Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компактен бус за 2 ендуро ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Компактен бус за 2 ендуро ?

Късо и ниско дукато гори под 10, защото дълго и високо, че и с шантава надстройка гори 10. Пиша само за точност, ясно, че се търси нещо по-лъскаво и по-бързо. Би трябвало да имат и климатици тези коли, никога не са ме интересували климатиците че да обърна внимание.
    Бензинов фолксваген като това горе, но нисък е по-пъргаво нещо. С 2,5 двигателя, с газ - ще гори под 10.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
      ...ендуро с 10см повдигачи......
      Това сериозно ли...
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Така да добавя и аз съм за Т4 пробвано е пътнически махнахме задните седалки събрахме 3 мотора и 3 човека че и багаж.Бензин беше бусчето без газ по магистралата си перка със 100 - 110 и ни даде 10 бензин от това по-добре здраве му кажи.А и не маловажно е че и поддръжката е повече от понусима.
        0878424143
        0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
          Това сериозно ли...
          Koлегата си е сериозен глиган(трофеен при това) и постоянно си го ползвам по предназначение....

... като лебетка да ми вади маторетката. За по-добра представа прегледай филмчетата с Ну Пагади картинката е горе долу същата.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
            Това сериозно ли...
            На последното 450 EXC със 8см още не ми беше тамън.

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
            Така да добавя и аз съм за Т4..
            Ако намеря читав екземпляр може и метан да му сложа, няма да се товари с повече от 300-400кг, така че и бензиновото ще върви спокойно.

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            За по-добра представа прегледай филмчетата с Ну Пагади картинката е горе долу същата.
            Срам не срам.. доказателството си е доказателство.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:MetalMulisha.jpg
Прегледи:1
Размер:71.1 КБ
ID:5452527 малко на Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20078801-20-FT-XL.jpg
Прегледи:1
Размер:45.1 КБ
ID:5452528 го докарвам.

Коментар

Аз имам Опел Виваро дълга база, 9 места.Идеално се побират три мотора с трима човека,двоен климатик и отопление,нещо невероятно е.
              Beta 450 RR-Factory
              0039 3206052599

Коментар

Аз имам Т4 Caravelle, като му махна седалките си влизат 2 мотора, НО! Ако се махнат седалките на пътнически автомобил той става товарен и съответно трябва това да бъде отразено в талона! Иначе казано - свалянето на седалките представлява изменение на конструкцията на автомобила и това води до следното, "ако няма какво друго да направим" - спиране от движение, глоба 200 лв. ако собственикът е в колата /тази глоба е за този, който е допуснал в движение МПС с изменена конструкция/и 4 цифрена глоба за този, който е изменил конструкцията, но това последното няма как да стане ако ви спрат на пътя, а и по-скоро ще ви се размине, но все пак глобата е от 2000 до 10000 лв. Тази информация е проверена и изпитана, тъй като ме спряха /не мен, аз само се возех, но бусът е мой/, отзад нямаше нищо - нито мотори, нито седалки, като второто се оказа проблем, чието разрешаване отне доста разправии, извинения и 30 мин., но се разминах без актове. След тази случка се заех да проверя нормативната уредба и се оказа, че в "Наредбата за изменение на конструкцията и още незнам кво си на МПС" го пише това за изменената конструкция, забраните и санкциите са уредени в ЗДвП, а и не на последно място прегледах 20тина съдебни решения по темата, за да добия представа и за съдебната практика. Оказа се, че в почти всички решения актовете се отменят поради грешка на съставилия го. Например - шофьора, ако не е собственик, не "отнася" нищо. Информацията е проверена, това не си го измислям, не цитирам текстовете от наредбата и закона, но ако има интерес ще се разровя и ще ги намеря.
                Ама, тия работи не ги знаех, като купувах буса и си мислих, че купувам 2 в 1. Е, да, ама не!

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
                  Аз имам Т4 Caravelle, като му махна седалките си влизат 2 мотора, НО! Ако се махнат седалките на пътнически автомобил той става товарен и съответно трябва това да бъде отразено в талона! Иначе казано - свалянето на седалките представлява изменение на конструкцията на автомобила и това води до следното, "ако няма какво друго да направим" - спиране от движение, глоба 200 лв. ако собственикът е в колата /тази глоба е за този, който е допуснал в движение МПС с изменена конструкция/и 4 цифрена глоба за този, който е изменил конструкцията, но това последното няма как да стане ако ви спрат на пътя, а и по-скоро ще ви се размине, но все пак глобата е от 2000 до 10000 лв. Тази информация е проверена и изпитана, тъй като ме спряха /не мен, аз само се возех, но бусът е мой/, отзад нямаше нищо - нито мотори, нито седалки, като второто се оказа проблем, чието разрешаване отне доста разправии, извинения и 30 мин., но се разминах без актове. След тази случка се заех да проверя нормативната уредба и се оказа, че в "Наредбата за изменение на конструкцията и още незнам кво си на МПС" го пише това за изменената конструкция, забраните и санкциите са уредени в ЗДвП, а и не на последно място прегледах 20тина съдебни решения по темата, за да добия представа и за съдебната практика. Оказа се, че в почти всички решения актовете се отменят поради грешка на съставилия го. Например - шофьора, ако не е собственик, не "отнася" нищо. Информацията е проверена, това не си го измислям, не цитирам текстовете от наредбата и закона, но ако има интерес ще се разровя и ще ги намеря.
                  Ама, тия работи не ги знаех, като купувах буса и си мислих, че купувам 2 в 1. Е, да, ама не!
                  Е това вече ако не е законен рекет,здраве му кажи.
                  Тоя дето е вкарал тея текстове в закона е за убиване !
                  Абе кво да говоря.Дай да свалим на сиромаха и съдраната риза от гърба.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                    Е това вече ако не е законен рекет,здраве му кажи.
                    Тоя дето е вкарал тея текстове в закона е за убиване !
                    Абе кво да говоря.Дай да свалим на сиромаха и съдраната риза от гърба.

Точно така стоят нещата. Поне пет пъти плащах на полицаите, накрая ми писна и си купих товаро-пътнически. В талона си пише товарен, а в местата 5+1. Единственото решение на проблема, ако ви се налага да ползвате буса понякога като товарен, понякога като пътнически.
                    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Всеки полуграмотен адвокат ще ви обясни, че свалянето на седалките не представлява промяна на конструкцията на един автомобил. Повечето "бусове", както и много леки автомобили са оборудвани с откачващи се седалки, именно за лесна промяна на обема на багажното отделение. Всеки пътнически автомобил може да превозва товари. Стига да не са опасни товари, да не надхвърлят товароносимостта по талон е да не се превозват в едно отделение заедно с пасажерите. Проблемът е, ако товарен автомобил превозва по–голям от обозначения в талона брой пътници. Единствено могат да се закачат, твърдейки че мотоциклетите са опасни товари... защото имат бензин, масло, акумулатори и.т.н. Само че, ако се стигне до съд, се окказва, че опасните течности сме ги били източили предварително...

Коментар

Първоначално публикуван от 121 Преглед на мнение
                        Всеки полуграмотен адвокат ще ви обясни.............
                        Пламене ,не забравяй ,че ние си живеем в България /все още/ и тука всеки катаджия гледа да те закачи, ако не за едно - за друго. Ако не е за седалките, ще е за пожарогасител, външен вид, мръсен рег. номер и тн.
                        Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от 121 Преглед на мнение
                          Всеки полуграмотен адвокат ще ви обясни, че свалянето на седалките не представлява промяна на конструкцията на един автомобил. Повечето "бусове", както и много леки автомобили са оборудвани с откачващи се седалки, именно за лесна промяна на обема на багажното отделение. Всеки пътнически автомобил може да превозва товари. Стига да не са опасни товари, да не надхвърлят товароносимостта по талон е да не се превозват в едно отделение заедно с пасажерите. Проблемът е, ако товарен автомобил превозва по–голям от обозначения в талона брой пътници. Единствено могат да се закачат, твърдейки че мотоциклетите са опасни товари... защото имат бензин, масло, акумулатори и.т.н. Само че, ако се стигне до съд, се окказва, че опасните течности сме ги били източили предварително...
                          Не е вярно това колега! Има си нормативна уребда. Това, което си написал съм го слушал от много хора и аз вярвах че е така, но не е. Например, има опасност мотора да мине отпред , при шофьора или пък да счупи някое стъкло. Всеки сам си решава, разбира се.

ПС юридическия ми стаж не е кой знае какъв, но все пак - 5 години.

Коментар

Аз също съм се зблъсквал с проблема пътнечиски бус с свалени седалки -проблем е и подлежиш на санкции.Имайте го това в предвид!А интересното е че на лек автомобил да свалиш задния ред седалки и го на товариш до тавана няма проблем.
                            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                              А интересното е че на лек автомобил да свалиш задния ред седалки и го на товариш до тавана няма проблем.
                              Че мойто Пежо Експерт 7+1 си е лек автомобил! Това означава ли, че мога да го товаря до тавана /както и правя често/?
                              Honda XL600LM, 1987
                              Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                              Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Странна работа,гледай кви малоумни закони мислят,аз това например не го знаех,а често карам така..явно късмет и куките сигурно незнаят.И все пак аз върху такъв акт никога няма да се подпиша,ще се съдиме,ще се псуваме ама подпис няма да видят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X