Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ISDE 2008 / Серес Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ISDE 2008 / Серес Гърция

публикували са трака и точките на тестовете за 6-те дни
    отваря се в мап сорт или гугъл ърт

слагам го като прикачен
    Прикачени файлове
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз и бат Дак тръгваме в сряда или четвъртък.Взимаме и моторите.
      ........................
      Иван Маринов
      CRF 250 X
      Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Класирането до момента на ISDE 2008
        забележете гърка Сиафарикас който стана първи в Севлиево на кое место е тук, а като го гледахме как кара си биехме мастики
        Много странно е че Сервантес и Салминен са толкова назад а са супер класни състезатели ...

WORLD TROPHY (by rider)
        CASELLI Kurt,– USA – (1-E3)
        GUERRERO Crist. – ESP - (1-E2)
        GUILLAME Seb.– FRA -(2-E3)
        MERRIMAN St. –AUS – (3-E3)
        BELOMETTI Ales.– ITA- (2-E2)
        DINI Fabrizio – ITA – (3-E2)
        THAIN Rodrig –FRA- (4-E2)
        CERVANTES Ivan –ESP – (1-E1)
        SALMINEN Juha –FIN –(5-E2)
        GAULTIER Julien –FRA-(2-E1)

85. SIAFARIKAS Vas.-GRE-(26-E1)
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сервантес е първи в класа си, но в оверала е назад...
          Вероятно трасето е по-подходящо за мощните мотори... Оверала е окупиран от Е-3... така че и гъркът затова е на 85то място, но пък в класа си е 26ти, което хич не е зле - там всички са карачи та карачи, силите са доста изравнени... От значение са и заводско финансираните и подготвени мотори

Коментар

Ще има ли някакво затворено трасе, подходящо за зрители, в останалите дни. Ей го де е Серес, с удоволствие ще отида еднодневно да позяпам.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Да, в събота е крос трасето и се кара тип мотокрос.
              Аз мисля да ида да погледам в петък и събота.

Коментар

с пенев от форума мислим да тръгваме в четвъртък..много рано сутринта..като ще минем през александрополис и кавала..на нас от там ни е по пряко а и пътя е по хубав и спокоен..само ще гледаме да не се снимаме до гръцки военни обекти

Коментар

Аз също имам намерение с петък пред нощтта да отпрашвам натам, и сутринта рано да съм там ....ако не ми мине котка път.
                  Засега май сме 2ма с 1 кола а пътя не е малко.
                  Ако някой който е близко до Севлиево посока София , Благоевград и границата може да се комбинира с нас за да ни излезе по евтино.
                  Спането май ще е на палатки

Коментар

Много странно е че Сервантес и Салминен са толкова назад а са супер класни състезатели ...

WORLD TROPHY (by rider)
                    CASELLI Kurt,– USA – (1-E3)
                    GUERRERO Crist. – ESP - (1-E2)
                    GUILLAME Seb.– FRA -(2-E3)
                    MERRIMAN St. –AUS – (3-E3)
                    BELOMETTI Ales.– ITA- (2-E2)
                    DINI Fabrizio – ITA – (3-E2)
                    THAIN Rodrig –FRA- (4-E2)
                    CERVANTES Ivan –ESP – (1-E1)
                    SALMINEN Juha –FIN –(5-E2)
                    GAULTIER Julien –FRA-(2-E1)

85. SIAFARIKAS Vas.-GRE-(26-E1)
                    ..на ISDE ..ако си в първите 100 ..значи си "фърс"
                    ..и между другото най вероятно пича ще вземе поне сребърен медал ако не и златен
                    ..там златен медал или сребърен получават ..не точно за това на кое място са от първия а за това процентно колко по лошо време си дал от първия..ако процента е малък..например 50 души сте в една две секунди..с много малки разлики във времето и на практика тези 50 души са дали статистически почти същото време като първия..то те взимат златен медал..ако си с по голяма разлика процентно от времето на първия -сребърен медал и така нататък..това се прави понеже има много карачи класни а и все пак е нещо като олимпиада..и важното накрая е ..класирането по нации ...за което вече всеки според точното си класиране от нацията която представлява носи или не точки
                    Последно редактирано от mitkov; 03-09-08, 12:39.

Коментар

Е нещата през 2рия ден започват да придобиват по-друг вид
                      американеца е паднал надолу заради наказание от 1 минута

GUERRERO Cristobal – ESP – Yamaha (1-E2)
                      SALMINEN Juha (+9".56) FIN –KTM (2-E2)
                      GUILLAME Sebastien (+37".76) FRA - Husqvarna (1-E3)
                      CERVANTES Ivan (+46".63) ESP –KTM (1-E1)
                      CASELLI Kurt (+47".64) USA – KTM (2-E3)
                      TARKALLA Marko (+49".4 FIN-KTM (3-E3)
                      DIETRICH Ricky (+49.47") USA-Kawasaki (2-E1)
                      MERRIMAN Stefan (+56".89) AUS – Aprilia (4-E3)
                      BELOMETTI Alesandro (+1':00".29) ITA- KTM (3-E2)
                      NAMBOTIN Christophe (+1':07".31) FRA-GasGas (5-E3)

Коментар

Краси, звъннете да пием по кафе и да се запознаем като минавате през Сандански. Без значение по кое време на денонощието! Телефона ми го има в профила.
                        Че аз май се очертава да не ходя до Серес!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Краси, звъннете да пием по кафе и да се запознаем като минавате през Сандански. Без значение по кое време на денонощието! Телефона ми го има в профила.
                          Че аз май се очертава да не ходя до Серес!
                          Добре Слави, евентуално навръщане но не обещавам 100% че нали знаеш как е по пътищата.
                          А я кажи знаеш ли къде може да се преспи, било в гърция било близо до границата с нея на ниска цена.

Коментар

За Гърция не знам. Аз само 2 пъти съм ходил и без преспиване, 1 път до Солун и 1 път до Сидеро Кастро.
                            Доколкото знам Серес е на около 40 км. от границата, а границата е на 20 км. от Сандански. В Сандански хотели има бол, ама за цените трябва да разуча. А ако ви е далеко Сандански, в с.Кулата също има хотел (на самата граница) отвън изглежда добре, ама вътре как е и цените, не ги знам! Ако искаш утре мога да разуча и да ти пиша или да ти се обадя, ако си дадеш телефона.
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Класирането от вчерашния ден, в скобите отпред е класирането от предните дни. Моя любимец Салминен вече показва кой е всъщност
                              Caselli и Guerrero са прекратили участие, испанеца си е счупил крака, но е е сериозно и ще мине без операция, а американеца е претърпял падане заради което също е прекратил участие.

(9-2)SALMINEN Juha 1:25':44".98 FIN –KTM (1-E2)
                              (3-3) GUILLAME Sebastien (+50".25) FRA - Husqvarna (1-E3)
                              (8-4) CERVANTES Ivan (+1':02".09) ESP –KTM (1-E1)
                              (12-7) DIETRICH Ricky (+1':11".81") USA-Kawasaki (2-E1)
                              (4-8 ) MERRIMAN Stefan (+1':14".69) AUS – Aprilia (2-E3)
                              (13-6) TARKALLA Marko (+1':17".30) FIN-KTM (3-E3)
                              (11-10) NAMBOTIN Christophe (+1':30".98 ) FRA-GasGas (4-E3)
                              (7-11) THAIN Rodig (+1':39".18 ) FRA –TM (2-E2)
                              (5-9) BELOMETTI Alesandro (+1':41".61) ITA- KTM (3-E2)
                              (6-12) DINI Fabrizio (+1':58".46) ITA – YAMAHA (4-E2)

В класирането по нации първи са французите, следвани от Италия и Щатите, а 4-ти и 5-ти са Финландия и Испания.

При жените води добре познатата ни от Дакар, Ludivine PUY с GAS GAS, втора е пак французойка Alicе GENESTE с TM, а трета е пак известната американка Maria FORSBERG с КТМ, все европейски марки
                              Последно редактирано от Краси; 04-09-08, 11:37.

Коментар

..върнахме се успешно..наистина приятен уикенд изкарахме..
                                -спането не бе никакъв проблем..направо легнахме на една поляна до трасето..аз си носех надуваем дюшек а другите некакви чували спални и така..
                                поизкъпахме се и на бяло море..голям кеф

...само ..ми се развали кефа ..като видях че даже и венецуела и турция имат отбори там ..а ние...стоим и гледаме отстрани ..но..както и да е де .....
                                ..като се пооправим ще напускаме и от снимките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X