Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някъкв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някъкв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

-ПРДИ 2 дни видях пред офиса на еконт един мотор с лепенките на еконт по него и ги питах да не би някой да си го е пратил по тях..те казаха -да
    нямаше нищо ожулено или изпоторшено

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
      -ПРДИ 2 дни видях пред офиса на еконт един мотор с лепенките на еконт по него и ги питах да не би някой да си го е пратил по тях..те казаха -да
      нямаше нищо ожулено или изпоторшено
      Значи вече е почти решено - "Еконт" или друг добър куриер...

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
        През 94г. уговарях с БДЖ превоз на мотор от Варна до Сандански! Цената не я помня но се определяше според килограмите! Условията бяха следните:
        1. Да няма бензин в резервоара;
        2. Да се погрижа сам за натоварването, укрепването и разтоварването на мотора на гара Варна, гара София и гара Сандански;
        3. Да пътувам заедно с мотора;
        4. И не на последно място - да си платя.
        като ще пътуваш заедно с мотора, що не си го закараш на ход???
        то имаше и такава услуга - спален вагон + транспорт на лека кола София-Варна
        Даже един колега на майка ми беше ходил така до Албена... Има-няма 10 часа общо
        Разни хора - разни идеали...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Само за инфо - одеве говорих с Интерлогистика (фирмата ми работи с тях и случайно ги питах) - казаха, че няма проблем да превозят мотор, цената се определя основно от теглото му, и все пак дестинацията.
          За мотор около 100кг излиза към 55 лв, като не съм посочвал конкретни начална и крайна точка на превоза.
          Караш им мотора, те му лепват от техните лепенки, вързват го в буса да не мърда и си готов , освен това доколкото знам (пропуснах да питам конкретно за случая) товарите им си имат застраховка по време на превоза.
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Днес си пратих моторчето по "Еконт". Сега ще видим дали са пичове - между дугото някои неща които може да послужат - 100 кг. товар от офис до офис - 43 лева и нещо, мотора е добре да е опакован (моя естествено не е...), когато товара е БЕЗ опаковка се уточнява с клауза срещу която се подписваш, за стока втора ръка няма застраховки!

Доколкото разбрах локално товарите се разпределят с "баничарки" или "марширутки" и после с ТИР.
            Отзиви и последствията - Вторник.

Коментар

Като цяло - от "Еконт" съм доволен - мотора е в добро състояние. Единственото което ми направи впечатление е, че беше на 1ва а не на свободна, както го бях оставил. Бяха източили маслото, не знам по какви причини... не беше някакво голямо количество и не ми се занимаваше с глупости, да ги питам защо - просто си купих масло и бензин на бензиностанцията - и без това беше време. Мотора днес го тествах и работи супер, но за това в "Да се похваля".

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                Е не тоя пич изби рибата с камъни и усмивки (и размърдване на пръстите на краката )!!! Вече съм решил за куриер... само да не ми изтормозят мотора!
                Този има уникален стил на писане!
                Aprilia RX125

Коментар

До: Някъкъв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

Приатели,ползвал съм услугите и на транспрес като кориерски офис-офис 120кг на цена 40лева,и карго усуга врата-врата на 3.5тона
                  Софиа-Плевен 168лева/във вториа случаи беше трактор/взет в 17часа,доставен на следваштиа ден в 10 сутрин.работиат и в събота
                  национален телефон 080015050,www.traspress.bg

Коментар

До: Някъкъв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

Първоначално публикуван от ivo tnt Преглед на мнение
                    ПОПРАВКА - http://www.transpress.bg/

(беше изпуснал едно "n" в URL адреса )
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X