Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за 50 cc мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за 50 cc мотор

Здравейте колеги, знам че сте маняци и ще ми се изсмеете като си задам въпроса, но все пак ще пробвам. На 27 години съм 178 см и 67 кг. На път съм да си купя Дерби Сенда 50 кубика, като причините за това са че нямам А категория, а искам да карам мотора освен на разходки в гората, а и в града. Дайте си мнението, много ли е зле 50 кубика ендуро и ще съжалявам ли ако си го купя? От друга страна мисля да изкарам курсовете и да вземе някой 125 до 400 кубиков 4 тактов мотор (все пак искам да е по-лекичък, така че може и да е 2-тактов) Дайде акъл какво да правя

От: Мнение за 50 cc мотор

Най добре изкарай една А категория тази пролет и си вземи нещо по голямо. Добре си се насочил към 400цц, примерно ХR или DRZ са много сполучливи и популярни. Има и други марки и модели де.
    Иначе 50cc ще ти е малко, за из града ще върши работа но за горски разходки се съмнявам.

Коментар

Благодаря и аз така мисля да направя, бързо се отказах от 50-кубиковото. Модератор може да изтрие темата

Коментар

Запиши се и изкарай една А категория-250-300 кинта е.После избора е голям,50 кубика само скутер да ходиш до магазина с него...

Коментар

Къде такива евтини "А" категории ? На мен ми обявиха цена 500
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
            Къде такива евтини "А" категории ? На мен ми обявиха цена 500
            Харманли,Хасково...200 кинта+50 за изпита.Записах на един приятел синковеца в Харманли юли месец миналата година.

Коментар

Еехх , да бях изкарал една категория, докато работех по него край
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                Еехх , да бях изкарал една категория, докато работех по него край
                Аз се мотах сумати години хем жена ми е от оня край[emoji6] Ако решиш лс да ти дам [emoji338]

Коментар

Ако непременно държиш на тази кубатура, бих те посъветвал да си намериш запазен Симсон. По-добър е във всеки смисъл от всички онези предимно китайски моторетки, които наподобяват тоалетна чиния на колела.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X