Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някъкв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някъкв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

Питам дали има някакъв по-ефтин начин да си транспортирам мотора от точка "А" (София) до точка "Б" (Кърджали)... Ако някой има и по-нестандартни идеи да споделя... /С "Еконт" излиза около 55 лева в посока...

До: Някъкв ОБЩЕСТВЕН транспорт за мотор

с влак мисля че може виждал съм да качват колела по влаковете като колети!!!
    ама ще излезе бая парчики предполагам ,
    с еконт експрес съм сигурен че може (те са в интерес да може)часна фирма е !,ама там ще ти свалят кожата ...
    друг начин е в ремарке с кола ,а иначе в някоя баничарка(пижу партнер и лайно канго )се събира мотор перфекно

надявам се да съм бил полезен

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
      с влак мисля че може виждал съм да качват колела по влаковете като колети!!!
      ама ще излезе бая парчики предполагам ,
      с еконт експрес съм сигурен че може (те са в интерес да може)часна фирма е !,ама там ще ти свалят кожата ...
      друг начин е в ремарке с кола ,а иначе в някоя баничарка(пижу партнер и лайно канго )се събира мотор перфекно

надявам се да съм бил полезен
      Благодаря за отговора. Чакам и други идеи... Ако някой е ползвал нещо - споделете...
      Последно редактирано от господин никой; 27-08-07, 15:32.

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
        Питам дали има някакъв по-ефтин начин да си транспортирам мотора от точка "А" (София) до точка "Б" (Кърджали)... Ако някой има и по-нестандартни идеи да споделя... /С "Еконт" излиза около 55 лева в посока...

Кога ще спрете да бъркате България със Щатите ???

Ся !! Обществения транспорт не е направен да вози мотори. 55-те лева които ще ти вземат от Еконт да ти извозят мотора от София до Кърджали са съвсем приемлива цифра според мен.
        Държавните фирми (БДЖ) са изключително неблагонадеждни - там си карат по комунистически още и само ще те изгледат тъпо като им кажеш че искаш да ти возят мотора.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Ако трябва да съм честен цената не е истинския проблем... По-скоро не искам да изкихам някаква сума и след това да си оправям мотора от простотиите на товарачите!

Коментар

ами ако наистина е 55 лв. то си е без пари, направи си и застраховка на пратката и ако счупят нещо да е за тяхна сметка. Но ако не са возили мотор вероятността да го ожулят или счупят е голяма...
            LZ1RED

Коментар

Ако трябва да съм честен цената не е истинския проблем... По-скоро не искам да изкихам някаква сума и след това да си оправям мотора от простотиите на товарачите!
              Опаковай го с нещо, така че да не ти го жулят и чупят !!
              2010 CRF 250 R

Коментар

През 94г. уговарях с БДЖ превоз на мотор от Варна до Сандански! Цената не я помня но се определяше според килограмите! Условията бяха следните:
                1. Да няма бензин в резервоара;
                2. Да се погрижа сам за натоварването, укрепването и разтоварването на мотора на гара Варна, гара София и гара Сандански;
                3. Да пътувам заедно с мотора;
                4. И не на последно място - да си платя.
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

А бе едно малко тъпо питане, ама що не си го закараш на собствен ход? Или пък помоли приятел на когото да платиш нещо за карането до там и пътя обратно до София.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    А бе едно малко тъпо питане, ама що не си го закараш на собствен ход? Или пък помоли приятел на когото да платиш нещо за карането до там и пътя обратно до София.
                    Мотора е 2 такта 125... 350-80 километра на него с едни поизтрити мишлинки за крос... айде няма нужда от простотоии...

sl.daskalov идеята изглежда привлекателна - ако ми позволят да си пътувам до мотора...

Коментар

Пак питай! Информацията е доста стара! А и тогава, в крайна сметка, транспортирах мотора с кола!

П.П. Е докато напиша тия 2 поста ми се отели вола, докато открия коя буква зад кой клавиш се крие! Който го е измислил тоя шибан нацин за пишене на кирилица като се натискат латинските букви, требва с камани да се утепа!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Цената може да ти падне още ако си закараш мотора до офиса на куриера и след това да си го вземеш от съответният офис в Кърджали. Не се заблуждавай с тия влакове. Не мисли, че във влака ще ти е по-удобно.
                        Иво Георгиев
                        Gworkshop

Коментар

http://www.kostaatanasov.com/pop_loa...?iId=21&mode=1

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
                            Е не тоя пич изби рибата с камъни и усмивки (и размърдване на пръстите на краката )!!! Вече съм решил за куриер... само да не ми изтормозят мотора!

Коментар

БДЖ ще ти одерат кожата с доста над тези 55 лв., отделно трябва да се возиш в същия влак, сам да си го товариш, разтоварваш и укрепваш.
                              Избери куриерска фирма - по-добрият вариант е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X