Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ISDE 2008 / Серес Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ISDE 2008 / Серес Гърция

Колеги от 1-ви до 6-ти септември тази години ще се проведе International Six Days Enduro, или казано на български Международно шест дневно ендуро.

Местоположението е съвсем близо до нас, Серес, Гърция.
    Състезанието е завършек на Световния ендуро шампионат и е отборно по нации. Събират се отбори от почти всички европейски държави които имат традиции в ендурото както и много отвъд океана като Щатите, Колумбия, Еквадор, Австралия, Япония и Канада.

Мисля че това състезание не е за изтърване и предлагам да си направим една организация затогава, време има доста, желание още повече
    Знам че има доста хора от форума които ходят често из Гърция или пък други такива които имат роднини там. При добро желание от тяхна страна може да се поразучат близки до Серес местенца за настаняване и отмора. Разбира се не е задължително да се присъства всичките 6 дни Всеки ден е за него си, и предлага достатъчно емоции за зрителите.

Мисля че ще е доста приятно да си спретнем една оффроуд форум сбирка с много бира и кебабчета пък било то и на гръцка територия

ето и официалния сайт на ISDE 2008
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

До: ISDE 2008 / Серес Гърция

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Колеги от 1-ви до 6-ти септември тази години ще се проведе International Six Days Enduro, или казано на български Международно шест дневно ендуро.

Местоположението е съвсем близо до нас, Серес, Гърция.
    Състезанието е завършек на Световния ендуро шампионат и е отборно по нации. Събират се отбори от почти всички европейски държави които имат традиции в ендурото както и много отвъд океана като Щатите, Колумбия, Еквадор, Австралия, Япония и Канада.

Мисля че това състезание не е за изтърване и предлагам да си направим една организация затогава, време има доста, желание още повече
    Знам че има доста хора от форума които ходят често из Гърция или пък други такива които имат роднини там. При добро желание от тяхна страна може да се поразучат близки до Серес местенца за настаняване и отмора. Разбира се не е задължително да се присъства всичките 6 дни Всеки ден е за него си, и предлага достатъчно емоции за зрителите.

Мисля че ще е доста приятно да си спретнем една оффроуд форум сбирка с много бира и кебабчета пък било то и на гръцка територия

ето и официалния сайт на ISDE 2008
    Това е много добра идея за сбирка, а и този път време има достатъчно всеки да си нагласи плановете! Аз и шеста дена няма да мога да съм там, ама поне два пъти ще се постарая да прескоча до Серес от 1-ви до 6-ти.
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

ето и един торент файл със последното 2007 ISDE от Чили
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

една оффроуд форум сбирка с много бира и кебабчета пък било то и на гръцка територия
        ..кви кебапчета бре
        според мен ще е грехота да не участваме още повече че за ПРЪВ път ISDE e толкова близо до България

с братчеда ММ от форума обсъждаме от 1 година насам участие в тези сикс дейс и мисля че ще е абсолютна срамота България да не се представи с участници .още повече че в тези състезания се представят отбори от цял свят и има и много по на аматьорско ниво участници -не са само професионалисти макар че и от профи състезателите..са си там всичките ..но това е нещо като световна мотоолимпиада на ендурото ..по принцип все е в некакви далечни дестинации..миналата година бе в чили-предишната в нова зенландия..най близо до сега до нас бе в словакия и полша 05 та и 04 та година...тъй че..да стягаме няколко отбора и да заминаваме ..всяка страна има право на няколко отбора -трофи джуниар и тн..

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
          ..кви кебапчета бре
          според мен ще е грехота да не участваме още повече че за ПРЪВ път ISDE e толкова близо до България
          Мммм, на Серес, където ще е старт финала на състезанието правят суфлаки (шишчета) , кебапчета нямa. Но когато не си ял цял ден помниш вкуса им с години. Добра идея е това с участието. Още повече, че едва ли самото състезание ще е много трудно, а е на има - няма половин час път от границата
          Живей за всеки дъх!

Коментар

2005 та ходихме на световното в серес.. хапнахме БАЯ софулакита ..виж че ще е много лесно ..не съм съгласен ..всеки ден се карат по 200 и малко километра..е..от тях само около -50-60 са скоростни етапи за време но..пак си е сериозно..и си е 6 дни..всеки ден по цял ден.. каране а 6 тия ден е нещо като мотокрос

Коментар

All entry forms must be sent to secretariat between 12 March 2008 and 04 June 2008
              ООПССС ..имаме време до 4 ти юни макс да пратим документите за записване

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                ООПССС ..имаме време до 4 ти юни макс да пратим документите за записване
                Ми айде де действайте!!! Че само да зяпаме без да викаме "А'ре наш'те!!!" не е толкова тръпка

Коментар

Митков незнам какви отбори точно се сформирват и една държава на колко отбора има право. Не съм чел регламента на isde но това което гледам по филмите си е профи ниво, ти за него ли смяташ да се направи отбор или за някой друг клас?

Коментар

краси ..нормално е по репортажите да дават ..най добрите
                    ..а в исде ..наистина участват и най добрите от цял свят ..но например тия в клас клубман са си по аматьори ..а и в трофи тимовете..не всички държави имат толкова силно ендуро..така или иначе всеки участник се представя под флага на страната от която е ..колкото може да кара толкова-това е олимпиада и важи -олимпийският принцип-важно е участието..

..дори до толкова има аматьорско участие че бях чел изказвания на топ пилоти че..хубаво била идеята да смесиш аматьори и професионалисти на едно..но когато смесиш...ПРЕКАЛЕНО много аматьори с малко професионалисти както било на ISDE не било чак толкова хубаво
                    ..така че..няма кво да се шашкаме..освен това не мисля че сме ама чак пък толкова зле ..все пак ..знаем къде е съединтеля знаем къде е газта.... ..квото тва ..никой не очаква от нас като идем там да бием салминен или да ударим сала у земята ..нищо не можем да загубим ..напротив ..само можем да спечелим от такова участие ..ще си караме за кеф и каквото стане ..това

Коментар

Четох сайта им, но не открих нищо за четириколки... Участват ли по принцип ATV-та ?!?

Коментар

Незнаех че на ISDE има и такива по-ниски класове с право на участие на аматьори.
                        Иначе наистина би било добре да вземем участие, но това си е сериозен ангажимент, трябва да мине под влага на Ендуро федарацията щом ще представяме България, според мен.
                        Ще са необходими и спонсори и доста солидна сума за цялата проява, все пак това са цели 6 дена и ако наистина има отбор трябва да се подходи много сериозно към нещата.

Хайде да изчакаме да се върне Жоро от Виена, та да видим какво ще каже и той по въпроса в ролята си на председател ;-)

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                          Четох сайта им, но не открих нищо за четириколки... Участват ли по принцип ATV-та ?!?
                          според мен не, досега несъм видял нито видео нито снимка на атв по време на ISDE

Коментар

Не, няма четириколки
                            Отдавна сме заприказвали за това състезание, но сме толкова подредени и организирани, че накрая ще изтървем крайния срок за записване
                            Тов състезание е своеобразна Купа на нациите в ендурото и участието на национален отбор от България е задължително!!! Само, че Комисия ендуро няма възможността да финансира участието на този отбор. Аз лично вярвам (и ще направя всичко възможно за това), че ще отбор ще бъде организиран и България ще участва в това състезание!
                            Очаквайте по-конкретна информация и новини по темата...скоро.
                            К. Кулев

Коментар

по принцип който реши може и самостоятелно да участва..като пак представя флага на държавата си..но наистина е добре да се организираме
                              ..между другото има доста специфики това състезание..например-всеки състезател ЗАДЪЛЖИТЕЛНО САМ ТРЯБВА ДА СИ СМЕНЯ ГУМИТЕ ..за което има време само около -10 тина 15 минути макс..за това време тр да е сменил 2 гуми и още сума ти неща да оправи по мотора си -пак САМ ..много от нещата по мотора се пломбират и нямаш право да ги пипаш и ремонтираш а и време защото времето за престой в бокса е много лимитирано..целта е да се изпита не само издръжливоста и качествата на карача но и на машините

..калине ..квото организираш организирай..имай ме и мен в предвид ..при което

ПП. -атв та НЕ участват
                              ..това е състезание само за мотоциклети..всъщтност май е най най старото мото състезание

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X