Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ISDE 2008 / Серес Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ISDE 2008 / Серес Гърция

Скоро ще ми пратят регламента на шестдневката и ще ви дам пълна информация.
    Ще направим всичко възможно да участвуваме с отбор на България

Само дето не си мислете, че това е мото-събор. Притежанието на международен лиценз ще е задължително !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

..лиценз не лиценз участието ни там е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Коментар

..Колеги ..4 ти юни е крайният срок и..наближава застрашително
        ..регламента го четох четох....правих сметки изчисления и бях решил и сам да се запиша и да ида..оказва се обаче че все пак трябва от федерацията да се дадат заявки и тн..освен това се оказа че има и такса от 750 долара на участник..айде пътни горива гуми и спанета ..бях понагласил бюджета ..но вече и с тая такса и със застраховката /не съм съвсем сигурен нашите дали ще важат там-а тр и мотора и райдъра да имат/ ..нещата излизат извън това което бях предвидил и семейния борд ме смъмри строго ..с предупреждение за изключване а и просто не става това е купа на нациите трябва да си идем организирано и да се организират нещата на ниво федерация..говорих с Жоро Хаджиев и с Калин Кулев -и двамата представители от комисия ендуро..Жоро каза че наскоро сме изгубили важен спонсор на който е разчитал ..но че има нещо в предвид..лошото е че няма много време 4 ти юни е..след няколко седмици а ..още по лошото е че ISDE друг път на 30 км само от границата ни едва ли ще има ..дето вика Калин и на 300 даже няма да има ..по принцип повечето пъти даже е на друг континент не на европейският.. тоя път до нас дойдоха..но като гледам вероятността да идем е минимална ..макар че Жоро каза че все пак има някаква надежда де но..
        ..нищо поне ще идем да гледаме и да хапваме суфулакита ..в тия дисциплини сме шампиони то и само да гледае пак ще е интересно сигурен съм..а се надявам че поне да идем да гледаме ..ще успеем да се организираме
        Последно редактирано от mitkov; 12-05-08, 12:27.

Коментар

До три дни ще имаме вече регламента на шестдневката и ще действаме.
          На всяка цена трябва да съставим отбор !
          Ако не го направим, ще сме най-големите балъци на света. Ще гледаме да намерим пари поне за такса-участие, а за повече ... едва ли !
          Има и други схеми, за да не се набутваме толкова, ама ще ги обмислим.
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Аз се акредитирам като журналист, пък ще му мислим за пари като му дойде времето. Дано имаме БГ отбор, за който да се пише и снима! Таксата за участие е 750 долара и се изисква заявката да бъде изпратена от националната федерация в срок до 4 юни.
            Последно редактирано от roumen5; 12-05-08, 16:27.
            Живей за всеки дъх!

Коментар

-Junior World Trophy Teams.... има го в началото, но в текста по-надолу - нищо конкретно!
              Нещо не ми се връзва как по пътищата на Гърция(извън специалните етапи) ще се движат неправоспособни(14 год.-18 год.) ...Или е в текста "под 23 год." автоматично се подразбира джуниъри между 18-24 г. Колкото до бройката от 4 джуниъри от на отбор - все ще се съберат...
              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
              KTM 350 SX 2011

Коментар

Ако не го направим, ще сме най-големите балъци на света
                - абсолютно съгласен

пък ще му мислим за пари като му дойде времето
                ..-точно това е кофтито че тези 750 долара трябва да се внесат до 4 ти юни иначе заявките няма да важат..пише го в регламента изрично

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                  - абсолютно съгласен

..-точно това е кофтито че тези 750 долара трябва да се внесат до 4 ти юни иначе заявките няма да важат..пише го в регламента изрично
                  Грешиш! Не до 4 юни, а до 16 юли. Пише го в регламента.
                  Живей за всеки дъх!

Коментар

Грешиш! Не до 4 юни, а до 16 юли. Пише го в регламента.

аз до колкото разбрах пишеше че ги приемат заявките до 4 ти юни а после на друго място се казваше че тези които не са превели парите заявките им няма да са валидни -дано наистина да е до 16 ти

между другото ктм ще дават мотори под наем специално за това състезание -специални подготвени..но наема е соленичък ..за някой дето идва от нова зенландия или от още по далеч има смисъл но за тези които са по наблизо /като нас/ май много няма
                    наема за състезанието мисля че бе 1700 за 2 тактов и 2000 евро за четеритактов мотоциклет ктм 09 модел сих дейс лимитирана бройка с доста подобрения..-това всъщтност е по неинтересната чест а по-интересното /за нас / и че след състезанието тези мотоциклети ще се връщат в завода за "притягане" и ще се продават

Коментар

Малко реклама ... и за надъхване

http://www.youtube.com/watch?v=V06Ds...eature=related
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Момчета ISDE-то наближава,
                        дайте да се уговорим да ходим да гледаме. Аз мисля да отида поне за 2 дена. Някой има ли повече информация кога е по-добре да се иде, в първите или в последните дни. Също така някой ако знае евтини места за настаняване нека да казва.
                        Хайде давайте идеи че не остана време.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                          Малко реклама ... и за надъхване

http://www.youtube.com/watch?v=V06Ds...eature=related

Я, министерството на туризма са им спонсори!
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

нормално е министерството да са спонсори защото това състезание е освен всичко друго и една невероятно ефективна реклама и на страната а и реално за това състезание се изсипва доста голямо количество народ ...в региона..хотел и хотелче предполагам наоколо всичко ще е заето ..аз се чудя дали да не закача караваната и мотора и да направиме един бивак..предполагам и бат жас ще дойде с караваната..а и други..ще стане супер веселба ..иначе за наблюдаване предполагам последните 3 дни ще са най интересни а и последния ден има общ старт на всички по класове на мотокрос теста за финал мисля че ще е много интересно да идем а и ще научим много нови неща

Коментар

А първия ден не се ли кара някакво затворено трасе като Х трак или направо тръгват по горите.
                              Защото аз мислех да ходя първите 2 дена.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

не то си е по системата на ФИМ както последното в севлиево а и както и другите шампионати
                                - екстрийм тест трябва да има ..всеки ден само май разликата е че не се карат едни и същи тестове 6 те дена а май са включени и различни в някои от дните а и преходите за точно време са по повече километри
                                ..най ясно ще стане като идем но мисля че последните 3 дни ще е най добре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X