До: Mountainbike...
Абе никой ли не чете внимателно въпроса на schwinn ??
Доколкото схванах той иска да откаже някого да си вземе мотор
А като стана въпрос за колела - моя байк го бях купил 1990 ... и някоя си година, когато още по магазините в БГ нямаше маунтинбайкове и местните вносители на коли от западна европа носеха насам по някой и друг в багажника. Взех го втора употреба на цена като за нов. Много здраво колело излезе макар да няма никакви амортисьори. Карал съм го по всякакви терени и по всяко време на годината, дори в 20см сняг по баира
, а веднъж успях така да се метна, че си паднах вертикално на главата но се разминах само с охлузване на скалпа. Още си го карам.
А по въпроса дали с колело или с мотор може да се минават по-трудни места - зависи от задкормилното
и дали може да се носи мотора
Първоначално публикуван от Краси
Преглед на мнение
Абе никой ли не чете внимателно въпроса на schwinn ??
Доколкото схванах той иска да откаже някого да си вземе мотор

А като стана въпрос за колела - моя байк го бях купил 1990 ... и някоя си година, когато още по магазините в БГ нямаше маунтинбайкове и местните вносители на коли от западна европа носеха насам по някой и друг в багажника. Взех го втора употреба на цена като за нов. Много здраво колело излезе макар да няма никакви амортисьори. Карал съм го по всякакви терени и по всяко време на годината, дори в 20см сняг по баира
, а веднъж успях така да се метна, че си паднах вертикално на главата но се разминах само с охлузване на скалпа. Още си го карам. А по въпроса дали с колело или с мотор може да се минават по-трудни места - зависи от задкормилното
и дали може да се носи мотора 

това същото го правех едно време с Балкана(не мотор, а колелото Балкан) само че зимата на сняг... А арабина незнам на каква повърхност го върти...Нещо омазнено вероятно...При тях сняг няма
лева се счита за нещо нискобюджетно и компромисно.
Коментар