До: За развитието на мотоспорта в България
Проблемът не е само в екологията. Факт е, че всяко нещо когато го Урегулират ... се съкращават права. Не искам да вещая някакви черни предсказания, но бъдещето /надявам се все по-далечно/ няма да предполага бурно развитие на тези спортове ...
Ще предполага бурно плащане за упражняването им ,което в още по-далечно бъдеще може и да доведе до стабилно развитие.
Но със сигурност разделът "Пътешествия и разходки с ендуро" - ще трябва да мине в нелегалност...
Или темите в него да са от типа :
1.Карания в и в/не около/ пистата ....еди коя си.
2.Вчера пак карах на трасето "х"
3.Желаещи за каране на .. "същото трасе"
4.Снимки от левия завой на Трасето
и т.н.
Мрачни мисли нахлуват в главата ми...
Мисля, че уникалното в нашата действителност е:
= бързото развитие на нерегламентираните екстремни спортове
= налице е спазването на вътрешни правила /създадени от тези общности/
= изключително ниската цена за практикуването им..
Това са ценностите, на които аз лично много държа и се радвам.
А когато се натрупа "критична маса"- достатъчен брой хора, които да пречат /с шума в национални паркове, да дразнят по пътеките на Витоша или да се избиват - смъртността в парапланеризма е доста висока за съжаление/ ще се появят много желаещи политици, министерства, агенции, комисии и т.н., които да ни урегулират...
Едва ли някой се съмнява в това.
Но горе главите
. Сега е друго !!!
Можем да караме почти където си искаме
така, че ...всичко е наред ...
Проблемът не е само в екологията. Факт е, че всяко нещо когато го Урегулират ... се съкращават права. Не искам да вещая някакви черни предсказания, но бъдещето /надявам се все по-далечно/ няма да предполага бурно развитие на тези спортове ...
Ще предполага бурно плащане за упражняването им ,което в още по-далечно бъдеще може и да доведе до стабилно развитие.
Но със сигурност разделът "Пътешествия и разходки с ендуро" - ще трябва да мине в нелегалност...
Или темите в него да са от типа :
1.Карания в и в/не около/ пистата ....еди коя си.
2.Вчера пак карах на трасето "х"
3.Желаещи за каране на .. "същото трасе"
4.Снимки от левия завой на Трасето
и т.н.
Мрачни мисли нахлуват в главата ми...
Мисля, че уникалното в нашата действителност е:
= бързото развитие на нерегламентираните екстремни спортове
= налице е спазването на вътрешни правила /създадени от тези общности/
= изключително ниската цена за практикуването им..
Това са ценностите, на които аз лично много държа и се радвам.
А когато се натрупа "критична маса"- достатъчен брой хора, които да пречат /с шума в национални паркове, да дразнят по пътеките на Витоша или да се избиват - смъртността в парапланеризма е доста висока за съжаление/ ще се появят много желаещи политици, министерства, агенции, комисии и т.н., които да ни урегулират...
Едва ли някой се съмнява в това.
Но горе главите
. Сега е друго !!!Можем да караме почти където си искаме
Коментар