Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за 50 cc мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за 50 cc мотор

Здравейте колеги, знам че сте маняци и ще ми се изсмеете като си задам въпроса, но все пак ще пробвам. На 27 години съм 178 см и 67 кг. На път съм да си купя Дерби Сенда 50 кубика, като причините за това са че нямам А категория, а искам да карам мотора освен на разходки в гората, а и в града. Дайте си мнението, много ли е зле 50 кубика ендуро и ще съжалявам ли ако си го купя? От друга страна мисля да изкарам курсовете и да вземе някой 125 до 400 кубиков 4 тактов мотор (все пак искам да е по-лекичък, така че може и да е 2-тактов) Дайде акъл какво да правя

От: Мнение за 50 cc мотор

Най добре изкарай една А категория тази пролет и си вземи нещо по голямо. Добре си се насочил към 400цц, примерно ХR или DRZ са много сполучливи и популярни. Има и други марки и модели де.
    Иначе 50cc ще ти е малко, за из града ще върши работа но за горски разходки се съмнявам.

Коментар

Благодаря и аз така мисля да направя, бързо се отказах от 50-кубиковото. Модератор може да изтрие темата

Коментар

Запиши се и изкарай една А категория-250-300 кинта е.После избора е голям,50 кубика само скутер да ходиш до магазина с него...

Коментар

Къде такива евтини "А" категории ? На мен ми обявиха цена 500
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
            Къде такива евтини "А" категории ? На мен ми обявиха цена 500
            Харманли,Хасково...200 кинта+50 за изпита.Записах на един приятел синковеца в Харманли юли месец миналата година.

Коментар

Еехх , да бях изкарал една категория, докато работех по него край
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                Еехх , да бях изкарал една категория, докато работех по него край
                Аз се мотах сумати години хем жена ми е от оня край[emoji6] Ако решиш лс да ти дам [emoji338]

Коментар

Ако непременно държиш на тази кубатура, бих те посъветвал да си намериш запазен Симсон. По-добър е във всеки смисъл от всички онези предимно китайски моторетки, които наподобяват тоалетна чиния на колела.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                  X