Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой от вас с който мога да покарам мотор, новобранец съм.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли някой от вас с който мога да покарам мотор, новабранец съм.

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
    Книжката за мотор съм я взел не в България, а в Америка
    Колко време може да се кара в Бг. с Американската книжка ? Има някакъв лимит във времето, ако си постоянно тук трябва да изкараш Бг. свидетелство
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

3 месеца е лимита, после излизаш и пак влизаш и т.н. Ме не ми се налага, защото не съм постоянно пребиващ в България.

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
        Човече, леко с бирите, да не взема да те проверя в Синеморец и да се издъниш
        Това говори само за начина, по който се взимат книжки в Бг. А и карането на курс със скутер ми звучи повече от странно
        В случая интересното е че уш янките са много стриктни в
        тия работи,пък баси ваденето на книжка!На скутер и само полигон,няма градско,няма съединител,смяна на скорости.Нещо не ми се връзва,ма знам ли!А за бирата заповядай,той Ивелин ще изкара повечко на масата тогава!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
          В случая интересното е че уш янките са много стриктни в
          тия работи,пък баси ваденето на книжка!На скутер и само полигон,няма градско,няма съединител,смяна на скорости.Нещо не ми се връзва,ма знам ли!А за бирата заповядай,той Ивелин ще изкара повечко на масата тогава!
          Че те и по колите съединители нямат.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Че те и по колите съединители нямат.
            Вярно,не се замислих.Повечето карат все автоматик!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ок, нека е така с книжката Ама все си мисля, че поне усещането за каране и подаването на газ трябва да ги владеешИ накрая, ти никога ли не си карал мотор в детството си, че сега ти е толкова трудно???
              P.S. Внимавай с трафика в софето, защото скачаш на много висока топка
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

А за бирата заповядай,той Ивелин ще изкара повечко на масата тогава!
                Знае ли го човек, уж приятелче ми се пише, уж щеше да ми звънне, ама го няма никакъв Живи и здрави, като порасне семейството му, току виж сложил лимит на разходите и ще пием бира, ама само през крив макарон
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Знае ли го човек, уж приятелче ми се пише, уж щеше да ми звънне, ама го няма никакъв Живи и здрави, като порасне семейството му, току виж сложил лимит на разходите и ще пием бира, ама само през крив макарон
                  Чакаме го всеки момент да роди,беше за 15-ти ужБожа работа!А бира ще има за нея лимит няма!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                    Мотора е Kawasaki KLR-650, тежко ендуро. Имам пълна екипировка поне за началото.
                    Колега, няма ли да видим накои снимки?
                    И аз съм с такъв. Поздравления

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jkh-2.jpg
Прегледи:1
Размер:343.4 КБ
ID:5502402Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jkh-1.jpg
Прегледи:1
Размер:332.8 КБ
ID:5502403

Коментар

Супер, благодаря!! И моят е същия, 2008-ма година. В САЩ разбира се са навсякъде. Ти в България ли го купи?

Коментар

В щатите ендурото се вижда сравнително рядко, не е разпозтранено.От там съм го докарал, това беше едиственото, което се продаваше.Купувал съм го чисто ново от дилър на Кавазаки.

Коментар

Пич,не ти ли малко срам,изкарал си книжка пък търсиш бавачка.
                            Не виждам от какво трябва да ме е срам, просто не съм карал мотор и не съм самонадеян.При мотора нямаш право на много грешки.

Ок, нека е така с книжката Ама все си мисля, че поне усещането за каране и подаването на газ трябва да ги владеешИ накрая, ти никога ли не си карал мотор в детството си, че сега ти е толкова трудно???
                            Не книжката кара мотора, навиците са различни.В периода на деството ми съм тренирал картинг от 8 годишен в бившия дворец на пионерите, сегашната семинария. Карал съм тренировачна индикар формула във щатите.В момента карам американски тир.Естествено, че владея подаването на газ, но при мотора то е с ръка, както и съединителя. И за мен е несравнимо.

Коментар

Добре де, за последно има ли мераклии за каране или не? Аз днес след работа мисля да се повозя и нямам нищо напротив да си имам компания. Маршрута който мисля да карам е: Бизнас Парк София - Бистрица (покрай Икея) - Железница - Ковачевци - Поповяне - Самоков - Долни Пасарел - Кокаляне - Панчарево - Бизнас Парк София. Това са 105 км според гугъл и пътя е доста приятен с хубав асвалт през поне 85% от пътя. На връщане може да се спре ня няколко места където може да се пие по бира. Тръгвам някъде към 18:30, ако има желаещи може и да поизчакам. С Хонда Транслап 600 (зелен) съм.
                              Honda Transalp XL600v PD06 1993 - откраднат в Лондон.
                              Honda Varadero XL1000 SD03 2011

Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Кавазакито изглежда доста добре и те поздравявам за избора, а че си го купил ново от магазина, много от нас може само да си мечтаят за това
                                SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X