Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Graham Jarvis или Чия бе 2011 в Екстремното ендуро?
Свий
X
-
От: Graham Jarvis или Чия бе 2011 в Екстремното ендуро?
Едната снимка е искам оригиналдЪ резолюция "мое и да я барнеш по желание" ако искаш, иначе от мен шише ракия за гости дет се вика(60"), при добро представяне мое и салатка.
п.п. Ако нещо се запънеш ща ти помогна с компания да и видиме сметката...... на салатката.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Това "утре" много разтегливо понятие май !!Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеГреъм Джарвис е в България по покана на Спортс Камп и два дни преподава на ...... но затова от утре, сега малко снимки.
Коментар
-
Джарта, в тоя форум вече никой не го интересува Ендурото, аз и тези горе ще изтрия....ебати тъпотията, нито един коментар да се заформи дискусия, нищо.
Сега го разбирам Жоро що спря да качва снимки тук, и аз спирам. Успех в живота.
Коментар
-
Така е ... такъв абиЧ (Първоначално публикуван от D.Danov Преглед на мнениеПиши,разкажи,пусни снимки.Написа едно изречение,и пусна 15 хубави снимки,и два дена нищо.Те хората онемяха.
) не се вижда често. Гримбо е нечовек, страшен карач!
Yamaha WR 200
Коментар
-
Как може да се коментира това събитие ? Само тези ,които са имали честта да се запознаят на живо с уменията на този човек , могат да коментират ...инъче все някой ще изръси някоя глупост и ще се заформи не дискусия ами спор (както обикновено) и хубавата тема ще се "дооформи" (както много други) ... Сори че разчитаме на вас да ни радвате с хубави снимки и репортажи и да поддържате този форум жив ... аз например нямам възможност , предполагам и много други са така ... мога само да чета и да се кефя... Успех и на Вас !Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеДжарта, в тоя форум вече никой не го интересува Ендурото, аз и тези горе ще изтрия....ебати тъпотията, нито един коментар да се заформи дискусия, нищо.
Сега го разбирам Жоро що спря да качва снимки тук, и аз спирам. Успех в живота."Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Ванка, моля те недей !Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеДжарта, в тоя форум вече никой не го интересува Ендурото, аз и тези горе ще изтрия....ебати тъпотията, нито един коментар да се заформи дискусия, нищо.
Аз лично не обичам постове тип "дай да трупаме мнения". Мразя моя пост да бъде стотния тип "браво; супер е било, честито и от мен и тн."
Повярвай много хора живеят за уикенда за да покарат (включително и мен). Мен лично ми е малко неудобно да ви разпитвам какво и как ви е учил Гримбо при условие, че сте изсипали по една шапка пари за да идете там, а ние тука от форума да чакаме да ни "снесат" всичко на готово. Всичко което споделиш ще е интересно и ценно за нас
На Греъм му се кефя още като беше с Шеркото. Личеше си че има невероятен потенциал в света на ендурото и всичко прави с лекота. Най- много ме радва, че навсякъде казват, че бил супер готин и земен.
Поздрави от ВарнаKawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007
Коментар
-
Напълно си прав. Наистина е много гадно, когато се стараеш супер много (мъкнеш апаратчета, обработваш снимки, качваш ги, коментираш ги, снимаш докато другите каратПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеСега го разбирам Жоро що спря да качва снимки тук, и аз спирам. Успех в живота.
) и накрая излиза, че си говориш сам. Никой не оценява достатъчно трудът ти. В България за съжаление интелектуалния труд не се цени много. Малко хора оцениха и труда на Енинци и т.н.Както и да е......
Въпреки, че аз не се бях качвал на мотор и не бях виждал на живо "кросов мотор", именно твоите снимки на Жоро, Митков, К.Грудев и др. ме запалиха достатъчно за да ходя сега да си нося мотора на гръб по някви чукараи там и да се потя като идиот
за което съм ви много Благодарен! Сигурен съм, че не само мен сте запалили и поддържате запалено огънчето. С право можеш да спреш да пишеш тука, защото наистина форума е позамрял, но според мен е заради самия му вид а не толкова заради хората. Дали ще го направиш, ти ще си прецениш. Но в никакъв случай не спирай да правиш хубави снимки и "коментари" към тях
. Ще ги гледаме с кеф дори и да не ги коментираме много
където и да са ...
П.П. -Нали знаеш какво казват хората: Не се коси, оти че ти мине !
Коментар
-
Я да изкоментирам нещо
. Ей го бай Джарвис.
А тука - на задна гума. Точно така се пробвам и аз да се уча. Даже след 15 мин. отивам да се пробвам. Ама някакси все изпадам от мотора и се получава така, както Джарвис държи мотора с ръце и ходи след него, само че при мен не е баш така
- ходеното след мотора се ограничава до 1-2 крачки и после.... досега съм счупил само стойката за рег.номера, калника още е здрав.
А, ето и вече за по напреднали, но това е в Англия. Доста добре е снимано и се вижда екстра, кой знае, при по усилени и редовни тренировки на есен може да пробвам и това преминаване през паднало дърво.
Съгласен съм с мненията относно това защо не се коментира. Не е удобно да кажем "качвайте снимки и видео и ни разкажете по-подробно" щото доколкото разбрах е струвало 150 еврота и при това положение ние тука безплатно и на готово...
То не че видео, снимки и разкази може да се сравняват с това да си там на живо, ама все пак.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеДжарта, в тоя форум вече никой не го интересува Ендурото, аз и тези горе ще изтрия....ебати тъпотията, нито един коментар да се заформи дискусия, нищо.
То какво може да се коментира. Да пишат едни безсмислени евала, браво и плюсове ли. Гледам, чета. Прегледах клипчетата на Пламен в тубата. Сега пак влезнах да погледам снимките, с какъв екип кара, какъв е сайта от каската му. Интересно и хубаво е. Добре, че поне няколко човека са останали които пускат и пишат на високо ниво и от топ състезания.
Просто не знам, човек извън групата какво би могъл да каже, освен Благодаря за споделеното.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Пичове писах го на едно друго място ма и тук да го напиша, цел ден цъках с камерката доде се усетя че нема карта вътре направо ми идеше да си откинем тиквата от яд ма то простотията си оди по хората а не по говедата. А иначе чичко Чинел може да го е налегнала депресията след срещата с Джарвиса, ще му мине и па ще ни радва с убави снимки и коментари просто съм сигурен че нема как да си го мисли това насериозно просто не е такъв човек.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар