Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от съвет за начинаещ! (хиляди извинения, защото знам, че темата банална)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужда от съвет за начинаещ! ( хиляди извинения, защото знам, че темата банална)

Абе според мен не зависи толкова от мотора, но тези 600+ кубика мотори според мен са си само за асфалта

Коментар

От: Нужда от съвет за начинаещ! ( хиляди извинения, защото знам, че темата банална)

Аз сто пъти съм го казвал,истинските мотори са до 450,всичко нагоре е само за асвалт,който не вярва да дойде да караме и ще го разбере.

Коментар

Привет, колеги! Днес купих ТТ-то. Доста добре работи и спазарихме добра цена. За сега ще го потъркалям малко него, докато навляза малко в нещата.. За сега няма да има много екстремни трасета, защото има и други в компанията, които са с такива и казват че са много доволни. Просто трябваше да започна от някъде. Интересното е, че като го докарах баща ми го покара, много се изкефи и иска утре да отидем и той да си купи екипировка Та по всичко личи, че ще трябва още 1 мотор.. Той със сигурност ще е нещо 400- 450 сс.. Даже вече имам нещо предвид.. Така ще има за всекиго по нещо Прикачвам ви снимка на Ямахата..
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0930.jpg
Прегледи:1
Размер:106.7 КБ
ID:5607417Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0925.jpg
Прегледи:1
Размер:45.3 КБ
ID:5607418

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X