Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гумата-каква да бъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гумата-каква да бъде?

Тъкмо щях да ви пиша кой Скорпион, но гледам че сте се разбрали. Те всички кросови гуми на Пирели са си скорпион.
    Сега имат нови модели за ендуро eXTra и XC серии, с доста добри параметри, подсилени грайвери и материи за по-висока устойчивост извън кросови трасета.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сега през почивните дни с ужас установих че ДОТ-а на предната гума на мотоциклета ми е 27-02. Почти не е износена, но грайфера е леко заоблен. От страни е леко напукана. Има ли смисъл да я обръщам?

Това е оригиналната гума. От както съм купил мотоциклета съм изгорил 6 резервоара бензин по меки горски пътища.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Задна нещо не мога да улуча свястна, но от не много дългия ми опит за предна препоръчвам Michelin Desert 54R или по точно http://www.amazon.com/Michelin-Deser.../dp/B005J88JGU . Вече втора такава сменям и нямам проблеми при никакъв терен(карам и зимата), супер устойчива гума.
        Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
          Задна нещо не мога да улуча свястна, но от не много дългия ми опит за предна препоръчвам Michelin Desert 54R или по точно http://www.amazon.com/Michelin-Deser.../dp/B005J88JGU . Вече втора такава сменям и нямам проблеми при никакъв терен(карам и зимата), супер устойчива гума.
          Прочетох че тази гума я дават за пустиня,аз карах с такава и след първото каране я махнах,две падания и няколко стотин опита за падане,просто си беше отврат,във завои я нямаше никаква,а за кал и сняг сама се пързаляше странично.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            А какво се случва с предната пирели скорпион със страничните бутони,ако се кара в гориста местност добре,иначе става пълен с...,аз досега не съм видял някоя със здрави странични бутони.
            И моята предната е пирели скорпион, по средата всичко е идеално, но страничните всичките са се накъсали.
            Some call it a hobby, we call it a way of life!
            Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Прочетох че тази гума я дават за пустиня,аз карах с такава и след първото каране я махнах,две падания и няколко стотин опита за падане,просто си беше отврат,във завои я нямаше никаква,а за кал и сняг сама се пързаляше странично.
              Възможно е, ако си се мъчил да караш на предна или просто карането е било след подобаващо количество алкохол или гумата е била различна... Другия вариант е аз да съм някакъв факир на "скапаните гуми", защото цяла зимата в снега не съм падал нито веднъж....

Коментар

Desert-пустиня , то си пише , че е за пустиня , и е за по-тежко ендуро. Трябва да си голям факир , та да не паднеш нито веднъж цяла зима в снега , аз като карам в снега , падам поне по три пъти на ден , но толкова мога да карам. Някой ден , може да покараш със hristo jivota , гарантирам ти , че няма да се разминеш без падане.
                В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                  Desert-пустиня , то си пише , че е за пустиня , и е за по-тежко ендуро. Трябва да си голям факир , та да не паднеш нито веднъж цяла зима в снега , аз като карам в снега , падам поне по три пъти на ден , но толкова мога да карам. Някой ден , може да покараш със hristo jivota , гарантирам ти , че няма да се разминеш без падане.

Колега, аз още в първия си пост в тая тема съм написал, че гумата е Michelin Desert, така че знам, че се води Michelin пустиня. Но не виждам това какво пречи гумата да се използва и по нашите географски ширини!? Относно паданията факт е, че не съм падал тая зима нито веднъж! За разлика от лятото когато бях с ендуро гуми и почти при всяко влизане в гора особено борова забивах носа.... А за колегата hristo jivota чел съм приключенията му и знам, че е на светлинни години пред мен и че на местата, който ходи най-вероятно ще си отпадам(ако изобщо успея да мина), но това не променя факта, че казаното от него за гумата (поне за мен) е преувеличено да не казвам невярно....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X