Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой от вас с който мога да покарам мотор, новобранец съм.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой от вас с който мога да покарам мотор, новобранец съм.

Здравейте за първи път ще се качвам на истински мотор и имам нуждата да покарам с някой с опит. Карал съм единствено 150 кубикова Хонда, но полуавтоматик без съединител. Имено съединителя ме притеснява. Има нужда от практически съвети за да да придобия малко увереност.
    Мотора е Kawasaki KLR-650, тежко ендуро. Имам пълна екипировка поне за началото.

От: Има ли някой от вас с който мога да покарам мотор, новабранец съм.

Няма нищо страшно, нали караш кола ? Същата работа е, внимателно без да бързаш и за няколко часа си готов, по важното е да следиш трафика около теб
    Последно редактирано от auto_marin; 11-07-13, 22:07.
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
      Няма нищо страшно, нали караш кола ? Същата работа е, внимателно без да бързаш и за няколко часа си готов, по важното е да следиш трафика около теб
      Изобщо и не може да става въпрос за трафик, докато нямам увереността, че мога да карам .Колата няма нищо общо с мотора, това са две различни мпс-та.Ако не не намеря никой, явно на там отиват нещата ще се пробвам сам разбира се.

Коментар

И как си взел категорията за мотоциклет.Или нямаш такава. Ако е така, караш мотора с колесар до някой празен паркинг или плац и почваш. С тоя мотор по черно, без никакъв опит не те съветвам.После - пътя, по който всички минават. Курс, изпит, категория А.
        BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
        LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
        Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Tой човека не ти казва,че са еднакви мпс-та,а че със съединителя се порави по-много сходен начин с този на автомобилите,вярно едното го натискаш с ръка,но не вярвам да не усетиш след 5 гаснения,как става,внимавай и с предната спирачка,тя трябва да те притеснява повече от съединителя!Успех и безаварийно!

Коментар

Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнение
            И как си взел категорията за мотоциклет.Или нямаш такава. Ако е така, караш мотора с колесар до някой празен паркинг или плац и почваш. С тоя мотор по черно, без никакъв опит не те съветвам.После - пътя, по който всички минават. Курс, изпит, категория А.
            Взел съм го с 150 кубиков скутер.

Коментар

Търсиш някой с друг мотор да карате заедно или някой да ти покаже какво се прави , ако е за показване мога да помогна, иначе в момента мотор нямам, в района на Овча Купел съм.
              Ако нещо казвай
              ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                Търсиш някой с друг мотор да карате заедно или някой да ти покаже какво се прави , ако е за показване мога да помогна, иначе в момента мотор нямам, в района на Овча Купел съм.
                Ако нещо казвай
                Търся някой с друг мотор да караме заедно igoros20 ми е писал на лични, но не мога да му отговоря, защото не му се полага поща още, с 0 мнения е. Ако чете темата да ме потърси на 0877 730816 или да си остави той телефона. Иначе колега мерси за предложението Аз съм в района на Младост 1

Коментар

Затваряйте я тази тема. Явно никой не иска да играе ролята на бавачка, днес му се яхвам пък да става к'вото ще

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                    Затваряйте я тази тема. Явно никой не иска да играе ролята на бавачка, днес му се яхвам пък да става к'вото ще
                    Пич,не ти ли малко срам,изкарал си книжка пък търсиш бавачка.Сега щети кажа как беше с мен.Никога не бях се качвал на мотор,когато го купих моя(Хонда доминатор 650)продавача ми го докара до гаража.Пооправих му мигачите че не бачкаха и се метнах на него,право в Странджата!Същия ден паднах няколко пъти,което още повече ме амбицира и така вече 5 години го карам.А паданията им забравих бройкатаТака че забавачка не ти трябва,дръж се мъжката и край мъжката,аре със здраве и безаварийна!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Aчо, ако напътстваш колегата да се учи, както ти си прохождал с мотора в Странджата, ще трябва да си вземе някой да му вади мотора от капинаците и шубраците.хахахха.Стягай се за есента,че много ми се кара сега ,а време никакво.В Синеморец винаги има студена бира за тебе на масата отвън.Мини си я изпий.

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
                        Aчо, ако напътстваш колегата да се учи, както ти си прохождал с мотора в Странджата, ще трябва да си вземе някой да му вади мотора от капинаците и шубраците.хахахха.Стягай се за есента,че много ми се кара сега ,а време никакво.В Синеморец винаги има студена бира за тебе на масата отвън.Мини си я изпий.
                        Че на мен кой ми го вади бре,горския дух!За бирата знам,ще е изпия!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
                          Човече, леко с бирите, да не взема да те проверя в Синеморец и да се издъниш
                          Иначе за колегата, наистина е доста тъпо да имаш категория и да не можеш да караш. Това говори само за начина, по който се взимат книжки в Бг. А и карането на курс със скутер ми звучи повече от странно
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Вчера се обадих на един приятел да ми го вземе от магазина, където бях го оставил да се продава и да ми го закара до в къщи, където изчаках да отмине час пик.В рамките на един час бях се отчаял, не можех да го подкарам. Проблема ми беше да преодолея страха, връщах газта при тръгване и мотора забиваше. След това го подкарах, обикалях близо час около блока и тренирах да тръгвам, после да превключвам на втора и обратно. Като добих малко увереност започнах да обикалям от терминал 1 до терминал 2 на аерогарата и да реда повечето от скоростите и така още 3 часа. Днес обикалях Младостите, тренирах в реален трафик. От вчера съм минал 50 километра, кефа е голям, не можах да падна нито един път. Но знам, че с увереноста идват грешките, слава-богу още не съм я придобил

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                              Човече, леко с бирите, да не взема да те проверя в Синеморец и да се издъниш
                              Иначе за колегата, наистина е доста тъпо да имаш категория и да не можеш да караш. Това говори само за начина, по който се взимат книжки в Бг. А и карането на курс със скутер ми звучи повече от странно
                              Книжката за мотор съм я взел не в България, а в Америка. Един приятел ме заведе на полигона, показа ми упражненията.На следващия ден се явих на листовки и на полигон и книжката ми беше в джоба. Изискаването там е мотора да е минимум 150 кубика, без значение дали е скутер или не.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X