Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро или Крос - мотори под наем или просто услуги..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Отклоняваме се от темата:
    Някой давали мотори под наем
    Всичко има цена, или се продава или се дава под наем
    С голямо удоволствие бих покарам такъв мотор

Коментар

Мотри не знам ама зимата докарват АТВ-та под наем.Май са слабички и без скорости.Става въпрос за Боровец и Мальовица.
      А ако искаш мотор-става ли БАРТЕР ЗА 2часа:
      ВИТАРАТА за моя ХР. +пържоли и 5л.вино(безалкохолно де)

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
        Това вече е бизнес идея от мен застраховките, от вас екипите и моторите с дялово участие и всичко е наред стига да има достатъчно клиенти който да ни покрият разходите и да има печалба(%)
        А ще направите ли пълно каско на кросов мотор? Не е регистриран в кат! Застраховка срещу кражба?

Коментар

Все пак мисля, че темата се отклонява лека полека от основния въпрос..
          ----
          Офтопик
          ----
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

даниеле темата въобще не се отклонява а започва да се избистря

събине не че развалям пазара с тия 20 евро ами на димитър мотора бе в такова състояние че 20 евро бяха добре що годе а и австрийците купиха бензина
            те между другото бяха 2 ма като на другия аз му дадох YZ400F което имах тогава да го кара без да му искам пари,ама да не ви казвам колко пъти съм спал у тях в австрия и къде ли не ме е разхождал та за това ми бе неудобно да му искам пари

иначе сега пак ще мислят да идват и между другото цената която каза 100евро за мотора ти мисля че ще ги устрои тъй че ще им кажа
            и съм почти сигурен че ще се съгласят

що се отнася до идеята за мотори под наем мисля че е крайно време да се направи такова нещо в бг
            особенно по морето лятото -задължително
            много чужденци искат да карат мотори и така да разгледат и природата ни и въобще това е неделима част от туризма

имам един брой на немското списание MOTRRAD в което имаше специална статия къде в кой курорт из света се предлагат мотори под наем какви и колко струват
            дори в турските курорти пишеше че има
            за българия разбира се нищо не пишеше
            та то тва си е цял дял от туристическия бизнес
            аз също бих си взел мотор под наем като ида на морето хем съм българин и ми е на 150км морето
            както и съм взимал преди де -даваха скутерчета преди време

между другото то тва верно че стана като бизнес план тъй че събине ако си навит може да направим нещо по въпроса

иначе за всеки който иска и е от форума мога да му дам мотор под наем -кдх 220R хем ще го разведа из околностите на "харманли екстрийма" мотора има и регистрация и всичко тъй че лесно ще му се направи и застраховка и всичко
            но и преди да сме направили такива неща пак ще го дам ,за парите и условията трябва малко да помисля но ще са достъпни

Коментар

В Триград човека, който държи пещерата Дяволско гърло дава мотори под наем. КЛР250. Всъщност аз точно така се зарибих. В Триград има един див моторист - Слави. Той пък ни беше водач. Наема беше 50 лева за цял ден. На водача му дадохме 20, пък той и толкова не искаше. Говоря за преди 2 лета. Догодина (напролет) съм си навил на пръста пак да ида, тоя път с моя мотор и да хвана Слави да бръмчим из горите.

Коментар

http://www.motoroads.com/bulgaria-mo...-bike-rent.htm
                http://www.mototourbulgaria.com/
                http://www.rental-motorcycle.com/eur...a_rental.htmll
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Най-накрая и аз да дам една добра икономическа идея за развитието на офроад туризма в българия... чувствам се много приятно
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

малко се отклонявам от темата, ние даваме под наем коне и разходки из рила ако някой иска да заповяда и секви там барбекюта и атракции.
                    I got 5 on it

Коментар

Първоначално публикуван от Zigzauer
                      малко се отклонявам от темата, ние даваме под наем коне и разходки из рила ако някой иска да заповяда и секви там барбекюта и атракции.
                      От кога искам да напиша, че доста се отклоняваш от темата не е си истина, но както и да е ...... предлагам тука по темата да дам едно предложение..
                      Всеки, който има 2 мотора или повече от 2 офроуд превозни средства да ми каже на каква цена би ми предложил за да ми услужи със мотор за откриването или за някое друго състезанийце или поне за срещи някаде тука от околноста... ако евентуално не си събера пари за някакъв крос или дори ендуро..
                      Ще ми бъде интересно да чуя предложенията ви.. (марка мотор, цена, особенности за услугата (транспорт, за колко време каде кога колко гориво и изобщо с гориво ли и т.н. каквото се сетите..)
                      ----
                      Не съм от богатшите да знаете и съм все още на ..... няма да кажа колко, но горе долу "не достатъчно" или поне за някои неща
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

от Шириней

И аз онзи ден гледах един български сайт, в който се предлагаха африки и трансалпи за 45 евро за 31 дни........но на ден по 45 евро! Е на чужденците сигурно им е нормална цена, но за нас естествено е "неудобничка". Но от сега търся вариант за летната ми отпуска да намеря някакъв мотор от този тип за да се повозя 15 тина дни. Ще видим какво ще стане. Дано да намеря решение, защото много ми се кара, но не ми е удобно да си влача мотора за 15 дена от белград до софия и околностите и обратно. Ще видим. Дано от тази тема изкочи нещо по-натам.
                        "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Сигурен съм, че все ще има някой, който да ти предложи хубав мотор на що годе добра и приемлива цена макар и за нас българите
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

от шириней

Почвам да си мисля, след като се сложи калема, че излиза по-евтино да си сложа теглич и да купя ремарке за мотора, отколкото да наливам пари за наем. А така и така, ако не сега то по-късно пак ще си взимам ремарке...Ще търся да видя, какви са цените на тегличите и ремаркетата за мотори, ако някой има ориентировка, няма да откажа помощ и информация.
                            "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Re: от шириней

Първоначално публикуван от Шириней
                              ... ако не сега то по-късно пак ще си взимам ремарке...Ще търся да видя, какви са цените на тегличите и ремаркетата за мотори, ако някой има ориентировка, няма да откажа помощ и информация.
                              Мдам, отговорите на този въпрос ме вълнуват живо и мене.

Коментар

Имах преди време предложение от известна мото фирма да даде ендура под наем за България, но я си направете една сметка и разпределете сумата от 7-8 хил. евро като цена+ремонти, амортизации и др.
                                Какъв ще трябва да е наема на ден при това ограничено търсене за да излиза на печалба фирмата, а и аз примерно ?!
                                Икономическата ситуация у нас е противопоказна за такъв род бизнес
                                Какво ли всъщност ни е като хората?!
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X