Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Картотека на забравените

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Картотека на забравените

сега и ако напишеш нещо са VOR за мен винаги те са били връх на екзотиката като цена и изработка мисля че бяха французи или нещо такова виждал съм само реклами по списания и преди години в един магазин в солун на живо
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Нека споменем също така, не чак толкова безизвесия нов модел на BMW - G 650 Xchallenge, намерих информацията за него но е на английски, горе-долу ми стана ясно за какво става въпрос, но немога да направя точен превод, ако Гоблон желае да го преведе, няма да е лошо да се запознаят и другите с характеристиките на мотора.
      Линк:
      http://www.bmw-motorrad.com/com/en/i...ror/index.html

В сайта на ацербис има няколко добри снимчици на мотора:
      http://www.acerbis.it/moto/index.php...16&language=en
      KTM Fen

Коментар

Антиме, VOR са върха на екзотиката, тях ще ги оставя накрая, като намеря статии

Що се отнася до бмв-то - като излезе пълен тест - ще го работим
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Антиме, VOR са върха на екзотиката, тях ще ги оставя накрая, като намеря статии

Що се отнася до бмв-то - като излезе пълен тест - ще го работим

и един глас за вертемати и бенели
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Още си говорим за Husaberg тук!
            Я вижте какво са намислили

Аз лично съм впечатлен...
            Очаква се за есента на 2008.

Бре, бре, бре...
            "Революционния 70' ъгъл на цилиндъра довежда инерцията на въртящия се колянов вал много близо до гравитационния център на мотоциклета, което подобрява управлението".
            "Инжекционната система с една клапа въвежда нови стандарти в реакцията на газта и разпределението на мощността".
            "Различната конфигурация на двигатела (раличзната позиция на кляновия вал) и новия дизайн на рамката подобряват клиренса."
            "Супер-компактната рама с въздушна кутия интегрирана в резервоара редефинира(?) ергономия".
            "Невероятно твърдо и здраво шаси благодарение на хром молибденова рама и ултра лекa полиетиленова подрама" (става въпрос за задната рамка под седалката)
            Ще ме извинявате за недъгавия превод ама...
            К. Кулев

Коментар

Здравейте всички!
              Аз понеже съм нов...
              Темата наистина ми харесва, човек може да научи доста неща, които не са широко известни.
              Кулев не се притеснявай за превода, който иска да разбере ще го разбере.
              А това с двигателя е много хитро. Напомня ми на това, което стана с моторите за спидуей в началото на деведесетте години, но това е друга тема май.
              Може да погледнете и тук http://vertemati.netsons.org/ тези май са тръгнали от Хусаберг и правят интересни машини. Бях изненадан от решението за резервоар под седалката преди няколко години като ги видях за първи път.
              С риск да ви стана досаден в друг форум имаше питане за пистата за спидуей в Търговище и за това, че се правят опити за възраждане на този спорт. Ако някой знае повече, моля да напише нещо на подходящо място разбира се. /Аз май още нямам права да откривам теми?!?/

Коментар

Няколко кратки статии...

Scorpa
                SY250F

Sherco
                '06 Sherco 4.5i
                250 и 290 траил

Montesa

Montesa/HRC Cota 4RT
                Montesa Cota 4RT

GAS GAS
                Сравнение между TXT 125/200/250/280/300 PRO
                Тест на TXT 125/200/250/280/300 PRO

За съжеление все още нямам нищо за Vermati... освен, че от двигател Yamaha вече са на Honda.

П.С. Повечето статии са от www.dirtbikerider.co.uk

Коментар

Интересна статия за Хускварна!
                  Тази (HUSQVARNA 400CR) е за модел от '73 година!!! Мотора е с много добри отзиви!
                  TE610 E - модел за който май всички сме чували!
                  Теста на Motocross action от 2006 за TC 450

Коментар

Ето още една марка която се впуска в производството на ендуро и мотокрос мотоциклети! До сега БЕНЕЛИ са произвеждали мотоциклети само за асвалт обаче времената се менят и от тази година феновете на тази италианска марка могат да се окалят колкото си искат
                    Новата серия на Benelli се състои от три модела: BX 449 cross, ВХ 505 Enduro и ВХ 570 Motard.
                    Всичките са с едноцилиндров двигател със водно охлаждане с впръскване на горивото.
                    Мощноста е съответно 55, 60 и 67к.с. като работния обем отговаря на номера на модела. Тежеста на моделите е 108, 110 и 115кг.
                    Ендуро модела би трябвало да вземе участие в италианския ендуро шампионат през 2008г а през 2009 и в световния ЕШ.

Снимки на ВХ449 Крос и ВХ 505 Ендуро може да видите на http://www.benelli.com/MotoLista.asp
                    born to be wild
                    Кольо Ковачев

Коментар

Докато се рових в интернет отрих снимки на едни малко позабравени марки мотоциклети,които бяха доста акуални преди години
                      "ČZ" "Jawa" и "MZ"
                      Мисля,че трябва да обърнем внимание и на тях
                      П.С. за съжаление съм скаран с чуждите езици и за това мога да кача само снимки без данни за моторите!
                      Прикачени файлове
                      NO PAIN NO GAME!
                      Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                      gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Хм, това май са нови модели на тези производители! Даже на МЗ-та за пръв път го виждам този модел! Аз си мислех че правят само Багира, Мастиф и Скорпион. Багирата и Мастифа, доколкото знам бяха с двигател Ямаха, същия като моя! А Скорпиона май беше с Ротакс!
                        ЧЗ пък доколкото знам, все още са си №1 при двигателите за спиидуей!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ява,наистина изглеждат нови модели.Моделът на Мз е от преди 2 години 125 4т.

Коментар

Хаиде стига бе тези Яви на първата снимка са страшни бе.Направо ми взеха очите.Някой ако змае нещо да казва

Коментар

Освен двигателя и рамата (може би) което е ява, другото си е сбирщайн, набиват се пластмасите на CRF
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мотора на втората снимка пишеше че е "ČZ 519" !
                                NO PAIN NO GAME!
                                Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                                gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X