такива хубави неща.. Средногорието е много красиво място.

Въобще ако тук има фенове на 'планинското колоездене' , крайно време е да направим предложение за отриване на нов форум - именно за каране на байк извън асвалта. Но това разбира се има смисъл, ако ще има и дискусии и интерес за това..

Коментар

Уау, баси прехода....
                            Аз лично никога не бих се захванал на такова "самобичуване" как изобщо ви се иска да се морите толкова и да въртите педалите като луди (с извинение) до отказ на краката...
                            Но, както и да е това си е явно ваша мания, която едва ли някога ще разбера, но както и да е...
                            Просто се питах.. от каде ви идва тоя хъс за каране......на колела...
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                              Уау, баси прехода....
                              Аз лично никога не бих се захванал на такова "самобичуване" как изобщо ви се иска да се морите толкова и да въртите педалите като луди (с извинение) до отказ на краката...
                              Но, както и да е това си е явно ваша мания, която едва ли някога ще разбера, но както и да е...
                              Просто се питах.. от каде ви идва тоя хъс за каране......на колела...
                              От съшото място откадето ви е на вас да се трепете с тия мотори и да ви смърди постоянно на бензин.
                              no signature no problems

Коментар

Във всеки спорт си има определен чар който си е специфичен и неможе да се прават съпоставки. аз съм карал и HD но сега си карам повече кросовия мотор поради факта че около нас няма лифтове и е наистина ужасно да буташ колелото 3 часа за 15-20 мин спускане.
                                единственото което мога да ви кажа е че спускането с колело е несравнимо преживяване много различно от мотора. има места на който с мотор неможе да минете по бързо от колелото в никакъв случай, да не говорим за гора, там колелото просто лети спрямо мотора.

По отношение на цената мисля на всички е ясно какви технологии има в тези велосипеди и защо им е такава цената. Да вярно е че за едни и същи пари може да се намери мотоциклет, та даже и по евтино от колелото.... но това не е велосипед за парка !!!

всички неща по велосипеда са много много скъпи !!!
                                Ако имам възможност отново бих се качил на HD колелото, усещането надолу е несравнимо !!!
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X