Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля помогнете с въпрос за каране на задна гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Италианските са най-напомпени, но като се поучиш малко на задна и трябва да го продаваш, че толкоз му е
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
      Италианските са най-напомпени, но като се поучиш малко на задна и трябва да го продаваш, че толкоз му е
      Наистина е така. Особено тия Gilera. Много скапан мотор

Коментар

Манете ги тея скутери 2 години само 50 кубика карах истината е в мотор над 50 кубика но с скорости
        от кал не се пази:)

Коментар

и аз съм против скутерите .... как се пребих с един такъв боклук .... обелих си сичките кокалчета и още имам белег на лакътя ... мани да паднеш на павета и да си само по тениска и с къси панталони не си е работа ..... На моторетката си много по стабилен от тея джаги
          [Metal Mulisha]
          KTM: Ready to Race

Коментар

Първоначално публикуван от offroad.hit.bg
            и аз съм против скутерите .... как се пребих с един такъв боклук .... обелих си сичките кокалчета и още имам белег на лакътя ... мани да паднеш на павета и да си само по тениска и с къси панталони не си е работа ..... На моторетката си много по стабилен от тея джаги
            Всичко е въпрос на натрупан опит. Но определено ако си карал само мотор и се качиш за сефте на скутер изпитваш дискомфорт.

Коментар

момчета карането на задна може да е атрактивно но с малко желание и упоритост може да се научи сравнително бързо
              МНОГО ПО ТРУДНО е да се научи бързото каране по мотокрос или хард ендуро трасе
              там има много челъми и челъмчета които се усвояват по бавно и трудно особенно като няма кой да ти ги каже и трябва сам да експериментираш и умуваш
              най добрата тренировка е участието в състезания и колкото се може повече
              така че не пропускайте възможност освен това внимателно наблюдавайте по добрите от вас от къде как минават
              а за всичко това може би най важно е и физически как си подготвен
              ако се задъхваш от пет стълби по добре първо потренирай и тогава се юркай по крос и ендуро то между другото и продължителното каране на задна е доста изморително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X