Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най накрая - DUST TO GLORY

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

а има и много бонус филчета на DVD-то и много кадри от създаването на филма.

Коментар

така и неможах да сваля филма, каде се продава, искам да си го купя но във видеотеката до нас го няма
      ей тва е проблем който много ме дразни
      от една страна пиратството
      ама от друга ако решиш наистина да си го вземеш нещо и да не е пиратско просто не може да се намери
      със сателитните телевизии е подобен въпроса
      качват ти кодовете пиратски и си гледаш за което пак ти зимат пари и то не малко ама и ти казват че ти вършат невероятна услуга
      а ако решиш да си го купиш тоя пакет не е чак толкова скъпо като гледам ифото но просто в бг няма от къде да го вземеш
      тоест тия там искат пари но не предлагат пакет демек ти казват тиси абориген няма да ни гледаш програмите и двд тата
      щом не продават пакети то да пуснат програмите за нашата територия фрии както и правят някои де
      да ни позарибят а после изведнъж да ги кодират ма да пуснат и пакети да се продават
      като не го правят ще си взимаме от пиратите кво да прайм

Коментар

Определено има и минуси, че сме се родили в БГ.

Ненамирането на продукта в магазин близо до теб е добро оправдание за пиратство, но само оправдание. Естествено и аз съм пират и не го отричам, но вече много неща си купувам, когато преценя, че си заслужават парите, като този филм примерно.

Пример: в близкият магазин до теб не се продават и бутала за сузуки, но не разбиваш нощем гаража на съседа със сузуки и да му оркраднеш неговото, нали?

Коментар

нещата с резервните части са съвсем други
          проблема е сложен
          а и не е от нашта компетенция като цяло
          лично аз не обичам пиратските неща
          досега когато и да сам си взел все за нищо не стават
          в повечето случаи и въобще не тръгват
          филмите пък са с кофти качество лоши субтитри и.т.н.
          то като ше е така по добре да не го гледа човек
          специално музика за колата все си зимам лицензирана а не пиратска даже някои ми се чудят
          но има много неща които просто толкова трудно се откриват че на практика все едно ги няма ,е поне в бг или по скоро в нашия край
          щото ми се струва че софия отдавна не е БГ
          ами все едно друга държава

Коментар

...

Може пиратството да не е хубаво нещо, но ... и в Америка има пиратство ... Американците са най-големите пирати ... и след тях се нарежда Китай ... не, че е извинение ...
            А нашите най-големи флмови разпространители Александра, което сега налагат законите ... помня видеотеките им с презаписвани касети, дублирани от безжизнен женски глас за всички герои ...
            Купувал съм си много аудиокасети от ... помня ли как се казваше голямата "легална" верига магазини ... сигурен съм, че са толкова лицензни, че мога и в затвора да ида за тях ...
            Едва след 2000 година може да се каже, че има някакви авторски права в БГ ... но при средна заплата от 300 лв (за провинцията това е голяма заплата) как оже човек да даде 12 лв за касетка?
            И накрая пак стигаме до въпроса за наличноста ... къде мога да си купя филма "Брат" на ДВД? албумите на "Наутилус" или "Любе" ...
            Може би хората с по-добри заплати, които пътуват повече може и да си ги намират и да си ги купуват ... за болшинството остава единствения изход ...

Освен това за лична употреба не е толкова лошо ... човек трябва да се учи и да се развива ... друг е въпроса, ако започнеш да препродаваш чуждия труд ...
            Хайде някой да ме убеди, че си е купил 3D Studio MAX, за да се научи да работи на него??? няма такъв човек ... имаше някаква малка част от софтуера, който можеше да се купи с учебна цел на поносими цени ...

Аз работя предимно на Макромедиа Директор - не го бях виждал преди да почне ребота в една пловдивска фирма - първите 6 месеца работихме с нелегални копия, след това се "легализирахме" - от германския офис но пратиха останали бройки, които не ползват там ... на немски ... Софтуерния продукт може да се купи с учебна цел ... по договаряне, но! ако си фирма с дейност обучение (учебно заведение) и то едно копие за всеки СЕРТИФИЦИРАН преподавател ... във всички останали случяи трябва да си го платиш ...
            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Re: diavol koleda

Първоначално публикуван от diavol koleda
              Хора даите субтитри
              Ето ви субтитри ... обаче са на английски ...
              ако се навие някоя групичка може да ги преведеме доста бързо

http://offroad.hit.bg/DusttoGlory200...x-dtg-xvid.srt
              [Metal Mulisha]
              KTM: Ready to Race

Коментар

Моята версия на филма си върви добре! Филмът наистина е направен добре и си има худжествена стойност, като режисура и звук. Хората са се потрудили от много кадри документален материал да направят художествено произведение и са успели. Аз определено го харесвам

Коментар

Абе Жоре слушам чета за тоя филм ама не съм го гледал още И какво е това състезание Баха Карат ли тия американци те маи качествен офф-роуд не правят

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                    Абе Жоре слушам чета за тоя филм ама не съм го гледал още И какво е това състезание Баха Карат ли тия американци те маи качествен офф-роуд не правят
                    Пеко, прекъляваш с алкохола!

Коментар

къв офф роуд в щтатите бре
                      то там само магистрали

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                        С две думи: Взимаш си компютър (може и лаптоп), обаждаш се на близнаците да ти донесат всички филми за BAJA 500 и 1000 и докато си бачкаш джипа си го гледаш за да понаучиш това-онова за състезанието. Срамота!

Коментар

Жоро абе тва е добра идея

Имаме вече към 50 диска с Баха и Сан Фелипе и може от наи добрите моменти да се сглобят два три яки филма

Коментар

Тъй ли? Ами що се правиш на луд тогава?!
                            Да, ама трябва някой да се заеме с филм! Оffroad.hit.bg имаше желание да сглобява нашия Ерзберг, ама даже не ми остава време да му запиша файловете. Виж, той може да се наеме

Коментар

а кой щте зглоби филм за българския ендуро шампионат
                              засега само събин прави нещто по въпроса
                              на повечето състезания има една сюрия хора дето снимат и накрая нищто не сме видели

Коментар

Серсемска работа! Аз на старозагорското състезание уж уредих всяка двойка по контролите с камера и накрая - нищо. Тоя забравил да снима, другият не мога да го открия, третият не може да намери касетата, четвъртият я заложил на камък, ама тя снимала само земята. А хората от фирми и евентуални спонсори искат материали от състезанията. Не може тъй да иде феланкешията и да каже: "Бе ние сме голяма работа, дайте пари!"
                                Явно от тук нататък тия дето снимат, трябва да се вързват по местата и после да се развързват като ти дадат касетата от камерата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X