Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За развитието на мотоспорта в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За развитието на мотоспорта в България

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
    Краси има и много хубъва снимка на нашият президент на федерацията които ми е и градски с всички други шефове мисля че единия се казваше Волвганг незнам си кои и там се говори че ще се отпуснат средства и пр.Но това е като всичко друго което се прави в БГ що не попитате самата федерация колко и отпускат и колко харчат че нешто маи сметките няма да излезат.А за самите курсове там има за механици на двигатели ,ходова част и електрическа част на мотоциклета.Но какво да се прави така е би ло и ще бъде в бг,тук за всяко едно такова мероприятие се дава гластност ,дори самата федерация ти дава точна информация в личен план .
    Колега,
    мотокроса в България , отдавна е наследствен спорт за съжаление.Много хорра са онеправдани , много хора са прецакани.Нщата винаги са се правили хаотично.По мое скромно мнение Богдан гледа да бута спорта напред , ама една птичка пролет не прави.

Н е ми се почават разказите за този иначе красив спорт , просто щото не искам да го очерням още повече с гадости, иначе бих ти разказал и за Пейчето-най-добрия при малките и за Бончо Аврамов и за Куманов.

До: Сътрудничество между България и Испания

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    Колега,
    мотокроса в България , отдавна е наследствен спорт за съжаление.Много хорра са онеправдани , много хора са прецакани.Нщата винаги са се правили хаотично.По мое скромно мнение Богдан гледа да бута спорта напред , ама една птичка пролет не прави.

Н е ми се почават разказите за този иначе красив спорт , просто щото не искам да го очерням още повече с гадости, иначе бих ти разказал и за Пейчето-най-добрия при малките и за Бончо Аврамов и за Куманов.
    Имам чувство, че с темата на Пепи ще настане голям спор, но няма как да не отговоря на Zbytsam по отношение на Богдан Николов.
    Мое лично мнение е, че се дават пари само за организиране на състезания и правене на трасета, но за мотоспорта като цяло надали се дават и 10% от всички тия милиони, което е много жалко.
    А като цяло мотоциклетния спорт в у нас е изпаднал в абсолютна летаргия и ако има някой състезател по-напред, то е със собствени средства, а не с пари от федерацията, които се дават примерно за огради на трасето в Севлиево и още куп безсмислени неща, а за потъналите пари в черни джобове на някой хора да не говорим...
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Пари има много но не отиват кадето трябва.Гушат си ги господата и хич не им пука че някой който може няма.Като си купи мотор и като може да си го поддържа ще кара.

Коментар

наистина ще стане голям спор ,но незнам Пепи бил ли си на Белпуик и дали знаеш че трасето е частно и се плаща за за всичко що влезе на негова територия

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Имам чувство, че с темата на Пепи ще настане голям спор, но няма как да не отговоря на Zbytsam по отношение на Богдан Николов.
          Мое лично мнение е, че се дават пари само за организиране на състезания и правене на трасета, но за мотоспорта като цяло надали се дават и 10% от всички тия милиони, което е много жалко.
          А като цяло мотоциклетния спорт в у нас е изпаднал в абсолютна летаргия и ако има някой състезател по-напред, то е със собствени средства, а не с пари от федерацията, които се дават примерно за огради на трасето в Севлиево и още куп безсмислени неща, а за потъналите пари в черни джобове на някой хора да не говорим...
          Хора настъпвате ме по мазола бре.
          Значи има няколко човека , които знаят за кво иде реч в мотокроса.Единия е Светлин от ДупницА-Зарето,гитви неговото дете,другия е Ради Роглев , Самир от Благоевград също.Последният , ако влиза тук го призовавам да разкаже защо се отказа от мотокроса.
          Пейчето - що кара добре?Щото тренира в чужбина.Що тренира в чужбина?-Щото майка му е в такива отношения с Богдан , в каквито аз искам да бъда с Цеци Красимирова.Не е само до пари-щот и други имат пари.
          Бончо (Овцата) Аврамов и Мишо (Циганина) Михайлов? Бончо е син на Ангел Бончев и има пари,що не се класира както трябва?
          Треньора му Мишо Михайлов нали развива теория , че трябва да се кара 1 път на 2 седмици и останалото било физическото, що не го изведе на по-предна позиция?
          Познавам 4 аматьора , дето го прават на пастет.
          Просто приемете нещата на доверие и ми повярвайте , че в Бг отдавна няма мотокрос , а има крадене.
          Как да ти го обясна , Краси:Примерно звъниш ми и ми казваш-Баце, трябва да оправдая едни пари-ми веднага правиме мотокрос отбор ,на който ме слагаш менажер,и аз започвам да ти изписвам по 40 комплекта гуми,при условие, че сме изхабили два," Това е Бг мотокрос а в момента.
          яд ме е че има и хора дето го обичат и взесто да си вземат по 3 ес класи , се набутват там и въпреки всичко не става, заради тия дето печелат от мотокроса.
          Е кой спонсор ще се навре там? ми никой.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
            Пейчето - що кара добре?Щото тренира в чужбина.Що тренира в чужбина?-Щото майка му е в такива отношения с Богдан , в каквито аз искам да бъда с Цеци Красимирова.
            Ако говориш за Печето (Петър Петров), не Пейчето ...
            та знаеш ли коя е майка му, аз поне я знам и съм убеден че няма нищо ама нищо общо с Богдан
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Пепи що пускаш такива теми бре човек гледай какво направи сега

Коментар

Колеги запалихте ме с тези думии ощте повече с тези за президента на федерацията.Син съм на един човек кито в далечната 1984 година започна пътуваниата по европа с Богдан.За нашия президент мога да ви говоря с часове и това което правят сега го правиха и тогава и преди се крадеше и преди се правеха много нешта .Благодарение на бащами ,които имаше един братовчет в тогавашното ЦК та от там доидоха и парите и контактите с Балкан Кар и много др.те тогава не правеха ништо та камоли сега.И за пистата по мотокрос в Плевен там мангизи лапнаха много хора,ама не им се получи играта.И за многото кадърни момчета които знаеха да карат но Богдан не им даваше.Има една много стара приказка че СЪС СТАРИ К......И НОВ БАРДАК НЕ СЕ ПРАВИ.
                Последно редактирано от pepimotos; 17-02-08, 21:56.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Ако говориш за Печето (Петър Петров), не Пейчето ...
                  та знаеш ли коя е майка му, аз поне я знам и съм убеден че няма нищо ама нищо общо с Богдан
                  Ще запазя малко мълчание тук-ще изпаднем в спорове,щото виждам вече чия страна ще защитиш.
                  Неговият случай е една голяма изммама.Пак добре че крайният резултат е нещо хубаво.
                  Мога да ти кажа много неща , но ще замълча...щом си наясно със случая предполагам се досещаш защо.

Коментар

И аз не искам да споря а и никой няма да защитавам.
                    Пак изметнахме темата, така че не е лошо да напишем нещо и по нея.

Коментар

И аз не искам да споря а и никой няма да защитавам.
                      Пак изметнахме темата, така че не е лошо да напишем нещо и по нея.
                      Ок стискаме ръце.
                      Лошото е че пак нищо хубаво не мога да кажа.Освен да кажа че доста трасета в Испания са бая платени и пак ще се превъртят пари, друго ... не се сещам да кажа хубаво по темата.Сори,млъквам.

За мен нещата звучат така-Краси и Збитсам се побратимяват и ще си сътрудничат.Краси ще кара Хондата на Збитсам,за което ще заплаща 10 лв. на каране, Збитсам ще кара КТМ-а на Краси , за което ще заплаща 200 лева.

Коментар

По последна информация трасето в селиево също става платено!

Коментар

По последна информация трасето в селиево също става платено!
                          Че то и Ридо е платено,Красенце-басенце
                          10лв.

Коментар

Е за Ридо незнам, несъм от този край
                            А Севлиево доколкото разбрах става 20 лв а не 10, другите 10 в джоба на zbytsam и краси

Коментар

Е за Ридо незнам, несъм от този край
                              А Севлиево доколкото разбрах става 20 лв а не 10, другите 10 в джоба на zbytsam и краси
                              Става от тия пари една десета да заделиме за мотокроса , пак ще направиме повече!!! Нищо че в Испания е 100тина евро и нагоре -в зависимост кои съоръжения ползваш.
                              Ясно е за каква взаймопомощ говорим

Пускам Обява -Краси и Збитсам търсят да помогнат на някой,както Испания помага на Бг в мотокроса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X