Италианските са най-напомпени, но като се поучиш малко на задна и трябва да го продаваш, че толкоз му е
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля помогнете с въпрос за каране на задна гума
Свий
X
-
и аз съм против скутерите .... как се пребих с един такъв боклук .... обелих си сичките кокалчета и още имам белег на лакътя ... мани да паднеш на павета и да си само по тениска и с къси панталони не си е работа .....
На моторетката си много по стабилен от тея джаги
[Metal Mulisha]
KTM: Ready to Race
Коментар
-
Всичко е въпрос на натрупан опит. Но определено ако си карал само мотор и се качиш за сефте на скутер изпитваш дискомфорт.Първоначално публикуван от offroad.hit.bgи аз съм против скутерите .... как се пребих с един такъв боклук .... обелих си сичките кокалчета и още имам белег на лакътя ... мани да паднеш на павета и да си само по тениска и с къси панталони не си е работа .....
На моторетката си много по стабилен от тея джаги
Коментар
-
момчета карането на задна може да е атрактивно но с малко желание и упоритост може да се научи сравнително бързо
МНОГО ПО ТРУДНО е да се научи бързото каране по мотокрос или хард ендуро трасе
там има много челъми и челъмчета които се усвояват по бавно и трудно особенно като няма кой да ти ги каже
и трябва сам да експериментираш и умуваш
най добрата тренировка е участието в състезания и колкото се може повече
така че не пропускайте възможност освен това внимателно наблюдавайте по добрите от вас от къде как минават
а за всичко това може би най важно е и физически как си подготвен
ако се задъхваш от пет стълби по добре първо потренирай и тогава се юркай по крос и ендуро то между другото и продължителното каране на задна е доста изморително
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар