Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най накрая - DUST TO GLORY

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

diavol koleda

филма вече и аз го имам ма даите субтитри те са законни за тях никои нищо няма да каже качете ги за да ги взема че немам субтиртри и малко е гадно тъй
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

въобще не ми отваря страницата за линка за зареждане. кво да праяа
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от краси
        и аз съм против пиратството, но когато измислят по нормални цени съобразени с нашия стандарт в българия и в частност в провинцията (защото софия е друго) тогава може и да си го купим.

хем ние ще сме доволни хем те ще вземат някой долар
        Съгласен, но има хора с доходи близки до запъдните, към тях главно беше това мнение....

Коментар

гледах филма
          само дето нямаше звук
          от начало тръгна леко на пресекулки и после съвсем изчезна
          между другото до сега не съм видял филм на пиратски запис който да върви както трябва
          или субтитрите му са калпави или нещо друго

та за филма
          според мен филма представя състезанието по типичния американско героичен начин в стил "ние сме голяма работа и сме супер луди"

от бая1000 се интересувам от мноого години и имам събрани доста материали за състезанието
          1995г например италианското списание тутомото беше изпратило отбор да участва с...скутер Джилера тайфун 125 модела с дебелите гуми който става и за оффроуд е естествено модифициран вариант
          и си завършиха без проблем като бяха съобщили и колко точно струва и всичко останало пазя я статията много хубава и обширна
          гледал съм и много други филми за състезанието
          както и съм чел доста мнения на много състезатели и описания как си подготвят моторите за състезанието
          направи ли ви например впечатление че един си беше залепил натпис от вътрешна страна на лопатката пред съединителя "стей он"
          демек не го барай много много съединителя ми нека си стои включен
          от тва най много се оплакват тези които участват там с4т мотори че трошат съединители
          между другото до скоро там печелеха двутактови мотори и конкретно КХ500 кавазаки само че вече го спряха от производство
          подготовката на моторите за тва състезание е много интересна даже има специална фирма която се казва бая дизайн и произвежда най различни неща за допълнително вграждане
          запазена марка на състезанието а и в каталога на фирмата са двата големи фара с метална рамка както и специални генератори които да ги захранват като на практика за всички модели и марки кросови мотоциклети се предлагат генератори
          освен тва имат резервоари за бензин за масло допълнителни и още и още

голяма впечатление ми прави обаче абсолютната недесциплинираност и диващина на публиката както и неорганизираността на цялата работа е поне според филма в който точно тези моменти са дадени и състезанието е описано като нещо подобно на лудия макс
          докато до колкото знам там участват и много аматьори и не толкова подготвени участници и си завършват без проблем значи не е толкоз страшно
          при тия обаче които се борят за първите места нещата наистина стават страшнички,трябва да карат навсякъде с някви безумни скорости
          и заприличват повече на гладиатори отколкото на състезатели
          и от тях обаче повечето си завършват вече толкоз години по живо по здраво значи и те са му намерили колая

Коментар

plakatista, много ти благодаря за филма! Вчера като се върнах от Родопите ме чакаше в заведението, но още не съм го гледал, че снощи до 3.00 имах друга работа. Искам да питам само за комп ли е копието или може да работи и на домашен DVD player?
            ... и понеже няма как да ти се отблагодаря, ще ти пратя "The best of Payner"! Звук няма да ти записвам, щото и без това няма да ти трябва! Силикон и задници ти стигат.

Коментар

няма за какво да благодариш Жоро....филма е за компютър....Митков имал си проблеми със звука защото не си имал подходящия "codec" Аз досега не съм имал проблеми с филм свалян от интернет гледам си ги на телевизора. На мен филма ми направи адско впечатление може би защото не съм имал досега толкова информация като Митков...има и още една причина...Тъй като се занимавам професионално с видео имам и лично пристрастие тъй като филма е пипнат адски професионално...сниман е да си ебе майката разказан е много яко абе въобще направили са филм който като влезеш в салона дори да не си фен на моторите ше се накефиш))) Същия режисьор има още един уббийствен филм документален пак за Хавайски сърф..."Step into liquid" за любопитните и него мога да го намеря.....А бащата на този пичага има един филм от 1970 та за мотоциклетния спорт в америка който също е забележителен и е легенда...))) та затова съм пристрастен))
              [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

АХААА а аз го гледах на двд то за тва е нямало звук
                то двд то ми има див-х системата и обикновенно ги отваря и тия от компа ама тоя път помъчи помъчи и се отказа

Коментар

ЕЕЕЕ то без звук е нема смисъл както Лукас е казал или Спилбърг не помня..."звука е 50% от кино изживяването")))))))))

Коментар

...

Първоначално публикуван от plakatista
                    ....А бащата на този пичага има един филм от 1970 та за мотоциклетния спорт в америка който също е забележителен и е легенда...)))
                    Кой е филма?
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

филма му е наред и видеото и аудиото. ако имате проблем е въпрос на кодеци на съответното устройство.

ако сложиш диска на домашен двд плейър който поддържа divx трябва да работи. ако е само DVD без поддръжка на divx, трябва да се презапише филма в DVD формат и тогава пак ще тръгне.

Митков ако си нямал звук може би трябва да си направиш опресняване на софтуера на плейъра т.нар. firmware и тогава .... може и да се оправи
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

за Таткобарба:

http://www.imdb.com/title/tt0067527/

Това е филма. "On Any Sunday" Този режисьор също е правил документален филм за хавайски сърфисти който е много як ...)) от чисто любопитство си заслужава да се гледат)[/quote]

Коментар

diavol koleda

Хора даите субтитри
                          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                          тел.088четири 9едно9 4нула4
                          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                            и аз съм против пиратството, но когато измислят по нормални цени съобразени с нашия стандарт в българия и в частност в провинцията (защото софия е друго) тогава може и да си го купим.

Съгласен, но има хора с доходи близки до запъдните, към тях главно беше това мнение....
                            така и неможах да сваля филма, каде се продава, искам да си го купя но във видеотеката до нас го няма
                            drive alive

Коментар

пробвах още няколко пъти, но въобще не можах да направя нищо, освен това.дайте идея, моля
                              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                                Първоначално публикуван от sabin

така и неможах да сваля филма, каде се продава, искам да си го купя но във видеотеката до нас го няма
                                Имам един купен от САЩ, ще ти го дам, аз ще си купя друг...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X