Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компактен бус за 2 ендуро ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Компактен бус за 2 ендуро ?

Нищо малоумно няма, това го направиха заради МЛ-и, кайени, бентлита и други регистрирани като товарни баничарки. Някои се заяждат, други не. Неподписването на акта нищо ти не помага.

Аз лично съм за Вито. Въртят ми се и на мен некви неща, но още не мога да измисля проблема с калта.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
      ....А интересното е че на лек автомобил да свалиш задния ред седалки и го на товариш до тавана няма проблем.
      Не може и на малките коли да се свалят или слагат седалки. Да уточним, че т.нар. "бус" също е лек автомобил. Аз наистина не мога да го разбера това нещо. Например в приложението към въпросната наредба пише, че ако се превозват стоманени тръби преградата между товарното отделение и шофьорската кабина трябва да е от подсилена стомана . Ама аз ще си сваля облегалките на седалките и ще го набухам вътре с винкели, тръби, арматура и др. подобни, няма да съм в нарушение, обаче ще е много по-опасно отколкото ако съм свалил седалките и съм сложил тръбите на пода. Но... какво да се прави, въпреки че не ми върши работата, за която го купих няма да се разделям с него, а напротив, приготвил съм си хубава сума за инвестиция. Голямо удобство си е бусчето еееей.

А ето и един случай от съдебната практика. Някой си имал Опел Зафира и си го паркирал в двора, обаче бил свалил задните седалки... В това време минали полицаи покрай двора и видели това. Влезли и взели, че му написали акт. Ама съда го отменил, но не защото може да се свалят седалките, макар това да е основанието в жалбата, а защото полицаите не са спазили изискванията на ЗАНН при съставянето на акта, но това е друга тема.

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
        ...Аз лично съм за Вито. Въртят ми се и на мен некви неща, но още не мога да измисля проблема с калта.
        Проблема с калта аз го решавам като преди да го кача в буса врътвам няколко кръгчета на асфалт да изпада калта от гумите, другата кал си седи по мотора и не капе, пък може и да постелиш нещо на пода. Е, тапицерията отстрани може да се зацапа. А, бе то не може с пътнически бус, хахахха, какво обяснявам и аз.

Коментар

Вижте сега не си измислям а споделям лично с какво съм се сблъсквал.Как ви се струва другият ми случай-с бус товарен до 3,5т съм минавам покрай знак забранено за товарни.След него веднага полицай и ме спират като ме глобяват за неспазването му.Викам добре де как може този бус да се управлява с категория за лек автомобил и да се движи по пътната мрежа с винетка за лек автомобил?Каде е логиката? Те се хванаха за това че на талона пише товарен и точка по въпроса.Та същия е и казуса с пътнически и товарен-има някакви разминавания в правилата които нямат логика според мен.
          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
            Проблема с калта аз го решавам като преди да го кача в буса врътвам няколко кръгчета на асфалт да изпада калта от гумите, другата кал си седи по мотора и не капе, пък може и да постелиш нещо на пода. Е, тапицерията отстрани може да се зацапа. А, бе то не може с пътнически бус, хахахха, какво обяснявам и аз.
            Това е супер грозна и егойстична постъпка !!!
            Аз да си изчистя гумите а, че калта е по асвалта .......ебас го !!!
            Мислете бе хора .

Коментар

Добре, де ще се поправя. Все ще намеря начин да изчистя калта без да засегна интересите на обществото. Само малко ще ми е трудно да прекосявам асфалтови пътища, но и на това ще му измисля цаката.

Коментар

Една идея и от мен "VW Syncro" също може да ти свърши добра работа предполагам че 2 ендуро мотора ще се поберат в него

Коментар

Вижте сега не си измислям а споделям лично с какво съм се сблъсквал.Как ви се струва другият ми случай-с бус товарен до 3,5т съм минавам покрай знак забранено за товарни.След него веднага полицай и ме спират като ме глобяват за неспазването му.Викам добре де как може този бус да се управлява с категория за лек автомобил и да се движи по пътната мрежа с винетка за лек автомобил?Каде е логиката? Те се хванаха за това че на талона пише товарен и точка по въпроса.Та същия е и казуса с пътнически и товарен-има някакви разминавания в правилата които нямат логика според мен.
                  Това обжалва ли го? Не, щото този знак не важи за товарни автомобили под 3.5 т.

Коментар

Аз ако съм на тебе,знака ще изчезне мистериозно
                    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                    Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от 121 Преглед на мнение
                      Това обжалва ли го? Не, щото този знак не важи за товарни автомобили под 3.5 т.
                      Не и нямам желание да се занимавам

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                        Аз ако съм на тебе,знака ще изчезне мистериозно
                        Според мен не е решение на проблема пък и това се случи в различен окръг от този който живея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X