Обява

Свий
Няма добавени обяви.

bmw f650 гасне при работа на място.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: bmw f650 гасне при работа на място.

На мене също ми е кипвала спирачна течност. Смени я и ще се оправи. При кипването се получават малки балончета въздух който пречат на работата на сперачката.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      В неделя направихме с жена ми един мото трип от 650км. в Родопите и точно при спускане от "Снежанка" крачната спирачка буквално потъна и отказа!Напомпих и проработи, да ама когато най много ми бе необходима ... отказа отново!Обезвъздуших в полеви условия и проработи!И така до Стара Загора ... ту я има, ту липсва въобще!Течност има ... май помпата не задържа и връща в казанчето!За 53000 км. не е правила проблеми, ама май и дойде времето!
      И на мен ми се е случвало при дълго екстремно спускане. Получава се защото спирачната помпа прегрява , като изстине , всичко си е нормално дори без обезвъздушаване.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Не е и дошло времето , просто е завряла течността . При продължителни спускания ползвай по-интензивно предната спирачка , така също и самия двигател - на скорост .

Коментар

drako_97 оправи ли bmw-то? Ако проблема не е в декомпресора пиши да кажа и моето мнение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X