Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро или Крос - мотори под наем или просто услуги..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ендуро или Крос - мотори под наем или просто услуги..

Някой знае ли такова място за даване на мотори под наем в смисъл ендуро или кросови.. Щото да речем на някой му се развали моторчето, а много иска да участва в нещо или да ходи някаде или просто да кара с дружинката би ли могъл да намери некакво моторче за каране
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

В Триград май даваха под наем за разходки из околностите (не съм 100% сигурен, така че не ме замеряйте с камъни).

Коментар

Даниеле, въпроса дето задаваш е смислен, може да има такова нещо, ама в нашия окръг...едва ли...

ПП: На сигнатурата много интересена картинка си сложил ...ама не с подходящия мотор! Сложи нещо японско

Коментар

Имаше някъде обява в интернет, ама беше локално и беше само с гомями машини, трансалп, африка... нищо по състезателно...

проблема с подобна дейност е че някой трябва да застрахова мотора или трябва да се оставя дебел депозит. И е желателно моторите да са XR400 или 600 че да няма какво да им се чупи толкова, защото един радятор за WR e 680лв!

Коментар

даниеле аз ти бях предложил кдх са "под наем" всъщност цената бе колкото да го транспортирам до карлово
          иначе веднъж бях дал на един австриец на димитър мотора под наем за един ден срещу 20 евро в брой
          колкото димитър да се почерпи
          но човека не остана много доволен щото мотора по тва време не беше много в ред
          та за туй на другия ден взех един друг от приятели
          за без пари
          отдавна имам мерак да развия такава дейност да давам офф роуд мотори под наем
          но има няколки проблема част от които събин е описал
          иначе съм сигурен че за в бъдеще ще се развие такава дейност из българия

Коментар

за 100Е на ден може да си дам моят мотор ако някой иска + депозит ако счупи нещо, и аз ще съм с него(с друг мотор де).

Митков Хора като теб развалят бизнеса! Какво е това 20Е? Кое ще си платиш? Гуми? Масло? Наклатки? Дискове? Амортизация? Я земи се стегни!

Коментар

Митков, приятелю.. ако оферта като твоята ми бъде предложена отново от някой приятел мисля, че този път бих се възползвал
              Вероятноста е 99,9%
              Искрено се надявам ти да започнеш с такъв бизнес, доста бих се радвал
              ----
              Събине с теб не се познаваме, но се надявам да се опознаем.. та коментара ми беше че за чужденци 100Е е добре но за колеги от родината ни... едва ли някой би си позволил нещо подобно...(или поне аз не съм виждал такива хора до сега..)
              ----
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

За въпроса по застраховките може и да се уреди и на мен преди време ми трябваше определена застраховка която не се предлагаше на българския пазар но вече я има така че при добро желание и това може да се уреди , така и тези който нямат мотори ще могат да изпитат удоволствието от карането съответно след заплащането на наем,застраховка и караш за толкова за колкато си платил

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                  За въпроса по застраховките може и да се уреди и на мен преди време ми трябваше определена застраховка която не се предлагаше на българския пазар но вече я има така че при добро желание и това може да се уреди , така и тези който нямат мотори ще могат да изпитат удоволствието от карането съответно след заплащането на наем,застраховка и караш за толкова за колкато си платил
                  Ще трябва да се осигури и екипировка!

Коментар

Това вече е бизнес идея от мен застраховките, от вас екипите и моторите с дялово участие и всичко е наред стига да има достатъчно клиенти който да ни покрият разходите и да има печалба(%)

Коментар

И като си платят сами ли ще ги пуснете да джиткат из горите
                      Май требе да стане като ски-училище(с придружител )

Коментар

Първоначално публикуван от markan
                        И като си платят сами ли ще ги пуснете да джиткат из горите
                        Май требе да стане като ски-училище(с придружител )
                        Като си наемаш кола нямаш придружител плащаш и получаваш за това е и застраховката

Коментар

На пътя има табели,знаци,бензиностанции,други подобни екстри.
                          Ама в гората в непознат район....Знам ли...
                          Особено ако е сам човек .

Коментар

Първоначално публикуван от markan
                            На пътя има табели,знаци,бензиностанции,други подобни екстри.
                            Ама в гората в непознат район....Знам ли...
                            Особено ако е сам човек .
                            То и в София има полицай обаче ти крадът автомобила, за това някой правят бизнес с Охраняем паркинг .

Коментар

Може,може.
                              Ама тогава да се дава с мотора и по един хляб та поне да не умре
                              човек от глад.
                              Лично мнение де

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X