Обява

Свий
Няма добавени обяви.

губи ли се тренинг след зимната пауза ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: губи ли се тренинг след зимната пауза ?

Някъде май бяй чел, че след бокса мотокроса е най-изтощителния спорт, ама пак зависи от гледната точка, може би ако е за кратко време, защото ако говорим за изтощение вижте един маратонец как е бягал 42км над 2 часа, загубил е 2кг от теглото си което обикновенно не е над 60-65кг и на финала буквално пада а и не са малко случайте на припаднали.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Някъде май бяй чел, че след бокса мотокроса е най-изтощителния спорт, ама пак зависи от гледната точка, може би ако е за кратко време, защото ако говорим за изтощение вижте един маратонец как е бягал 42км над 2 часа, загубил е 2кг от теглото си което обикновенно не е над 60-65кг и на финала буквално пада а и не са малко случайте на припаднали.
      А аз съм чувал от няколко места че на първо място е плуването а на второ мотокроса.
      born to be wild
      Кольо Ковачев

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Имам личен опит от бокса ( по-точно кикбокс) и лично съм свалял два килограма за една тренировка-там знаете че има категории и теглото е важно затова се следи.Почти през цялото време имах чувството че ще умра от недостиг на въздух(аз съм по-лека каегория а там нещата са доста динамични),но за сметка на това се постига страхотна форма.Освен това с времето се развиват невероятни рефлекси,които в момента са ми страшно полезни,а също така и страхотна издържливост.Препоръчвам го на всички,още повече че е доста по-инетересно от фитнеса или бягането(докъто тренирах често съм тичал за подобряване на формата-ебати скуката).
        Съжалявам за спама-темата май беше за друго.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Като тук говорим за спортни постижения а не за ендуро туризъм какъвто повечето от нас практикуваме.
          Яската е много прав според мене,а и малко се заблудил , щото ти не уточни че става дума за ендуро туризъм в началото.
          Вероятно разглежда ендурото като спорт.Иначче нивото което Ясен кара това ми обясни , как сноуборда му помага именно там.То и тва се учи-биомеханика-положения на тялото спрямо околната среда.Неговият сноуборд зимата тренира именно това-скоростите на тялото са близки с тва на мотокроса,скачанията също-така че ето едно изклщючение-макар да не тренира зимата мотокрос-не му трябва толкова време за да свикне.

Коментар

За останалите не знам, но аз лично усетих доста разлика. Може и защото първото сериозно каране тази година да беше на фар, може и защото цял ден се борих с разни неща (плюс ремонт на мотора), но си беше тежко - реагирах бавно и с повече несигурност. Движех се доста бавно, а и на няколко пъти се паникьосах от случайни препятствия Не ми се беше случвало до сега... Явно обаче действа добре, защото следващия ден нямах никакви проблеми - направо си карах, като пич! А даже и пробвах малко крос...
            Последно редактирано от господин никой; 14-03-08, 01:45. Причина: typo...

Коментар

Не знам Яската как се поддържа с борд, ама ние цяла зима си караме ски и то сериозно и след първите 2 изкарвания няма да ти разправям как се чувствах....Не можеш да заместиш натоварването, което се получава при каране на мотор с друг спорт, но много помага ако формата ти не е загубена зимата някъде м/у виното и пържолите..
              А дали сте пробвали скуош?!?!?!

Коментар

Аз не бях карал между 1-2месеца и бях загубил форма от всякъде,но в мотоциклетния спорт се иска постоянство.!!!
                Последно редактирано от Жоро Донечки; 09-09-08, 14:06.
                [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Ради_DR 350 Преглед на мнение
                  в мотоциклетния спорт се иска постоянство.!!!
                  във всеки един спорт се иска постоянство

Коментар

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
                    във всеки един спорт се иска постоянство
                    Да така е но нямах мотор в този период между 1-2месеца.
                    [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

аз пък 4 седмици не се бях качвал на мотора
                      първо отпуска след това по чужбина, насам натам
                      и в понеделник вече нямах търпение да се кача,
                      оказа се че карах много по-добре отколкото предишни редовни излизания когато може би несъм бил в кондиция,
                      явно почивката си оказва значение
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X