Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компактен бус за 2 ендуро ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компактен бус за 2 ендуро ?

Мисля да сменям бордовото Ивеко със възможно най компактия вариант на бус който побира 2 ендуро сравнително лесно.

Интересува ме нещо с климатик, по близък вървеж и разход до лек автомобил.

Искам да избегна вариант ремарке.

От: Компактен бус за 2 ендуро ?

Пежо-Ситроен-Фиат, съответно Експерт, Джъмпи и Скудо след 2007г. Идеално за тази цел, дори побират и три ендура и съответно имат и три места отпред. 1.6 и 2.0 ХДИ двигатели, или 1.9 мултиджет при Фиата.

Вторият вариант е Форд турнео кънект, но само дългата база. Ма двете ендура влизат на магия, при това в пътническия вариант със свалени седалки. При това малки ендура, 300ехс и 350sx. Предполагам, ако е някой 570 хусаберг, то няма да влезне вътре.
    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

VW T4, T5 - три моторетки бере и трима души вози. Ако, пък е и Мултиван, това маси, пейки, фотьойли .....2.5 TDI направо лети, разход 7 - 10л.
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
        VW Мултиван, това маси, пейки, фотьойли .....2.5 TDI направо лети, разход 7 - 10л.
        Красота.Невероятно практична машина !!!

Коментар

Е баш в мултивана когато навреш две мръсни ендура, ми се обади, да дойда да снимам гледката. Съответно може да ги навира със същият успех и сред кожата на Виано на Мерцедес. Което пък ме подсеща за:

Мерцедес Вито, пак е вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
            Красота.Невероятно практична машина !!!
            Да красиво, да практично, само ми покажи къде ще ги сложиш ендурата

Коментар

Едно изправно старо дукато, късо и ниско. Струва 2000 лв с основния преглед заедно. За в града е спънато в сравнение с изброените, но по шосетата няма грешка. Гори всякаква нафта, не се притесняваш за одраскване (много), части много, и не се чупи. И дюзите му са по 10 - 20 лв на старо.

Коментар

Да, в старо дукато ще се поберат две ендура, едното от условия. Ами другите???

- климатик ??
                - вървене и разход като на лека кола???

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                  Да, в старо дукато ще се поберат две ендура, едното от условия. Ами другите???

?
                  Шо бе в старото Дукато можеш да събереш и 10 мотора.Ако ги нахвърляш на камара !!!
                  То си е бая височко !

Коментар

Щом не може да ги возим кални, минаваме на варианта - товарен ... ,но той пък,не може да вози цялото семейство и не изпълнява функцията на семейна кола ... Заради неудобството наречено - колесар, трябва да имаме две коли, или три ,с тази на жената.
                    То, пълно щастие няма!
                    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Господа буса ще е товарен, пътническите са с повдигаща задна врата, товарните с 2 "крила".
                      За лек автомобил няма да го ползвам, ще возя дреболии за да не цапам колите.
                      Мисля да дам не повече от 5,000лв. Ако влиза ендуро с 10см повдигачи в товарен Т4 това е колата (демек буса).
                      Целя нисък разход (Ивекото е 11-15/100) не толко вървене, 110 ако да подържа са достатъчни.

Коментар

Па не ги харесвам Т4, гният повече и от стар опел. А и повечето са 2.5д дето гори колкото ивекото. А и с климатик ......

Коментар

Ваньо ако не държиш на левйо геврек има Пежа Боксери с два реда седалки и товарно отзаде и е бъкано с такива по английско за около 2, 2+ пандура около 06-08година клими, ел.пакети и други таквиз са почти стандарт при него.

п.п. А бе мъжките коли са с десни гевреци.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Добре звучи, требва да измислиме нещо да возиме моторите за без пари.
                            Като ходиш следвашия път да пратиш нещо. До тогава и аз ще са ми минали и покинатите междуребрени мускули и прасеца.

Коментар

Замисли се сериозно за VW T4 дълга база, модификация товаро-пътническо. Зад предните седалки с гръб към движението премествате тройната и се возите 6 човека + моторите.Не намерих снимка на варианта който имам в предвид, но това се доближава максимално, само дето има надстройка и отзад е чисто товарно отделение.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:T4.2.jpg
Прегледи:1
Размер:79.4 КБ
ID:5452401Натиснете снимката за да я уголемите

Име:T4.1.jpg
Прегледи:1
Размер:57.7 КБ
ID:5452402
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X